reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pamiętam, że Młoda przez lato zaczynała dzień o 6;> to była masakra!!

Śpi od 21.08:) czas na relax:) choc w sumie Młoda nie zmęczyła mnie zbytnio. Kurcze miło mi jest ostatnio na sercu bo Martynka często ''mama'' mówi, podchodzi do mnie, mówi ''mama'' i się wtula:) albo bawi się z babcią i po jakimś czas mówi ''mama'' i palcem pokazuje na mnie i wyciąga ręce do mnie, cudnie:) no i rano budzi mnie mówiąc ''mama mama mama'':) ajj:)

reklama
Vegas ja sama nie mogę się doczekać aż ten mój malec wyjdzie i potem tylko patrzeć jak rośnie i mówi mama albo tata...
Ja pewnie ze wstawaniem nie będę miała problemu chociaż kto wie...

Coś nie bardzo się czuję... Te osłabione ruchy małego rano, powalenie przez skurcz a teraz brzuch mnie boli ...

paula3 nie przejmuję się... ale hehe wiesz na necie widziałam zdjęcia to wielkość mojego brzuszka odpowiada wielkości brzuszków mam spodziewających się bliźniaków :zawstydzona/y: A co do gotowania to po prostu zaczynamy gotować z mężem i sprawdzamy swoje zdolności kulinarne i po części eksperymentujemy też z przyprawami ;-)

Paula Martynka obecnie ma z Jumbo /Huggies/ oczywiście trójki, wcześniej miała Dady też trójki, jeszcze wcześniej S&P z Pampers, dostała je na roczek i były idealne a jak już paczka /mega paczka/ się już kończyła to miałam biedę jej dopinac rzepy, więc z trójek można powiedziec przeszła na 4 i to jedyna firma, z której już by musiała miec 4. No i miała też Babydream trójki co dostała na Boże Narodzenie.

Paula ona tylko tak z facetami :-D
Fajnie że impreza i leniuchowanie udane ;-)

Kiniorek ja miałam jeszcze większy brzuch niż Ty :-p w szpitalu byli pewni że to bliźniaki :-D

Vegas kupujesz te chusteczki z babydream? jak dla mnie są za mało nawilzone.

Ja teraz odkryłam z johnsons baby, są świetne ładnie pachną i są bardzo mokre, kupkę bez problemu zmywają :tak:

Witajcie dziewczyny:) Jestem nowa na forum i bardzo podziwiam Was jako młode mamusie. Interesuje mnie w jakim wieku urodziłyście swoje maleństwa? I czy było Wam ciężko przyzwyczaić się do nowej roli? Nie wiem czy mnie potępicie i co powiecie o tym co napisze ale ja urodzę w wieku 17 lat, 27 grudnia dowiedziałam się że zostanę mamą, 2 dni temu byłam na usg i słyszałam bicie serduszka maleństwa. Lekarz powiedział że nie widzi żadnych niepokojących rzeczy. Termin mam na 14 sierpnia, boję się jedynie porodu, bólu. Mam wsparcie w rodzicach, chłopaku (nie zostawił mnie samej), znajomych, wychowawczyni rozmawiała z mamą i powiedziała że pomoże mi skończyć szkołę. Choć na początku było trudno bo sprzeciwiłam się wszystkim (proponowali abym usunęła ciążę, a ja na to bym nie pozwoliła nawet gdybym miała ciężkie życie to malucha bym wychowała) to teraz jest dobrze. Obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży i nie moge doczekać się kolejnego badania usg:)

paula zazdroszczę takiego imprezowego wieczoru. Też bym do jakiś znajomych się wybrała, ale cóż propozycji brak...
kaamaa Ja chodziłam na box-aerobik :-D
lolkak Nie strasz, ja się w lato kładłam o 21-22, żeby się wyspać :-/
Ja lubię chusteczki dada:tak:
Zabieram się zaraz za moje dzisiejsze a6w, kaamaa a ty sobie odpuściłaś?

reklama
sorki ze się nie odzwyałam ale wczoraj miałam gości , a dziś mała cały dzien marudna była jak nigdy:confused2: więc nawet nie miałam jak usiąść...
chyba ją tam pobolewa albo coś... a może to ząbek..
sama już nie wiem,.. zaraz was nadrobię...

Do góry