reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pamiętam, że Młoda przez lato zaczynała dzień o 6;> to była masakra!!

Śpi od 21.08:) czas na relax:) choc w sumie Młoda nie zmęczyła mnie zbytnio. Kurcze miło mi jest ostatnio na sercu bo Martynka często ''mama'' mówi, podchodzi do mnie, mówi ''mama'' i się wtula:) albo bawi się z babcią i po jakimś czas mówi ''mama'' i palcem pokazuje na mnie i wyciąga ręce do mnie, cudnie:) no i rano budzi mnie mówiąc ''mama mama mama'':) ajj:)

reklama
Vegas ja sama nie mogę się doczekać aż ten mój malec wyjdzie i potem tylko patrzeć jak rośnie i mówi mama albo tata...
Ja pewnie ze wstawaniem nie będę miała problemu chociaż kto wie...

Coś nie bardzo się czuję... Te osłabione ruchy małego rano, powalenie przez skurcz a teraz brzuch mnie boli ...

paula3 nie przejmuję się... ale hehe wiesz na necie widziałam zdjęcia to wielkość mojego brzuszka odpowiada wielkości brzuszków mam spodziewających się bliźniaków :zawstydzona/y: A co do gotowania to po prostu zaczynamy gotować z mężem i sprawdzamy swoje zdolności kulinarne i po części eksperymentujemy też z przyprawami ;-)

Paula Martynka obecnie ma z Jumbo /Huggies/ oczywiście trójki, wcześniej miała Dady też trójki, jeszcze wcześniej S&P z Pampers, dostała je na roczek i były idealne a jak już paczka /mega paczka/ się już kończyła to miałam biedę jej dopinac rzepy, więc z trójek można powiedziec przeszła na 4 i to jedyna firma, z której już by musiała miec 4. No i miała też Babydream trójki co dostała na Boże Narodzenie.

Paula ona tylko tak z facetami :-D
Fajnie że impreza i leniuchowanie udane ;-)

Kiniorek ja miałam jeszcze większy brzuch niż Ty :-p w szpitalu byli pewni że to bliźniaki :-D

Vegas kupujesz te chusteczki z babydream? jak dla mnie są za mało nawilzone.

Ja teraz odkryłam z johnsons baby, są świetne ładnie pachną i są bardzo mokre, kupkę bez problemu zmywają :tak:

Witajcie dziewczyny:) Jestem nowa na forum i bardzo podziwiam Was jako młode mamusie. Interesuje mnie w jakim wieku urodziłyście swoje maleństwa? I czy było Wam ciężko przyzwyczaić się do nowej roli? Nie wiem czy mnie potępicie i co powiecie o tym co napisze ale ja urodzę w wieku 17 lat, 27 grudnia dowiedziałam się że zostanę mamą, 2 dni temu byłam na usg i słyszałam bicie serduszka maleństwa. Lekarz powiedział że nie widzi żadnych niepokojących rzeczy. Termin mam na 14 sierpnia, boję się jedynie porodu, bólu. Mam wsparcie w rodzicach, chłopaku (nie zostawił mnie samej), znajomych, wychowawczyni rozmawiała z mamą i powiedziała że pomoże mi skończyć szkołę. Choć na początku było trudno bo sprzeciwiłam się wszystkim (proponowali abym usunęła ciążę, a ja na to bym nie pozwoliła nawet gdybym miała ciężkie życie to malucha bym wychowała) to teraz jest dobrze. Obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży i nie moge doczekać się kolejnego badania usg:)

paula zazdroszczę takiego imprezowego wieczoru. Też bym do jakiś znajomych się wybrała, ale cóż propozycji brak...
kaamaa Ja chodziłam na box-aerobik :-D
lolkak Nie strasz, ja się w lato kładłam o 21-22, żeby się wyspać :-/
Ja lubię chusteczki dada:tak:
Zabieram się zaraz za moje dzisiejsze a6w, kaamaa a ty sobie odpuściłaś?

reklama
sorki ze się nie odzwyałam ale wczoraj miałam gości , a dziś mała cały dzien marudna była jak nigdy:confused2: więc nawet nie miałam jak usiąść...
chyba ją tam pobolewa albo coś... a może to ząbek..
sama już nie wiem,.. zaraz was nadrobię...

Do góry