reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A moja ustawiona dobrze juz od grudnia... Czasem wyjdzie przez skóre tylko jakaś kuleczka, pewnie jakiś łokieć albo pięta :)

A to imię naprawdę ładne... Ja chyba poszukam jakiegoś kalendarza w księgarni z wydzieranymi kartkami tam jest zawsze dużo imion i może w końcu coś się wybierze...

Niektóre nietypowe imiona są fajne:)
ale ja i tak wolę te polskie. Zwłaszcza, że nie wiadomo jak potem dzieci ze szkoły np będą reagowac na niepolskie imię. A i w Urzędzie nie zawsze chcą wpisac dane imię.

Vileyka aa myślałam, że może Viorica nie jest w pełni polką, a tu takie przypadkowe imię.. ale w sumie ładne :tak:

gosdia może w internecie popatrz na spis imion, na pewno coś znajdziesz ;-)

hej laski ;-)
Ja ostatnio nie mam czasu ani głowy na bb :-p
Dzisiaj miał o 19 przyjść facet mi tą moją N ustawić i do teraz go nie ma a już od ponad godziny nawet telefonów nie odbiera :no: ależ jestem wściekła :sorry:

VILEYKA - ciekawe imię nigdy nie słyszałam

ANETKA - oho to powodzenia dużo cierpliwości życzę :-p :-p

GOSDIA - nie mów nic o chipsach ja jestem uzależniona miałam od poniedziałku nie jeść to jeden dzień wytrzymałam :no: :-p

AGATECZKA - to jesteś ty w avatarku ? :szok: :-p

VEGAS - normalny masz głos co ty mówisz ! :-) a ja też mam inny głos jak się nagram :-p tzn mam taką nadzieje :-D Martynka śliczna i genialne ma te kiteczki :-D a ty masz śliczny profil :-) ja przez ten mój kinol jak koras z profilu wyglądam a tak mi się podoba jak ktoś ma taki ładniutki profil :-p zrycie co ? :-D

dobra więcej stron wstecz mi się nie chce :-p :-D i tak nieźle nadrobiłam :-p

A no i widzę dużo nowych mam więc witam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
gosdia poszukaj sobie i powypisuj co Ci się podoba i później daj Damianowi, żeby i on zaznaczył jaki mu się z tej listy podoba, wtedy na pewno dojdziecie do porozumienia w koncu ;-)

Vegas Martynka jest słodziutka! Taka dziewczęca się zrobiła ;-) No i ma cudny pokoik :tak:

femme to facet nieźle sobie poleciał :dry: powinien niezłe zje*by dostać :dry:
Dzięki :-)

Do góry