reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme witaj dawno Cię tu nie widziałam:-D
też się zastanawiałam nad tym avatarem agateczki;-)

vegas mała naprawdę słodka .. hihi
strasznie mi się ta ściana w jej pokoiku podoba z tymi wgłębieniami.. w pl napewno bym takie miała:-p

Anetka no ma fajny pokoik a jaki w nim zawsze bajzel;D ja sprzątam przed jej snem, po to by ona z samego ranka wszystkie zabawki powyciągała na cały pokój i nawet w czasie kręcenia tego filmiku słychac było klocki w tle - prawie się na jednym nie pośliznęłam hehe:D

Dzięki Dziewczyny, mi się też Mała podoba w kiteczkach i będę jej chyba dziennie je robiła;D Przynajmniej jak będzie miała coś zielonego czy niebieskiego to też będzie dziewczęca;D

Dzięki ViKamcia, sami robiliśmy ten regał, jak i szafę od Małej:) do dziś wspominam na fotkach ich surowy stan:D

Ostatnia edycja:
Vegas Zuza zawsze tak samo! Też wywala wszystkie zabawki jakie ma:dry:
Ja dzisiaj też zrobiłam Zuzi takie kiteczki i też tak słodko wyglądała :tak: tylko, że ona od razu ściąga gumki, nie lubi :sorry2:
Ja załuję, że my nie mamy jak zrobić pokoiku dla Zuzi. Chciałabym się już wyprowadzić ale nie ma jak, najpierw muszę pracować..

VIKAMCIA - bo ciągle poza domem byłam a jak wracałam to już mi się nie chciało na kompie siedzieć :-p a jak się zrobi dzień dwa przerwy to później mi się ciężko na nowo wkręcić :-p

VEGAS - no ten pokój macie genialny :-) zapomniałam dopisać ;-) ...co do zabawek sprzątania robię to samo sprzątam jak Nina pójdzie spać bo w ciągu dnia jak tylko coś odłożę to ona i tak to rozwala :dry: :-D

ANETKA - oj dostanie :no: i jutro kogoś innego sobie znajdę tego już walę no żeby nawet nie zadzwonić :sorry:

Boziu ..a my od kwietnia będziemy sami mieszkać.. Ciekawe jak to będzie z takim malutkim Bąbelkiem:) dzisiaj właśnie ma pokój malowany :)

Vegas Zuza zawsze tak samo! Też wywala wszystkie zabawki jakie ma:dry:
Ja dzisiaj też zrobiłam Zuzi takie kiteczki i też tak słodko wyglądała :tak: tylko, że ona od razu ściąga gumki, nie lubi :sorry2:
Ja załuję, że my nie mamy jak zrobić pokoiku dla Zuzi. Chciałabym się już wyprowadzić ale nie ma jak, najpierw muszę pracować..
ehh ja też czekam na pójście na swoje. Syt z mamą jest taka, że jutro będzie 2tyg jak nie gadamy ze sobą, ale spędzamy ze sobą czas, ze względu na Martynkę. Czasem mama zagada mnie jakby nigdy nic, ale potem znowu cisza, więc oficjalnie nie gadamy jeszcze ze sobą. Ważne, że już można ze sobą ten czas spędzac a nie, że ja się zaszywam u nas w 4 kątach i smutno mi.

umi dzięki :-) Twój też :-p

femme no przecież nie będziesz prosił, żeby przyjechał i sobie zarobił :-p

gosdia zazdroszczę.. też już bym chciała na swoje :sorry2:

reklama
ALe produkujecie :szok:

Witam i Ja nowe Mamuśki :-)

Kamcia ja też w ciąży non stop miałam zgagę :dry: no ale jak potrafiłam zeżreć całą pakę lays strong'ów.

Femme U Nas M sam "N" ustawiał.

Vegas Martyncia jak zwylke Śliczniutka, a za jej pokoik zabiłabym :-D

Paula żłobek piszę się na to, ale ja bachorów naińczyć nie będę :-D ale miliony mogę zarabiać :-D

Do góry