reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A moja ustawiona dobrze juz od grudnia... Czasem wyjdzie przez skóre tylko jakaś kuleczka, pewnie jakiś łokieć albo pięta :)

A to imię naprawdę ładne... Ja chyba poszukam jakiegoś kalendarza w księgarni z wydzieranymi kartkami tam jest zawsze dużo imion i może w końcu coś się wybierze...

Niektóre nietypowe imiona są fajne:)
ale ja i tak wolę te polskie. Zwłaszcza, że nie wiadomo jak potem dzieci ze szkoły np będą reagowac na niepolskie imię. A i w Urzędzie nie zawsze chcą wpisac dane imię.

Vileyka aa myślałam, że może Viorica nie jest w pełni polką, a tu takie przypadkowe imię.. ale w sumie ładne :tak:

gosdia może w internecie popatrz na spis imion, na pewno coś znajdziesz ;-)

hej laski ;-)
Ja ostatnio nie mam czasu ani głowy na bb :-p
Dzisiaj miał o 19 przyjść facet mi tą moją N ustawić i do teraz go nie ma a już od ponad godziny nawet telefonów nie odbiera :no: ależ jestem wściekła :sorry:

VILEYKA - ciekawe imię nigdy nie słyszałam

ANETKA - oho to powodzenia dużo cierpliwości życzę :-p :-p

GOSDIA - nie mów nic o chipsach ja jestem uzależniona miałam od poniedziałku nie jeść to jeden dzień wytrzymałam :no: :-p

AGATECZKA - to jesteś ty w avatarku ? :szok: :-p

VEGAS - normalny masz głos co ty mówisz ! :-) a ja też mam inny głos jak się nagram :-p tzn mam taką nadzieje :-D Martynka śliczna i genialne ma te kiteczki :-D a ty masz śliczny profil :-) ja przez ten mój kinol jak koras z profilu wyglądam a tak mi się podoba jak ktoś ma taki ładniutki profil :-p zrycie co ? :-D

dobra więcej stron wstecz mi się nie chce :-p :-D i tak nieźle nadrobiłam :-p

A no i widzę dużo nowych mam więc witam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
gosdia poszukaj sobie i powypisuj co Ci się podoba i później daj Damianowi, żeby i on zaznaczył jaki mu się z tej listy podoba, wtedy na pewno dojdziecie do porozumienia w koncu ;-)

Vegas Martynka jest słodziutka! Taka dziewczęca się zrobiła ;-) No i ma cudny pokoik :tak:

femme to facet nieźle sobie poleciał :dry: powinien niezłe zje*by dostać :dry:
Dzięki :-)

Do góry