reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A jak się czujesz Kochana?

Moja córa usnęła 6 po 19.00. Zobaczymy jak tam dzisiejszego późnego wieczoru będą wyglądały jej ząbki bo od 3 dni budzi zawsze o 22 z płaczem.
Swoją drogą ona to ma niezły budzik biol w pupie, dziennie rano budzi 8.20 lub 8.30 i tak od dawna już:)

a u mnie dopiero 18.30:-D więc moja za godzinę będzie kąpana dopiero , a narazie biega sobie jak szalona:-p

wiesz co moja tez się właśńie od kilku dni przebudza w nocy ale tak koło 24 i budzi się o 6 rano:szok: jak nigdy na mleko... jakby głodniejsza była .. a później śpi jeszcze do 8-8.30
a tak wcześneij się nie budziła wcale..
więc nie wiem co jej jest:confused:

ja się czuję ok.. ale od 2 dni zajadam się bezami które zrobiłam i mam straszną zgagę:-p no ale oprzeć się nie mogę:-D

Wiem, że takie nie są bo mam dwóch siostrzeńców i bratanka i bratanice i jak jest jakas impreza i sie wszystkie dzieci zejdą.. to najlepiej uciekać bo można zwariować, ale przynajmniej jest wesoło jak jest jakaś wigilia czy coś:)

tynka witam, pewnie, że możesz dołączyć :tak:
Cały wątek? Chyba nikomu by się to nie udało :-p:-p

gosdia moja na pewno aniołkiem nie jest:-p to diabeł wcielony :-)
Niedługo i Ty będziesz miała przy sobie swojego aniołka ;-)

Vileyka a jak córcia ma na imię? ;-)

Ja od dzisiaj próbuję odzwyczajać Zuzię od picia mleka w nocy.. zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

ViKamcia moja o tej 22 do 23 wyje bo zęby jej idą, tzn w sumie widziałam dziś, że solidnie się przebił, ale zobaczymy jak dziś będzie. 3 dni mi się budziła o tej 22 i się męczyła, na szczęście mam żel do dziąsełek, wczoraj już ciut po 23 spała i do rana było OK.

Anetka u nas 1 noc wystarczyła i Mycha już nie budzi na kaszkę:) czasem jej wody daję jak mi płacze a nie wiem czemu, ale ona w ogóle rzadko w nocy budzi. Powodzenia!

Vileyka to bardzo oryginalnie! :tak: skąd pomysł na takie imię? bo ja np. nigdy o takim nie słyszałam. Sorry, że tak wypytuję :-p;-)

anetka551 po tym jak ona traktuje moje żebra to chyba będzie zło wcielone ;) i wredota mała bo nie chciała się ani razu na usg pokazać ;) Dobrze, że chociaż swoją płeć ujawniła

gosdia moja też tak się wierciła ;-):-) wypychała główkę przez skórę, bo ona główkę miała na górze i CC miałam;-)
To moja była do końca uparta i aż do porodu nie wiedziałam czy będzie chłopiec czy dziewczynka.

reklama
Do góry