reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
nie nadrobie zaleglosci.... sorry

a my dzis tesciow zaliczylismy:-) a jutro do ciotki bedziemy jechac wiec pewnie tez nie zajrze :dry: w poniedzialek z rana na szczepienie mikusia wiec tez dopiero kolo poludnia bede:-)

charlotte witaj:-) widze ze roznice wieku miedzy dzieciaczkami taka jak miedzy moimi starszakami:-) tyle ze u mnie to niecale 13mies;-)

lece usypiac malego:-)
milej niedzieli wam zycze :-) :-)

reklama
Gosia91 moi rodzice tez kaza nam placic za mieszkanie tyle ze mieszkamy w domu na wsi i chca 500zl na zycie tyle ze my Zuzi sami wszystko kupujey a 500 zl na nas dwoch to za duzo zwlaszcza ze po kilku dniach znow wolaja o kase... zbuntowalismy sie i wynieslismy do tesciow tyle ze tu kompletnie nie bylo warunkow i wrocilismy teraz powiedzialam ze moge dlozyc sie do rachunkow i dwa razy w miesiacu zrobic zakupy wieksze zobaczymy jak dlugo bedzie oki. Ostatnio dalismy im cale becikowe jedno na wegiel a oni to roztwonili ze tak powiem...
Eliza eM jak sobie dajesz rade z trojeczka Maluchow i w dodatku z dwojka z mala roznica wieku? Ja caly czas sie zastanawiam jak damy rade...

Vegas- wow fajny " mały" piesek. Pewnie mu wygodnie na tej pufie. A Martynka jaka malutka przy nim się wydaje. A tak wogole to jak pies reaguje na małą? Ja myślę by kupić jakiegos pikusia, Adaś uwielbia zwierzątka, jest bardzo delikatny. Ale myślę o jakimś małym -bo mieszkanie nie pozwala.

My mamy chyba takiego pchacza jak Martynka-Adaś go uwielbia.
jezdzik.JPG

Witam nowe mamusie:)

Vegas: tak Zuza juz siedzi pierwszy raz usiadla 8.01:-D
Wiecie co troche mi przykro bo powiedzialam wczoraj rodzica o ciazy a dzis juz nawet zadzwonic nie potrafia takiego focha maja wczesniej to tel sie urywaly...

Hej.
Widzę parę nowych mamus. Witam.
Ja mam teraz taki okres że tylko szukam zajęcia. Żeby za dużo nie myśleć o dołujacych sprawach. Miałam portret do narysowania w ramach WOŚP i dzisiaj dopiero skończyłam. Ech.
Nie wiem kiedy będę mogła odpisać tak naprawdę. Bo tak to tylko z telefonu patrzę.
CHARLOTTE Ja tam bym w ogóle nie oddawała becikowego. To pieniądze przyznane na dziecko i tylko na nie się je wydaje. Tak sądzę ja oczywiście. A Wy mieszkacie w zwykłym domu to poprostu wystarczy jak po połowie się składaćie na opał czy coś w tym rodzaju. I tak jak pisałas. Na zmianę robicie zakupy.

lenka my dwa takie pieski mamy. Podkreślam ponieważ każdy z nich jest inny. Bisiek z racji, że jeszcze młody /5 lat ma/ to szaleje, głupotki ma w głowie jeszcze, uwielbia dzieci, zalizałby:) Merda ogonem na widok dzieci. Dona zaś już ma 8 lat, jest już stara jak na wiek doga niemieckiego bo u dogów to już starośc. Jest mniej cierpliwa, dlatego Martynce nie pozwalam się do niej zbliżac i Martynka nawet nie chce. Dona na ogół śpi na swojej kołderce, rzadko się rusza, już zdarza się robic jej pod siebie niestety choc ja dalej myślę, że to bardziej lenistwo, ale rodzice twierdzą inaczej, że jest schorowana. Ale siły ma by na pufie dupkę plaszczyc i by czasem dziczyc ze swoim synkiem:p

My mamy ten jeździk po kuzynie Martynki. Syn przyjaciółki również ma taki sam, więc najwyraźniej był swego czasu popularny hehe:) Martynka też go uwielbia. Nie umie się jeszcze odpychac nóżkami choc sięga nimi podłogi, ale nie wie jeszcze co i jak. Ale lubi go pchac łapkami i uwielbia też jak ja ją wożę nim. A no i skrytka pod siedziskiem numer 1:)

Gosia91 moi rodzice tez kaza nam placic za mieszkanie tyle ze mieszkamy w domu na wsi i chca 500zl na zycie tyle ze my Zuzi sami wszystko kupujey a 500 zl na nas dwoch to za duzo zwlaszcza ze po kilku dniach znow wolaja o kase... zbuntowalismy sie i wynieslismy do tesciow tyle ze tu kompletnie nie bylo warunkow i wrocilismy teraz powiedzialam ze moge dlozyc sie do rachunkow i dwa razy w miesiacu zrobic zakupy wieksze zobaczymy jak dlugo bedzie oki. Ostatnio dalismy im cale becikowe jedno na wegiel a oni to roztwonili ze tak powiem...
Eliza eM jak sobie dajesz rade z trojeczka Maluchow i w dodatku z dwojka z mala roznica wieku? Ja caly czas sie zastanawiam jak damy rade...
to nie ciekawie u nas to 700 zl ojciec renty dostaje oplacic mieszkanie zostaje im 100...to tez nie za fajnie

reklama
Vegas- Adaś też uwielbia tą skrytkę. Ja kupiłam ten jeździk na mikołaja-bo kuzyn miał i jak Adaś tam jeździł to nie chciał z niego schodzić. On jest dość wysoki i w sumie bardzo szybko nauczył się odpychac na nim. A teraz to już wiadomo podrósł i manewruje jak zawodowy kierowca formuły.

Do góry