reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Charlotte mam nadzieję że się Wam uda, my też na gwałt remontowaliśmy dom, byly dwie możliwości albo wprowadzić się do zimy albo dopiero na wiosnę, ale na szczęście się udało i od 1 listopada 2009r. mieszkamy na swoim :tak:

Edytuj posty!, jeśli chcesz dopisać coś a nikt w tym czasie nie napisał, to klikasz pod swoim postem Edytuj i dopisujesz co chcesz.

E:

Trinaa dopiero zauważyłam, jaki Ty masz olbrzymi brzuszek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Migotka- ja również gratuluje, jakbyś urodziła w terminie to pewnie z 4 kilo by miał maluszek. Jak będziesz mogła już to napisz jak tam u was i czemu tak przed czasem.

gosdia Witam :tak: Może napisz coś o sobie. Spodziewasz się dziecka czy już masz? ;-) No i widzę, że jesteś z Piły (tej w Wielkopolsce?) jak tak to blisko do siebie mamy :-p;-)

Vegas w ogóle w dzień nie chcę spać?
moja córcia ma zawsze pierwszą drzemkę w granicach 11, zawsze wtedy śpi /dziś był wyjątek i poszła po 12 spac bo do 9 spałyśmy rano:p/ a popołudniu zazwyczaj miała też drzemkę w okolicach 15-16.00, ale od paru dni omija te drzemki, a na siłę nie będę jej kładła. Przynajmniej wieczorem idzie spac najpóźniej po 20 a nie ok 22;) Ma to więc swoje plusy a ja mam wieczór dla siebie i męża;)

Vegas Julka już dawno ma jedną drzemkę, sama ją przestawiłam bo też do 22 fikała.

Trinaa a może po prostu masz dużo wód płodowych.
ja tam bardziej wolę jak mi śpi popołudniami również bo wtedy mam czas na neta hehe:p cenię sobie bardzo czas dla siebie;) odkąd mam Małą bo przed nią to zawsze miałam fraj:p

kaamaa lekarz powiedział,że ilość wód płodowych jest odpowiednia i po prostu taka uroda tej ciąży:-) w poniedziałek idę na badania to jeszcze raz to sprawdzimy i może uda się dowiedzieć czy to mieszka tam pan czy też pani olbrzym :-D

MIGOTKA - gratulację to się pośpieszyłaś :-p ale dobrze że wszystko ok to najważniejsze no i najgorszy okres ciąży Cię ominął :-p :-)

CHARLOTTE - witam ;-) to szybciutko się zdecydowałaś na rodzinę :-) mam nadzieje że ciąża nie okażę się pozamaciczna :no: ... chłopak jest starszy ? no właśnie chłopak czy mąż ? :-p pokaż nam swoją Zuzie :-)

VEGAS - wielgaśne te twoje pieski :-p :-) // co do sytuacji z mamą bardzo przykra ja mimo mojej porywczości jestem bardzo uczuciowa i chyba by mi serce pękło po takich słowach ze strony mojej matki a już tym bardziej jak bym była adoptowana ... okropnie się zachowała nie wyobrażam sobie co musiałaś poczuć .. z tym płaceniem za mieszkanie to uważam tak jak UMI moja mama opłacała mi mieszkanie bardzo długo na pół z mamą Kuby dopiero teraz mieliśmy przypływ gotówki to sami za siebie zapłaciliśmy w końcu i nie wyobrażam sobie żeby mama coś ode mnie chciała jak by widziała że nie idzie nam za dobrze za mieszkanie pod jej dachem :no: chyba że Twojej mamie nie idzie za dobrze finansowo a wy macie opcję żeby jej pomóc ale to też nie powinno być macie dać 500zł tylko tyle ile możecie... nie wiem ja nie rozumiem Twojej mamy z moją mam zupełnie inną bajkę.. odezwała się już do Ciebie przeprosiła za swoje słowa?

PAULA - kochaniutkiego męża masz ;-p jak ty mnie na nk znalazłaś ? :-D ja też chcę Ciebie zobaczyć pokazuj się albo wyślij mi link do nk :-p :-p ...i dzięki za komplement :zawstydzona/y: / no i współczuje choroby zacznij się już porządnie kurować to może Cię nie dorwie na poważnie

Tyle co mogłam nadrobiłam teraz muszę się już zacząć ogarniać bo dzisiaj też lecimy na imprezkę taki imprezowy weekend wyszedł :-D :-)

reklama
Vegas ja też lubię jak Mała śpi :-D Ale wolę się z Nią w dzień przemęczyć, a później od 19 mieć wolne.

Trinaa no to kciuki za "bułeczkę" lub "ptaszka" :-D miejmy nadzieję że w końcu się ujawni.

E:

Paula no właśnie nie :zawstydzona/y:

Femme no to udanej imprezki.

Ostatnia edycja:
Do góry