reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja urodziałam dzisaj 6.07 mały ma 2650 9pkt wszystko ok pisze z kom wiec nie dużo, buzi
moje gratulacje;* Wcześniak, ale sporo waży jak na wcześniaka ofc. Szybko się uwinęłaś..

Lolkak współczuję tych wszystkich akcji z Mają, jak tak Cię czytam to sobie nie wyobrażam żeby Martynka taka była, chyba bym oszalała z moim brakiem cierpliwości;p

Jestem w ciazy tyle ze leze w szpitalu bo lekarz mnie tu wyslal z podejrzeniem ciazy pozamacicznej ale mamy nadzieje ze to sie nie sprawdzi. W poniedzialek sie wszystko okaze:) Mozna powiedziec ze dzidziol tym razem tez byl planowany bo najpierw chcielismy szybko drugie a pozniej po namysle jednak nie ale bylo juz za pozno:)

lolkak dobrze Cie rozumiem moja Zuza jak ma isc spac wyje jakby ja ze skory odzierali (wystarczy ze ja poloze na rekach to mysli ze idzie spac i ryk) do tego swoja glupota nauczylam ja spania ze mna noszenia i usypiania na rekach... czasami usypiam ja godzine klade a ona oczy jak piec zloty i wyspana i od nowa usypianie:) ale kocham tego lobuziaka i tesknie za nia chcialabym juz byc w domu:) teraz maz z nia siedzi i biedny nie spi w nocy bo boi sie ze nie obudzi sie w odpowiednim momencie na karmienie a jak mala sie rozbudzi to godzina spania z glowy. ah ci faceci smiac mi sie chce jak mi to wszystko opowiada:p

mąż wrócił, zarobił dziś 130zł to tak poza pracą zarobił na paleniu drzewek z sadu kolegi hehe. Kupił mi Colę i 2 Wieśmacki z McD, i ja mam miec fajną figurę;D hehe rozpieszcza mnie. Zmienił się ostatnio na plus. Nie powiem co wystarczyło zrobic. No ale ważne, że są efekty:)
Charlotte 20 lat i drugie dziecko w drodze nono. Ale jak się ma warunki czemu nie;) Mam nadzieję, że podejrzenia lekarza się nie sprawdzą.

Charlotte no moja też zasypiała albo na rękach albo w wózku. Od biedy padała w łóżeczku. Tak ją nauczyłam, bo mi było łatwiej -ostro mnie nawalała rana po Cc. Z resztą do dziś się udziela od czasu do czasu. Teraz za to nawet na rękach jest ciężko ją ululać. Tak jak teraz jeszcze nigdy nie było. 2dni temu w ogóle nic nie spała.
No i mam nadzieje, że nie będzie to ciąża pozamaciczna jak myślał lekarz. A i edytuj posty,bo nasze Moderatorki będą zwracać Ci uwagę ;-)
Migotka super,że z dzidzią ok. gratulację.

Vegas jak ja bym zjadła coś z McD :-) Ale akurat za wieśmakiem nie przepadam :-)

Mój mąż wrócił z pracy i triumfalnym tonem powiedział "kochanie, zobacz co mam" - kupił takie maleńkie body z napisem "kocham tatusia" :-D

Charlotte no moja też zasypiała albo na rękach albo w wózku. Od biedy padała w łóżeczku. Tak ją nauczyłam, bo mi było łatwiej -ostro mnie nawalała rana po Cc. Z resztą do dziś się udziela od czasu do czasu. Teraz za to nawet na rękach jest ciężko ją ululać. Tak jak teraz jeszcze nigdy nie było. 2dni temu w ogóle nic nie spała.
No i mam nadzieje, że nie będzie to ciąża pozamaciczna jak myślał lekarz. A i edytuj posty,bo nasze Moderatorki będą zwracać Ci uwagę ;-)
Migotka super,że z dzidzią ok. gratulację.

Vegas jak ja bym zjadła coś z McD :-) Ale akurat za wieśmakiem nie przepadam :-)
hehe a ja tylko Wieśmacka lubię:)
Trinaa super są bodziaki czy bluzki z napisami. Mała miała Córunia Tatunia, ale niestety wyrosła już.

reklama
Do góry