reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

charlotte jak dodasz posta i wyświetli się na stronie to na dolnym pasku masz opcje "dodaj na bloga", "edytuj", "odpowiedz", "cytuj" - to bierzesz edytuj i dopisujesz co potrzeba :-)

reklama
jak mam edytowac posty? z warunkami u nas to cienko... mieszkamy u rodzicow i do wrzesnia musimy wyremontowac mieszkanie ale damy rade:)
wyremontowac swoje mieszkanie czy od rodziców, w którym teraz mieszkacie? sorry, że tak wypytuję. My z mężem i córą mieszkamy u moich rodziców, masę tu pokoi i miejsca, ale mimo wszystko wolałabym drugie dziecko miec już na swoim. Mam nadzieję, że tak będzie;) na razie czytamy co zrobic by kredyt dostac w naszej syt. Wiemy, że kredyt to niefajna sprawa, ale lepiej kredyt niż użerac się tu do nie wiadomo jakiego czasu......... a mąż chciałby na własnośc domek lub mieszkanko.

remontowac bedziemy nasze mieszkanko a mieszkamy u rodzicow w sumie na brak miejsca nie mozemy tu narzekac ale wieczne problemy ze strony moich rodzicow... moja mama na wiesc o ciazy powiedziala ze jak zwykle nikt z jej zdaniem sie nie liczy... to mje gg 32411630 mozecie pisac bo powiem szczerze nudze sie w tym szpitalu... moja wspollokatorka malo rozmowna w kolko slucha tych samych piosenek:szok: a maz nie dzwoni bo mala sie zajmuje:-)

remontowac bedziemy nasze mieszkanko a mieszkamy u rodzicow w sumie na brak miejsca nie mozemy tu narzekac ale wieczne problemy ze strony moich rodzicow... moja mama na wiesc o ciazy powiedziala ze jak zwykle nikt z jej zdaniem sie nie liczy... to mje gg 32411630 mozecie pisac bo powiem szczerze nudze sie w tym szpitalu... moja wspollokatorka malo rozmowna w kolko slucha tych samych piosenek:szok: a maz nie dzwoni bo mala sie zajmuje:-)
hehe różnica między dziecmi nie będzie za wielka, nie martwisz się tym?:) a Twoja Zuzia już chodzi?

moja Zuza ma pol roku dopiero:) roznica bedzie 13 miesiecy i w sumie sie cieszymy, nie zdaze wyrosnac z pieluch a i rzeczy po malej beda no i wychwamy dwa za jednym zamachem trzecie moze za jakies 10 lat

Gosia ja nie uważam za normalne, branie od dziecka kasy za to że mieszka w domu.... rozumiem rachunki trzeba zapłacić, ale więcej to dla mnie chamskie jest. Piszesz że przepiszą na Was dom, a na kogo mają przepisać na obcych?
nie jestem jedynaczka mam dwojke rodzenstwa wiec moga u nas za mieszkanie w bloku za czynsz jest 600 zl gdzie ojciec ma 700 zl renty i na tym koncza sie ich pieniadze...

moja Zuza ma pol roku dopiero:) roznica bedzie 13 miesiecy i w sumie sie cieszymy, nie zdaze wyrosnac z pieluch a i rzeczy po malej beda no i wychwamy dwa za jednym zamachem trzecie moze za jakies 10 lat
ahaaa sorry, byłam pewna, że ma 1.5 roku hehe, źle widocznie przeczytałam:) 13 miesięcy to teraz ma moja córcia:) a Zuzia siedzi już sama?

reklama
:szok: jestem w szoku ... ja rozumie jesli mieszkalibyscie tak jak ja w mieszkaniu które nalezy do mojej mamy i ze płacilibyście czynsz. Ale wy płacicie tak jakby odstepne twoim rodzicom? Wiesz ja chciałam z moją mamą sie tak dogadać ze choćby 100 zł jej damy ale jak jej to powiedziałam to omało mnie śmiechem nie zabiła... a nie wspomne o tym ze moja mama przez jakis czas płaciła nam czynsz bo po opłaceniu rachunków ledwie starczało nam na zycie... dla mnie to nie pojete troche
opłacamy 600 zl za mieszkanie i tyle czasem jakies zakupy zrobimy ale to jest w interesie bardziej mamy nie moim. no i rachunki dochodza ale to nasze internet telefony...

Do góry