reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

charlotte jak dodasz posta i wyświetli się na stronie to na dolnym pasku masz opcje "dodaj na bloga", "edytuj", "odpowiedz", "cytuj" - to bierzesz edytuj i dopisujesz co potrzeba :-)

reklama
jak mam edytowac posty? z warunkami u nas to cienko... mieszkamy u rodzicow i do wrzesnia musimy wyremontowac mieszkanie ale damy rade:)
wyremontowac swoje mieszkanie czy od rodziców, w którym teraz mieszkacie? sorry, że tak wypytuję. My z mężem i córą mieszkamy u moich rodziców, masę tu pokoi i miejsca, ale mimo wszystko wolałabym drugie dziecko miec już na swoim. Mam nadzieję, że tak będzie;) na razie czytamy co zrobic by kredyt dostac w naszej syt. Wiemy, że kredyt to niefajna sprawa, ale lepiej kredyt niż użerac się tu do nie wiadomo jakiego czasu......... a mąż chciałby na własnośc domek lub mieszkanko.

remontowac bedziemy nasze mieszkanko a mieszkamy u rodzicow w sumie na brak miejsca nie mozemy tu narzekac ale wieczne problemy ze strony moich rodzicow... moja mama na wiesc o ciazy powiedziala ze jak zwykle nikt z jej zdaniem sie nie liczy... to mje gg 32411630 mozecie pisac bo powiem szczerze nudze sie w tym szpitalu... moja wspollokatorka malo rozmowna w kolko slucha tych samych piosenek:szok: a maz nie dzwoni bo mala sie zajmuje:-)

remontowac bedziemy nasze mieszkanko a mieszkamy u rodzicow w sumie na brak miejsca nie mozemy tu narzekac ale wieczne problemy ze strony moich rodzicow... moja mama na wiesc o ciazy powiedziala ze jak zwykle nikt z jej zdaniem sie nie liczy... to mje gg 32411630 mozecie pisac bo powiem szczerze nudze sie w tym szpitalu... moja wspollokatorka malo rozmowna w kolko slucha tych samych piosenek:szok: a maz nie dzwoni bo mala sie zajmuje:-)
hehe różnica między dziecmi nie będzie za wielka, nie martwisz się tym?:) a Twoja Zuzia już chodzi?

moja Zuza ma pol roku dopiero:) roznica bedzie 13 miesiecy i w sumie sie cieszymy, nie zdaze wyrosnac z pieluch a i rzeczy po malej beda no i wychwamy dwa za jednym zamachem trzecie moze za jakies 10 lat

Gosia ja nie uważam za normalne, branie od dziecka kasy za to że mieszka w domu.... rozumiem rachunki trzeba zapłacić, ale więcej to dla mnie chamskie jest. Piszesz że przepiszą na Was dom, a na kogo mają przepisać na obcych?
nie jestem jedynaczka mam dwojke rodzenstwa wiec moga u nas za mieszkanie w bloku za czynsz jest 600 zl gdzie ojciec ma 700 zl renty i na tym koncza sie ich pieniadze...

moja Zuza ma pol roku dopiero:) roznica bedzie 13 miesiecy i w sumie sie cieszymy, nie zdaze wyrosnac z pieluch a i rzeczy po malej beda no i wychwamy dwa za jednym zamachem trzecie moze za jakies 10 lat
ahaaa sorry, byłam pewna, że ma 1.5 roku hehe, źle widocznie przeczytałam:) 13 miesięcy to teraz ma moja córcia:) a Zuzia siedzi już sama?

reklama
:szok: jestem w szoku ... ja rozumie jesli mieszkalibyscie tak jak ja w mieszkaniu które nalezy do mojej mamy i ze płacilibyście czynsz. Ale wy płacicie tak jakby odstepne twoim rodzicom? Wiesz ja chciałam z moją mamą sie tak dogadać ze choćby 100 zł jej damy ale jak jej to powiedziałam to omało mnie śmiechem nie zabiła... a nie wspomne o tym ze moja mama przez jakis czas płaciła nam czynsz bo po opłaceniu rachunków ledwie starczało nam na zycie... dla mnie to nie pojete troche
opłacamy 600 zl za mieszkanie i tyle czasem jakies zakupy zrobimy ale to jest w interesie bardziej mamy nie moim. no i rachunki dochodza ale to nasze internet telefony...

Do góry