reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

opłacamy 600 zl za mieszkanie i tyle czasem jakies zakupy zrobimy ale to jest w interesie bardziej mamy nie moim. no i rachunki dochodza ale to nasze internet telefony...
No to w takim razie nie płacicie za to ze mieszkacie tylko tak jakby dokładacie sie do rachunków za prąd gaz wodę + jedzenie bo piszesz ze o to martwi sie Twoja mama, a przeciez coś jesc musicie?

charlotte
a z jakiej paki daliście im becikowe? bo niby co? to jest kasa na dziecko nie na wigilie, jeśli byłoby to na wigilie to nie nazywałoby sie becikowe przecież:/ Oni od was wołali zebyscie im dali ta kase?

reklama
Produkcja w toku, to się dołączam dzisiaj znowu mecz więc wieczór z BB :-D

Migotka Gratulacje Kochana mam nadzieję że z Małym wszystko ok będzie.

Charlotee Jesteś strasznie odważna dziewczyna, też mam 20 lat ( rocznikowo 21) Mamy roczną córeczkę i nie śmiało rozmawiamy o drugim. Moja Mama to by mnie chyba zaciukała :-Dżebym po pół roku znowu w ciąże zaszła, ja chyba siebie też przez swoją głupotę.

Ewi mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok.... martwie się...

Julka też ma jeździk, o dziwo już się odpycha, oczywiście pomalutku, ale cały pokój sama przejeżdża.

Moja córcia usnęła niedawno. Od paru dni nie chce mi spac popołudniami, więc potem wieczorem jak ją padniętą kładę do wyrka to jest straszny wrzask. Tak jest zawsze gdy idzie spac będąc za bardzo śpiącą.. No ale uspokoiła się po czasie i śpi.

Charlotte
spokojnie, muszą przełknąc tę wiadomośc, zadzwonią;) Drugie dziecko w Twoim wieku po tak krótkim czasie od poprzedniej ciąży faktycznie z początku może szokowac.

Vegas w ogóle w dzień nie chcę spać?

Julka dla odmiany dzisiaj spała 2x, teraz M ją usypia, cisza więc chyba śpi.

E:

Charlotee ja też już chciałabym mieć dziecko, żeby nie przytomność mojego M to już bym po 2 porodzie była.... teraz się cieszę że mam takiego mądrego Mężczyznę przy sobie.

Sory że tak prosto z mostu, stać Was na drugie dziecko?

Ostatnia edycja:
Charlotte witaj:D gratuluje kolejnej ciazy i mam nadzieje ze bedzie wszytsko wporzadku i ze ciaza okaze sie prawidlowa:D

migotka serdeczne gratulacje:) no i piekna waga maluszka:D

kaamaa: na drugie dziecko moze i nas stac ale to nie to czego ja bym oczekiwala... pospieszylismy sie i tyle teraz musimy sobie dac rade najwazniejsze to wyremntowac mieszkanie do wrzesnia niby duzo nie zostalo ale wydatki sa...

reklama
Do góry