reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak Mój miał jechac popytac na początku stycznia a wczoraj stwierdził, że na początku lutego;/ Nie wiem czemu, nie chciał powiedziec;/

nasze 4 kąty jak ja to mówię posprzątane, Myszka właśnie usnęła, mam czas dla siebie;) Dzisiaj od rana nie sprzątałam u rodziców na dole. Nie będę przecież udawała, że nic się nie stało. Zresztą wiecie moja mama już z rok(?) nie paliła i wczoraj idąc do wc słyszałam, że jest na dole, słyszałam, że myje podłogi po 1 w nocy i słyszałam odgłos zapalniczki, więc pewnie odstresowywała się. Tata spał, więc to na pewno była ona.

Nasza Dona siedząca
Zobacz załącznik 320209

Martynia z tatą
Zobacz załącznik 320211Zobacz załącznik 320210

Niebieskooka nasza Perła
Zobacz załącznik 320212

Bisiek jak sobie stoi
Zobacz załącznik 320213

i Mała na furze
Zobacz załącznik 320214

Ostatnia edycja:
reklama
Siemanko, ja już w domu:-) Ucho mnie boli,więc sie z zajęć urwałam. Straszny guz mi sie zrobił przy węzłach chłonnych-chyba mnie przewiało :-(. Ale mężuś mnie dziś zaskoczył.. pomalował ściany i panele ułożył w Zuzi pokoju (który dopiero powstaje:-)),a nie mógł się do tego od wakacji przybrać.. KOCHANY MÓj! :-D

Vegas- fajna Ta Twoja Perła ;-) Po kim ona ma takie jasne włoski?! I gdzie zdjęcie z mamą?:-)
Kama- a Wy wyjeżdżacie za granice,czy jednak nie? Bo już nie pamiętam:-D
Ze mną dodawałam ostatnio, ale zaraz Ci tu parę wkleję.
Po nas obu ma jasne włosy bo jako dzieci mieliśmy takie jaśniutkie, i ja, i mąż. Mi ściemniały po 7rż, mężowi też jakoś tak:)

Zobacz załącznik 320215Zobacz załącznik 320216Zobacz załącznik 320217Zobacz załącznik 320218Zobacz załącznik 320219Zobacz załącznik 320220Zobacz załącznik 320221Zobacz załącznik 320222Zobacz załącznik 320223

Paula, mam nadzieję, że szybko Twoja dolegliwośc się skończy;*

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!!
Jestem mama pol rocznej Zuzi, mam 20 lat,zawsze chcialam byc mama w mlodym wieku i udalo sie:) Teraz czekamy na rodzenstwo:) Mam nadzieje ze tym razem synus:*

Vegas ja jak zwykle się powtarzam kocham włoski Martynki :-)
Ale macie małego pieska :-D

Paula kuruj się ;-)
M wyjeżdża na początku marca na miesiąc i zobaczymy co dalej.
O jakiego dobrego faceta masz :tak: mój rok po remoncie dopiero wannę obrobił i terakotę po fugował :-D

Charlotte Witaj :-) masz półroczną Córeczkę i znowu jesteś w ciąży dobrze zrozumiałam?

Vegas ja jak zwykle się powtarzam kocham włoski Martynki :-)
Ale macie małego pieska :-D

Paula kuruj się ;-)
M wyjeżdża na początku marca na miesiąc i zobaczymy co dalej.
O jakiego dobrego faceta masz :tak: mój rok po remoncie dopiero wannę obrobił i terakotę po fugował :-D

Charlotte Witaj :-) masz półroczną Córeczkę i znowu jesteś w ciąży dobrze zrozumiałam?
mam 2 takie psy;) Donę i Umberto, jej syna.

Witamy Charlotte :) A teraz jesteś w ciąży czy się starasz?:-)

Paula no proszę jaki pracuś :-) Mój dziś gdzieś zniknął a miał z dzieckiem siedzieć :dry:

Maja mnie rozwala. Usypaiłam ją chyba z 50 minut i nic.:no:Za każdym razem jak lądowała w łóżeczku to oczy otwarte. Nawet na spacerze nie spała. zamknęła oczy na 15 minut i trzeba było wracać do domu,bo zapuściła syrenę alarmową ;-)

reklama
Do góry