reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi -20 lat... jeszcze będziecie młodzi :-p a ile m2?
a pozatym, lepiej placic 740zl i na swoje, niz wynajmowac za tyle samo :tak:
a moze wrzucisz jakies zdjecie swoje razem z Oliwierem? :happy2:

paulus -witaj ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny.
Ixi to sporo no ale tylko na 20 lat a nie np 30 no i płacisz już za swoje. Ja za wynajem płace 500 i mam 60 metrów. Wolałabym za ta kasę opłacac swoje. A jak twoje stosunki z mama?

Asheara 83 m2 :) z tym, że troche głupio podzielone pokoje.. jeden gigant, jeden mały, kuchnia i łazienka. Z tego dużego to by można 2 albo i trzy pokoje zrobic..

fotka? :D

Od dawida 041.jpgOd dawida 006.jpgP1050596.jpg

Od dawida 108.jpgOd dawida 107.jpg

pod takimi lampami leżał w szpitalu..
i sama musiałam go odwracać.. żenada..:/ potem sie dziwić, że mu żółtaczka nie schodziła.. a wystarczy żeby miał poziom bilirubiny o 0,1 wyższy i by mi go włożyli pod mocniejsze lampy, które świecą z każdej strony..

sorki że nie edytowałam posta poprzedniego, ale coś się nie da..:confused:

UMI - to on aż tak szaleje :dry: nie ciekawie nie dziwie się że nie za bardzo chcesz go nawet dawać

Ja małą nie wiem ile razu już zostawiałam :-p :-D ale ona się nie budzi w nocy więc sobie śpi i tyle :-p :-)

IXI - Nina jak była taka malutka też miała jakąś wysypkę brzydką :no: ale to był jakiś trądzik niemowlęcy i sam zszedł :-p ...słodki maluch :-) a ten uśmieszek boski :-D no i zazdroszczę mieszkania :dry: jak ja marzę o swoim :sorry:

MISIA - to ty niezły hardcor jesteś że ogarniasz dzienną szkołę no i masz szczęście że masz taką możliwość ;-)

KAAMAA - ależ ona słodka 2 zdjęcie piękne ! :-)

EWI - super avatar ! :-)

VIKAMCIA - to masz dzielną córcie :-)

ASHEARA - nie ma wyjścia musi się starać :-p zasłużyłam sobie na jego starania :-D

A my dzisiaj pół dnia poza domem byliśmy na zakupach Kuba kupił mi aparat :-) w końcu mam mały aparacik hehe :-p później z małą na kulkach ja sobie poszłam do fryzjera trochę włosy odświeżyć ;-) i do domku :-) a że na sankach to nam trochę zeszło :-p w drodze powrotnej wbiłam się do Niny i Kuba nas ciągnął :-D:-D :-p

Ostatnia edycja:
ixi dłodki maluch..
a wogóle to ja wam mojej małej jeszcze nie pokazałam;-)
więc wstawię kilka fotek ze świąt..
Zobacz załącznik 312870Zobacz załącznik 312871Zobacz załącznik 312888Zobacz załącznik 312889Zobacz załącznik 312890
z roczkuZobacz załącznik 312873Zobacz załącznik 312874pierwszy śniegZobacz załącznik 312876

8 miesięcyZobacz załącznik 312877jak skończyła piąty miesiącZobacz załącznik 312879
wiecej się nie mieści:-p
pencil.png
jaka śliczna Lalunia:) najlepsze to z 5 miesiąca;D

reklama
kama proponowali mi Zebym odpuściła sobie ten rok i zdawała mature w przyszłym, ale ja nie chciałam bo ja jestem taka ze bym sobie odpuściła. jak juz zaczełam to koncze. nie chodziłam do szkoły prawie 2 miesiące jak nie wiecej w pierwszym semestrze ale nauczyciele przymkneli oko i nie liczyli mi frekwencji bo bym była nieklasyfikowana.
asheraja juz klasa maturalna czyli 3 liceum. a pokarmu juz nie mam. Mały dwa tyg. skończył z cycem.

ixi Oliś to gigant przy tobie kruszyno. ile już waży???
ewi o jaki ładny awatarek..;-)

jak juz tak wrzucacie foty to prosze bardzo oto Misiałek...;-)
26122010017.jpg

zdj241.jpg

cats.jpg

Do góry