reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
VikamciaG nie on ma niebiesko szare oczka ale od tego kocyka mogą sie wydawać zielone.;-)
ixi pytałam kiedyś ale mi nie odpowiedziałaś. czy Oliś jest z 13 czy z 14 pażdziernika???

kama proponowali mi Zebym odpuściła sobie ten rok i zdawała mature w przyszłym, ale ja nie chciałam bo ja jestem taka ze bym sobie odpuściła. jak juz zaczełam to koncze. nie chodziłam do szkoły prawie 2 miesiące jak nie wiecej w pierwszym semestrze ale nauczyciele przymkneli oko i nie liczyli mi frekwencji bo bym była nieklasyfikowana.
asheraja juz klasa maturalna czyli 3 liceum. a pokarmu juz nie mam. Mały dwa tyg. skończył z cycem.

ixi Oliś to gigant przy tobie kruszyno. ile już waży???
ewi o jaki ładny awatarek..;-)

jak juz tak wrzucacie foty to prosze bardzo oto Misiałek...;-)
26122010017.jpg

zdj241.jpg

cats.jpg
rozkoszny! zwłaszcza 1 zdj:)

Koniecznie muszę się pochwalic, że Martynka dziś 5 razy przeszła samodzielnie pół naszej sypialni!!:))))) Jesteśmy z niej bardzo dumni!

Nie edytowałam bo minęło więcej niż godzina od mojego posta:p

femme -co zrobilas z włosami?jaki aparat? :szok:
ViKamciaG - Rany jaka ta Twoja córa rozkoszna!!! :szok:

Misia - a kto zostaje z maluchem jak jestes w szkole? jak wogole yglada sytuacja teraz miedzy Twoim facetem a rodzicami? polepszylo sie cos? i sliczny bobas z Michasia!!! nigdy niewidzialam Twojego zdjecia, tylko to w miniaturce ale jest chyba baardzo podobny,co?;-)

Vegas - Gratulacje dla Martynki!!! koncu to juz czas :tak::-)

ixi -to nie tak zle, z czasem bedzie przybieral mniej :tak: Damianek w polowie 2giego miesiaca zycia tez mial juz 6kg :tak: dziekuje, ze wkleilas zdjecia! Wygladasz na bardzo drobniutka, ale w ubraniu nie widac ze jestes az tak bardzo szczupla ;-) Ale Oliś przy Tobie to kawał chłopa, nie ma co:-D

a u nas nic.. P do pracy na nocke poszedl, wiec mam spokoj :-D
zaraz zrobie sobie uczte, bede bite 2 godziny objadac sie przed kompem i mam nadzieje pisac z Wami :-)

a kto pozmywa podlogi? :-p

ashera jak ja jestem w szkole to z mały jest na zmiane albo z moja mamaa albo z mamą K. no albo z K jezeli nie jest w pracy. a miedzy moimi rodzicami a nim jest lepiej on sie stara < w koncu jest ojcem> przyjezdza czesto my jestesmy u niego tez czesto. potrafi sie zająć małym a czasem jak ja sie ucze to np on prasuje Michasiowe ubranka...;-)
na razie nie mieszkamy razem bo ja od siebie mam lepszy dojazd do szkoły i w ogóle wszedzie ale mieszkamy niedaleko - 2km. wiec nie jest tak źle.
a podobny jest nieziemsko do Kamila tylko nos ma po mnie.;-)

reklama
ASHEARA - hehe to sobie popisałaś :-p :-D pustki :-) a ja tylko pocieniowałam trochę różnicy prawie nie widać ;-) a aparat zwykły taki bo chciałam mieć taki mały kieszonkowy o taki : Panasonic DMC-FS42 zdjęcia tyle że w tym sklepie jakiś Kuby kolega pracuje i dostaliśmy upust i za 280zł go mam :szok: :-)

VEGAS - brawa dla Martynki mówiłam że teraz to już pójdzie lada dzień :-) chwila moment i będzie biegać :-)

MISIA - słodki maluch 1 zdjęcie rządzi :-D

Kuba usypia małą to wpadłam do was na chwilę :-p

Do góry