reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczynki.
misia92 Śliczny ten Twój malutki. Jej jak mi się takiego maleństwa zachciało.:happy2: A pokaz nam tatusia to porównamy do kogo mały podobny.
Vegas Gratulacje dla Martynki.
Femme Fajny aparat. Kuba Cię rozpieszcza. Dzięki za miłe słowo.
Kasrolina Na pewno jak synek przyjdzie na świat to będzie Ci lżej, tzn nie będziesz miała czasu myśleć o dołujących sprawach.
Ixi Masakra, tak ciężko było jedną lampe nad dzieckiem postawić? Justynka miałaq taka mocną żółtaczkę że przekierowali nas do innego szpitala, niby że potrzebna transfuzja krwi. a w tym drugim szpitalu miała ona lampę pod sobą i do tego dwie nad nią żeby z każdej strony oświetlały.
nie mam zdjęć całego sprzętu ale to tak mniej więcej wygląda
P1040253.jpg

Kamcia z uszkami zdjęcie świetne.
Pauluś Witaj, pisz pisz.

A ja dziś w domu:biggrin2: ha 4 dni wolnego pod rzad. Strasznie mi tego brakowało:biggrin2: O 10 ide na zakupy, potem małego połoze spac i bede piec paluszki, wczoraj sobie ciasto zarobiłam.
A w ogóle musze sie pochwalic bo Kacper przespał dzis dosłownie całą noc. O 23 tylko zaczął stekac ale to dla tego ze smoczka nie mógł znaleźć, jak mu podałam to spał az do 5:50 potem chciał sie napic i spał do 7:05.A ja sie wylegiwałam do 9:-p Musze przynac ze Kacper jest mega grzeczny no moze poza tym ze non stop udaje pogotowie no ale niech mu bedzie

Ewi współczuje:/ tez musiałas sie wymeczyc w szpitalach zJustynką eh... jak to dobrze ze Kacper nie miał żółtaczki
Asheara a tam podłogi:-p
Vegas Gratuluje:-) i co za dopisek:-p

Umi Ja już nie myślę o tych szpitalach. Mam nadzieję ze to już wszystko za mną. najgorzej z tą żółtaczką jest to że nie możesz ponosić dziecka tyle ile chcesz a mi tego brakowało najbardziej.
Fajnie że Kacper dął mamie się wyspać. a co za paluszki robisz?

Hello

Misia to super że miałaś dwa miesiące odpoczynku! Fajnie że już dobrze Wam się wszystko układa! Bardzo podoba mi się imię Michał u Nas też miał być ale Julka wyskoczyła:-D A pierwsze zdjęcie najlepsze!! Śliczny facet!

Kamcia Śliczna córa! A w tej sukience to jak prawdziwa księżniczka wygląda :tak:

A co do pyz Julki to już na ostatnim usg ginka się śmiała że pyzata będzie.

Vegas super! gratulacje dla Martyny!

LOlkak i co próbowałaś już te kauczukowe smoczki?

Ewi JUlka też lezała pod identyczną lampą, i okularki takie same miała, przez żółtaczkę aż pięć dni leżałyśmy w szpitalu.

Umi dawaj placki! :-D

Ja też dzisiaj wyspana jestem Julka tyklo dwa razy się budziła na smoka i do 8:20 spała święto jakieś.

Wczoraj pożarłam się z M,bo przecież ja cały dzień siedze na doopię i nic nie robię :wściekła/y: cham!

Ewi To są paluszki z serem żółtym i z kminkiem.

paluszki.jpeg
Coś w tym stylu tyle ze ja dodaje jeszcze kminek na wierzch i posypuje solą:-)
Kaamaa Faceci... a wystarczyłoby go na jeden dzien samego z dzieckiem zostawić i zmieniłby śpiewkę

Ewi faktycznie nie zauważyłam, mieszkam 30 km od Białegostoku, nie będę dokładniej tłumaczyć, no chyba że znasz te tereny.

E:

Umi wyglądają przepysznie! tylko nie lubię kminku :dry:
A szkoda gadać myslałam że już mu to wbiłam do głowy, a on znowu swoje. Ale to głupie stworzenia są!

Ostatnia edycja:
kamaa tzn to zdjecie z internetu:-p ja bede piec później jak mały uśnie:-) ale wygladaja podobnie. A ja kminek uwielbiam:-p

reklama
Do góry