reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi -20 lat... jeszcze będziecie młodzi :-p a ile m2?
a pozatym, lepiej placic 740zl i na swoje, niz wynajmowac za tyle samo :tak:
a moze wrzucisz jakies zdjecie swoje razem z Oliwierem? :happy2:

paulus -witaj ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny.
Ixi to sporo no ale tylko na 20 lat a nie np 30 no i płacisz już za swoje. Ja za wynajem płace 500 i mam 60 metrów. Wolałabym za ta kasę opłacac swoje. A jak twoje stosunki z mama?

Asheara 83 m2 :) z tym, że troche głupio podzielone pokoje.. jeden gigant, jeden mały, kuchnia i łazienka. Z tego dużego to by można 2 albo i trzy pokoje zrobic..

fotka? :D

Od dawida 041.jpgOd dawida 006.jpgP1050596.jpg

Od dawida 108.jpgOd dawida 107.jpg

pod takimi lampami leżał w szpitalu..
i sama musiałam go odwracać.. żenada..:/ potem sie dziwić, że mu żółtaczka nie schodziła.. a wystarczy żeby miał poziom bilirubiny o 0,1 wyższy i by mi go włożyli pod mocniejsze lampy, które świecą z każdej strony..

sorki że nie edytowałam posta poprzedniego, ale coś się nie da..:confused:

UMI - to on aż tak szaleje :dry: nie ciekawie nie dziwie się że nie za bardzo chcesz go nawet dawać

Ja małą nie wiem ile razu już zostawiałam :-p :-D ale ona się nie budzi w nocy więc sobie śpi i tyle :-p :-)

IXI - Nina jak była taka malutka też miała jakąś wysypkę brzydką :no: ale to był jakiś trądzik niemowlęcy i sam zszedł :-p ...słodki maluch :-) a ten uśmieszek boski :-D no i zazdroszczę mieszkania :dry: jak ja marzę o swoim :sorry:

MISIA - to ty niezły hardcor jesteś że ogarniasz dzienną szkołę no i masz szczęście że masz taką możliwość ;-)

KAAMAA - ależ ona słodka 2 zdjęcie piękne ! :-)

EWI - super avatar ! :-)

VIKAMCIA - to masz dzielną córcie :-)

ASHEARA - nie ma wyjścia musi się starać :-p zasłużyłam sobie na jego starania :-D

A my dzisiaj pół dnia poza domem byliśmy na zakupach Kuba kupił mi aparat :-) w końcu mam mały aparacik hehe :-p później z małą na kulkach ja sobie poszłam do fryzjera trochę włosy odświeżyć ;-) i do domku :-) a że na sankach to nam trochę zeszło :-p w drodze powrotnej wbiłam się do Niny i Kuba nas ciągnął :-D:-D :-p

Ostatnia edycja:
ixi dłodki maluch..
a wogóle to ja wam mojej małej jeszcze nie pokazałam;-)
więc wstawię kilka fotek ze świąt..
Zobacz załącznik 312870Zobacz załącznik 312871Zobacz załącznik 312888Zobacz załącznik 312889Zobacz załącznik 312890
z roczkuZobacz załącznik 312873Zobacz załącznik 312874pierwszy śniegZobacz załącznik 312876

8 miesięcyZobacz załącznik 312877jak skończyła piąty miesiącZobacz załącznik 312879
wiecej się nie mieści:-p
pencil.png
jaka śliczna Lalunia:) najlepsze to z 5 miesiąca;D

reklama
kama proponowali mi Zebym odpuściła sobie ten rok i zdawała mature w przyszłym, ale ja nie chciałam bo ja jestem taka ze bym sobie odpuściła. jak juz zaczełam to koncze. nie chodziłam do szkoły prawie 2 miesiące jak nie wiecej w pierwszym semestrze ale nauczyciele przymkneli oko i nie liczyli mi frekwencji bo bym była nieklasyfikowana.
asheraja juz klasa maturalna czyli 3 liceum. a pokarmu juz nie mam. Mały dwa tyg. skończył z cycem.

ixi Oliś to gigant przy tobie kruszyno. ile już waży???
ewi o jaki ładny awatarek..;-)

jak juz tak wrzucacie foty to prosze bardzo oto Misiałek...;-)
26122010017.jpg

zdj241.jpg

cats.jpg

Do góry