reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eve Alex też z się uśmiechał na dźwięk mojego głosu i Bartka :) to jest jeszcze z czasów brzuszkowych :)

śnieży !!! chyba za płóg będe robiła z wózkiem ... dziś chyba pasuje ...
fikusek oby tak dalej zdrówko siewas trzymało :)
Daff co z tym waszym mieszkankiem bo cos mi umknęło :p

reklama
Jejku u mnie juz jest tyle sniegu ze brak słów... i to ciagle pada tak...:dry:
lubie zime, ale krótko, takze caly grudzien tak moze byc a potem chcialabym by wiosna juz powoli przychodzila... a potem moje ulubione latooo :-D

edit. moje zdjecie w sygnaturze zmienia sie? bo u mnie nie...:dry:?

Ostatnia edycja:
Jejku u mnie juz jest tyle sniegu ze brak słów... i to ciagle pada tak...:dry:
lubie zime, ale krótko, takze caly grudzien tak moze byc a potem chcialabym by wiosna juz powoli przychodzila... a potem moje ulubione latooo :-D

u mnie tez jest juz duzo sniegu na maxa i caly czas pada. Ja lata nie lubie,jestem alergikiem wiec cale lato zle sie czuje:(

Hejka z rana!
A my się nie wyspaliśmy. Mały wstał o 5 rano. Wypił mleko i jeszcze poleżał do 7. Dopiero teraz ogarnęłam jego i siebie. Mam zamiar zabrać się za śniadanie, ale jak już usiadłam to nie chce mi się wstać. Grypa małego mnie wykończy normalnie.
U nas też jest śnieżyca. Tata rano nie mógł samochodem wyjechać z podwórka. Masakra jest. A jeszcze tak zimno. Brrr...
Dobra, głodna jestem muszę coś wszamać. Miłego dzionka :-)

Witam.
Dzisiaj Mareczek też ładnie spał. Uff, dawno tak się nie wyspałam.
Vegas. O oo to imprezka widać musiała być udana. a te plamienia to pewnie na owulkę, ale jeśli się pojawią znów go lepiej z ginem się skonsultuj.
Patyrycja214 Gratuluje kolejnych kroczków.
Patrycja9009 No i dobrze, niech chłopak się postara, a Ty wykorzystaj jego potulność dla siebie. Zostaw go z dziećmi i ten czas przeznacz dla siebie.
eve trzymaj tam się jakoś.
Daffi Dzieciaki słodkie.
I tak zrobiłam .... jeszcze w sobote poszłam do koleżanki..... :):)
Bry
Bosze, laski ale zawiewa u mnie sniegiem.... :szok:
I kurde nawet tesciowa do mnie dzwoniła (świeto jakies czy co?) Musze zapisac sobie w kalendarzu :-D:-D:-D
hehehe z teściową dobre hihih.. moja ostatnio czesciej sie odzywa.... głownie chce zabierac Sebusia do siebie...

Wczoraj po spacerze zimno mi wyszło straszne....wygladam jak ogrrrr..... jakby mi ktoś przyfandzolił hehe
Ale biało jest... sniegu chyba z 20 cm.... Niewiem czy dziś wyjde z dziećmi bo wczoraj miałam wysoka gorączke i kiepsko sie czuje... Ale Seba mi chyba nie daruje.hehe

zapomniałam sie pochwalic że wczoraj znalazłam u Kuby 7 zęba :):):):):) dolna 2 mu wyszła... ( a ja sie durna zastanawiałam dlaczego on mi nie chce spać... no ale nic nie bylo widać a wczoraj ugryzł mi palucha i poczułam ostego zębolka hehehe)

Ostatnia edycja:
patrycja hehe, ja to swojej tesciowej dzieci nie dam:Dry: ona juz o tym wie chyba. bo w lato chciala je brac a ja jej juz nie dalam, nie chcialam i temat zostal zakonczony... przykro mi ale nie mam do niej zaufania;]
fikusek współćzuje letnich alergii :/

Bosze a u mnie juz tyle napadało ze zaspy po kolana snieg:szok:

patrycja hehe, ja to swojej tesciowej dzieci nie dam:Dry: ona juz o tym wie chyba. bo w lato chciala je brac a ja jej juz nie dalam, nie chcialam i temat zostal zakonczony... przykro mi ale nie mam do niej zaufania;]
fikusek współćzuje letnich alergii :/

Bosze a u mnie juz tyle napadało ze zaspy po kolana snieg:szok:

hhwhw oddajcie mi tego sniegu torcheeeee bo u mnie tylko zimnoooooooooooo

PATRYSIA214 wiatpie ze to pecherz bo to drugi cykl tAK jest i powiem wam ze zrbilam sie straszniep laczliwa wczoraj poplakaqla sie jak sie przytulilam do mojego a on czego ty znowu placzec a ja no bo cie kocham czujecie czuba ?????

Elizka czuje ze z tym brzucem moim maja cos wlyw twoje fluidki :D:DD:D:D:D:D:

co do tescioych nie zaczynam tematu i nie koncze b nie chce sobie psuc dnia P

patrysia i dobrze ze poszlas do kumpeli i bardzo dobrze:D:D:DD

vegasku kochana na twoim miejscu poszlabym do ginka z tym plamieniem

EWI CIESZE sie ze normalnie sie wyspalas :)

Eve fajnie ze twoj maluszek sie usmiecha

fiskuksu co tam kochana u ciebie
wlasnie Violet ja juz zapomnialam o niej wiec widocznie czesto sie nie odzyWa yteraz a szkodaaaaa urodzila dzidzie ???>\

aa u mnie nicciekawegooooooo
vegas kochanie moze lepiej zobacz czemu ta plamisz moim zdaniem to nie jest normalne

Hejka :)) ojj ja dziś tez się wyspalam :)) jak dobrze poleniuchowac :)))))
A śniegu tez troszke jest i u nas Własnie bedziemy się szykować na mały wypad na dwór :))
Patrycja gartulujemy zabkaaaa :))

Vegas może jednak dla zaspokojenia nerwow idź do gina i dowiesz się co i jak

reklama
Do góry