reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi Julcia cudna jak zawsze:-D

Eliza stosuj je tylko w razie potrzeby, bo bezpieczne są, ale trzeba uważać żeby zwieracza malutkiemu nie uszkodzić.

Soso a może przeziębiłaś pęcherz??? Nogi Ci zmarzły czy coś? jeśli tak ciepełko ciepełko i jeszcze raz ciepełko :tak:

Vegas możliwe że to plamienia owulacyjne, ale czasami się możemy naschizować :-D

u nas weekend:) czytam Was ale weny brak i mały lata wszędzie przy meblach i zrzuca wszystko, dzisiaj zrobił sam 4 kroczki :) no i chyba tyle :) miłęgo wieczorku :)

reklama
Patrycja gratuluję Kubie kroczków, kolejne na jego koncie=) fajnie=) moja jak 18ego zrobiła 4 tak od tego czasu ani jednego. Boi się, to widac.

No mi jakoś teraz wypada owulacja, nie pierwszy raz miałam z tego powodu krwawienia, ale dziś pół tamponu we krwi, przerażające.

dzis ciezki dzionek mialam ;/ z marcinem przespalismy pol dnia ;) razem z wiki ale obudzila nas bo glodna byla i spac jej sie nie chcialo wiec musialam ja bawic ;) zaowarzylam ,ze Wiktoria zaczęla kontrolowac usmiech i sie usmiecha zawsze jak uslyszy swoje imie albo jak ja sie smieje ;D czasem tez marcin mowi do niej super wiki a ona tak sie usmiecha ze dziasla jej widac hehe

dzis ciezki dzionek mialam ;/ z marcinem przespalismy pol dnia ;) razem z wiki ale obudzila nas bo glodna byla i spac jej sie nie chcialo wiec musialam ja bawic ;) zaowarzylam ,ze Wiktoria zaczęla kontrolowac usmiech i sie usmiecha zawsze jak uslyszy swoje imie albo jak ja sie smieje ;D czasem tez marcin mowi do niej super wiki a ona tak sie usmiecha ze dziasla jej widac hehe
oo to szybko. Moja jak skończyła 2 miesiące to się zaczęła uśmiechac tak szczerze.

Hellol laski ojj dziś miałam lenie :p mała imprezke miałam w domku Wiec mało się pospalo :p noo ale cóż warto było :))) nadinka już spii dziś dzielnie pomagała mi sprzątać i gotować obiady :) złote dziecię :))))

Good nite :))))

Ostatnia edycja:
Witam.
Dzisiaj Mareczek też ładnie spał. Uff, dawno tak się nie wyspałam.
Vegas. O oo to imprezka widać musiała być udana. a te plamienia to pewnie na owulkę, ale jeśli się pojawią znów go lepiej z ginem się skonsultuj.
Patyrycja214 Gratuluje kolejnych kroczków.
Patrycja9009 No i dobrze, niech chłopak się postara, a Ty wykorzystaj jego potulność dla siebie. Zostaw go z dziećmi i ten czas przeznacz dla siebie.
eve trzymaj tam się jakoś.
Daffi Dzieciaki słodkie.

eve wydaje mi się że to nie świadome uśmiechy maleńkiej ona jeszcze nie ma ostrości wzroku widzi tylko z bliska, ja też chciałam żeby to były świadome uśmiechy jak Kuba miał tyle co Wiki, ale naprawde świadome uśmiechy się zaczynają jak dzieci mają ok. dwa miesiące. Wtedy patrzą na Ciebie i się uśmiechają :)

dobry:)

kurdeee musze isć do znienawidzonej pracy po odbiór papierów :/ bo wysłać mi nie wyślą :(

Bry
Bosze, laski ale zawiewa u mnie sniegiem.... :szok:
I kurde nawet tesciowa do mnie dzwoniła (świeto jakies czy co?) Musze zapisac sobie w kalendarzu :-D:-D:-D

Bry
Bosze, laski ale zawiewa u mnie sniegiem.... :szok:
I kurde nawet tesciowa do mnie dzwoniła (świeto jakies czy co?) Musze zapisac sobie w kalendarzu :-D:-D:-D

no u mnie tez snizyca jest :szok:

Wiecie co u Violett? urodzila i nic do nas nie pisze,udziela sie na innych watkach a do nas nie zaglada:(

a my z Alanem juz czujemy sie dobrze:)

reklama
o prosze a mialam tak samo pytac o Violett.. pewnie sie pokaze teraz aura po narodzinach nad nia krazy.. pochwlaila sie pewnie u siebie na watku...

z tego co widze Marika jutro konczy 2 tyg... no niezle:)

ja sie tylko witam i spadam dzis Kacper u mnie do 15:30

Do góry