reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry
Bosze, laski ale zawiewa u mnie sniegiem.... :szok:
I kurde nawet tesciowa do mnie dzwoniła (świeto jakies czy co?) Musze zapisac sobie w kalendarzu :-D:-D:-D
u nas też full śniegu, za godzinkę idziemy z Martynką na sanki=D

dziewczyny plamienia się zdarzają w czasie gdy ma byc owula, więc się nie martwię=)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas też full śniegu, za godzinkę idziemy z Martynką na sanki=D

cioka rob foki malej na snieguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)aaaa
vegaskuu
ja w polce bede albo22 albo 23 wic wysle paczke po swietach;/ jestem zla bo milam inne plany;/;/;/;/z ta pACZKA ale nie mam nic do gadania bo szfagier po mnie pryjezdza nie place za bezyne wiec nie moge marudzic ale obiecje ci ze paczka dotzre wysle ja miedzy swietami ac sylwestrem

Dziewczyny nie maa ktoras z was dooddania sprzedania kombineznu na dziewczynkeeee na zimeee bo ja jade do poslki a nie mamkommbnezonu dla niej ;/ prosze odpiszcie bylabym wdzieczna

A my już zaliczylismy spacerek...śniegu Seba miał po kolana.... nie zabrałam aparatu buuuuuuuuuuuuu a takie fajne zdjęcia by były.....
Kuba za dużo nie zobaczył bo folie mu dałam na wózek bo sypie strasznie u nas :):):) Teraz ciuchy schną a my pijemy herbatke z cytrynka :):)

Ja nawet na snieg nie wybieram sie... dzieciaki zawieje jeszcze, mam gdzies taka pogode, gdyby nie wialo to tak, ale jes strasznie, do tego ciagle sypie! ehhh
wczoraj za to bylismy:p

ja z Alanem tez wyszlam na 15 min i tak byl pod folia w wozku wiec nic mu sie nie stanie,a trzeba sie przewietrzyc w koncu po tej jelitowce.

Eliza u nas nie wieje... sypie za to cały czas i wcale nie ma tak zimno bo jest 0 stopni.... gdyby wiało to bym nie wyszła...
Fikusek my tez nie bylismy długo może z 30 minut nie wiecej :) Teraz obaj szykują sie do drzemki....:):)

hej laski tak tylko was poczytałam ale nie mam sił odpisywać :-p ja dzisiaj dopiero w miarę dochodzę do siebie :-p impreza niesamowita !! :-) prawie 8 godzin przetańczyłam bez przerwy :-) za rok jadę na pewno też :-)

A tu fotka z imprezy z moją maleńką :-D właśnie tą którą poznałam na tym forum :-)

Zobacz załącznik 304702

Ps. mój strój ten z allegro oczywiście nie doszedł ... :dry:

Moj najmlodszy spi, a my własnie barszczyk zjedlismy bylam przy piecu i brak słów, zasypalo nas prawie, do drzwi juz sniegu jest:/

femme ale z ciebie laska ehe, fajnie ze impreza udana:-)

reklama
Do góry