femme super ze sie wybawilas
patrycja a u mnie wieje i wyszlam Alan pod folia wiec jemu nic nie bylo tylko sypalo i wialo na mnie
no ja na temacik sniegu niestety nie moge sie wypowiedziec bo go u mnie nadzwyczaj na swiece brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
femme super ze sie wybawilas
patrycja a u mnie wieje i wyszlam Alan pod folia wiec jemu nic nie bylo tylko sypalo i wialo na mnie
nio przy zmianach mleka czy kaszki dzieja sie takie rzeczy masakra wem cosco tym oby to bylo to o czym mowiszz kochana zeby maluysia sie juzn ie meczylaaaaa 3mam kciukasy za lale i mameA my juz wiemy co najprawdopodobniej jest przyczyna problemow kupkowych.
otoz julka bedac na bebilonie miala zmieniona kaszke z bobovity na nestle.. i wtedy zaczely pojawiac sie zatwardzenia jak sie opkazuje nestle ma duzo wiecej zelaza niz bobovita...
dodatkowo nastepnie zmienione zostalo mleko z bebilon na nestle i w tym nestle tez jest wiecej zelaza... wiec najprawdopodobniej to bylo przyczyna.. powrocilismy spowrotem do kaszki bobvity jesli nie pomoze to wrocimy znow do bebilonu i zobaczymy co dalej.
femme swietnie wygladasz i impreza widac po usmiechach ze udana
autko fajne ale ja mojej malej nigdy raczej nie sprawie takiej fury.. no i nie mialabym gdzie trzymac tego....
Ja tez mam nadzieje ze to to i chcialabym zeby tylko zmiana kaszki dala poprawe.. mloda sama wycisnie kupki ale tylko troszke i jes naprawd etaka twarda. poki co doparzenia sa chociaz wyleczone.. za to widze ze chrzesniak ma.. ale to pewnie z niedopilnowan ia mojego brata a on ma tak delikatna skore ze chwile jak jest w kupce juz ma czerwona.
nedzie dobrze dafii zobaczysz kochana co do tego autkaaaa to ja tlyko dalam 150 reszte moja siotraa z szfagrem wiec nie jest zleeee sama napewno bym ne kupilaaa
pati drogie bo ma te smeszne gadzety niby dwa silniki i wogule mp3 swiatla ah bajerwo od cula ciesze sie z niego strasznie mojac rodizna zawsze na swieta kupowala malej rzeczy z kosmosu ja nie bo mnie ne staccc moja issotre stac je szfagier ma firme budowlana w niemczechh i dobrze zarabia wiesz ona jest jedynym maluszkiem u mnie w rodzinie wiecm oga sie wykosztowac