reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A my juz wiemy co najprawdopodobniej jest przyczyna problemow kupkowych.
otoz julka bedac na bebilonie miala zmieniona kaszke z bobovity na nestle.. i wtedy zaczely pojawiac sie zatwardzenia jak sie opkazuje nestle ma duzo wiecej zelaza niz bobovita...
dodatkowo nastepnie zmienione zostalo mleko z bebilon na nestle i w tym nestle tez jest wiecej zelaza... wiec najprawdopodobniej to bylo przyczyna.. powrocilismy spowrotem do kaszki bobvity jesli nie pomoze to wrocimy znow do bebilonu i zobaczymy co dalej.

femme swietnie wygladasz i impreza widac po usmiechach ze udana:D

A my juz wiemy co najprawdopodobniej jest przyczyna problemow kupkowych.
otoz julka bedac na bebilonie miala zmieniona kaszke z bobovity na nestle.. i wtedy zaczely pojawiac sie zatwardzenia jak sie opkazuje nestle ma duzo wiecej zelaza niz bobovita...
dodatkowo nastepnie zmienione zostalo mleko z bebilon na nestle i w tym nestle tez jest wiecej zelaza... wiec najprawdopodobniej to bylo przyczyna.. powrocilismy spowrotem do kaszki bobvity jesli nie pomoze to wrocimy znow do bebilonu i zobaczymy co dalej.

femme swietnie wygladasz i impreza widac po usmiechach ze udana:D
nio przy zmianach mleka czy kaszki dzieja sie takie rzeczy masakra wem cosco tym oby to bylo to o czym mowiszz kochana zeby maluysia sie juzn ie meczylaaaaa 3mam kciukasy za lale i mame :p

a co do swiat wlasni kupilam takie autko na wspolke z oja siostra bo samej nie dala ym rady kupiiccc musze sie pochwalic wam

!^! HIT SEZONU- NOWY MODEL AUDI NA AKUMUL.+ PILOT (1325187602) - Aukcje internetowe Allegro

autko fajne ale ja mojej malej nigdy raczej nie sprawie takiej fury.. no i nie mialabym gdzie trzymac tego....

Ja tez mam nadzieje ze to to i chcialabym zeby tylko zmiana kaszki dala poprawe.. mloda sama wycisnie kupki ale tylko troszke i jes naprawd etaka twarda. poki co doparzenia sa chociaz wyleczone.. za to widze ze chrzesniak ma.. ale to pewnie z niedopilnowan ia mojego brata a on ma tak delikatna skore ze chwile jak jest w kupce juz ma czerwona.

Hej... ja po drzemce....
po spacerze temperatura mi skoczyła... ale że chłopaków rozłożył ten spacer to szybko mi obaj zasneli .. to i ja sie położyłam...i pomogło :)
Autko superrr jest... tylko czemu takie drogie.....

autko fajne ale ja mojej malej nigdy raczej nie sprawie takiej fury.. no i nie mialabym gdzie trzymac tego....

Ja tez mam nadzieje ze to to i chcialabym zeby tylko zmiana kaszki dala poprawe.. mloda sama wycisnie kupki ale tylko troszke i jes naprawd etaka twarda. poki co doparzenia sa chociaz wyleczone.. za to widze ze chrzesniak ma.. ale to pewnie z niedopilnowan ia mojego brata a on ma tak delikatna skore ze chwile jak jest w kupce juz ma czerwona.

nedzie dobrze dafii zobaczysz kochana co do tego autkaaaa to ja tlyko dalam 150 reszte moja siotraa z szfagrem wiec nie jest zleeee sama napewno bym ne kupilaaa

pati drogie bo ma te smeszne gadzety niby dwa silniki i wogule mp3 swiatla ah bajerwo od cula ciesze sie z niego strasznie mojac rodizna zawsze na swieta kupowala malej rzeczy z kosmosu ja nie bo mnie ne staccc moja issotre stac je szfagier ma firme budowlana w niemczechh i dobrze zarabia wiesz ona jest jedynym maluszkiem u mnie w rodzinie wiecm oga sie wykosztowac

nedzie dobrze dafii zobaczysz kochana co do tego autkaaaa to ja tlyko dalam 150 reszte moja siotraa z szfagrem wiec nie jest zleeee sama napewno bym ne kupilaaa

pati drogie bo ma te smeszne gadzety niby dwa silniki i wogule mp3 swiatla ah bajerwo od cula ciesze sie z niego strasznie mojac rodizna zawsze na swieta kupowala malej rzeczy z kosmosu ja nie bo mnie ne staccc moja issotre stac je szfagier ma firme budowlana w niemczechh i dobrze zarabia wiesz ona jest jedynym maluszkiem u mnie w rodzinie wiecm oga sie wykosztowac

dwa lata z rzedu wstyd sie przyznac nie kupilam nic malej na sweta tylko moja mama bo mnei nie bylo stac powaznie wam mowie dlatego powiedzialam ze w tym orku i ja cos dorzuce od siebie mialam bardzo ciezo sytuacjeeeee moja mama jazk cohdzi o mal bardzo duzo mi pomaga teraz jak mala byla wp olscek upila jej icuchoww od ciulaaaa teraz ma lepsza sytuacje wiec ciut moge sbie pozwolic ale tylko n swietaaa urodzny

Soso... chetnie bym Sebusiowi sprawiła takie autko gdyby było o połowe tańsze hehe
ja w tym roku chce kupic Kubie grającegi i mówiącego Misia...jeszcze nie mam nic specjalnego na oku... a Sebusiowi sama niewiem co kupic autek ma od groma.... może jakąs gre taka edukacyjną niewiem....

reklama
Ja dziś się zbuntowałam i na obiad dzieciom jajka sadzone zrobiłam.
śniegu u nas oooo sporo. Wieje niemiłosiernie i nawet nie wyszłam na dwór z dziecmi, a My mieszkamy w takim miejscu że żadnych budynków w koło i jeszcze zimniej niż wśród budynków. Brrr....
Daffi No to oby to jednak zmiana kaszki i mleczka.]
Femme Ale laska.
Patrycja żeby tylko to się nie rozwinęło.
Soso Super autko. Wszystkie takie autka na akumulatorki są drogie niestety,a le myślę że mimo wszystko warto bo dziecko dłużej na nim pojeździ.

Ja w piątek zamówiłam na allegro kredki do ryzowania na ubraniach i farby żeby namalować dla dzieci Myszkę Miki w pokoiku i dzisiaj już doszły.

Do góry