reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczynki u nas troszke lepiej mala ma pampki na tydzien tylko haggissy bo sa tansze ;/ mlesio tez juz ma na 2tygodnie kupione kurcze mam lipe z kasa zdrowie mi siada i jeszcze mleko podrozalo z 7funtow na 8f. normalnie kosmos ;/
a co do zdrowia znow mam lechotanie serca w ciazy nie mialam a teraz wrocilo cisnienie wysokie bo glowa mnie boli strasznie malo to nie widze prawie na oczy wsio mi sie zlewa w poniedzialek ide do lekarza po leki na serce i cisnienie no i do okulisty musze isc na badania i okulary nowe kupic bo moje szkla sa za slabe juz mam nadzieje ,ze dofinansowanie na okulary dostane bo 300funtow mi sie nie widzi tracic ;(
daff mialam zapytac ciebie jak ty zdobylas tyle punktow na linkbaby.pl ja stoje na 66punktach i wogole ich mi nie przybywa ;/ poradz cos prosze i ogolnie jak wymieniac punkty na prezenty ?? dziewczyny logujcie sie warto konkursy sa itd.tylko ja jeszcze nie rozkminilam tej strony ale daff juz ma ja w jednym paluszku sadzac po puntach ;)

no to ja ci powiem ze nie wiem:D hihi
powaznie az wejde i zobacze z ciekawosci.
ojaaa mam az 102 ale skad to nie wiem.

Julka w poszukiwaniach smaczengo śniegu...

Tutaj już go capnęła

no i wspaniała konsumpcja :D

Tutaj kolejne poszukiwania...

A tu nawet nie pamiętam co kombinowała...

I na koniec mój wspaniały Chrześniak Kacperek :D

Ostatnia edycja:
reklama
kingusia1991 Ale Kornelcia ma śliczne oczy:tak::-)
Daffi Może masz jakieś krasnoludki w domu?:-D albo Julcia zgłodniała i miała ochotę na krokieta?:-D
A z tym właścicielem to też bym się wkurzyła:wściekła/y: ale właściciele czasem nie myślą. Mama P. przez jakiś czas mieszkanie wynajmowała i któregoś dnia z rozmowy telefonicznej P. się dowiedział, że jak dziewczyna wyjechała na święta, to jego mama poszła do tego mieszkania firany prać:szok: (bo nikt tego lepiej nie zrobi...) Nawet nie pomyślała, że tak nie powinna robić:szok:
A Julcia super.
U nas dzisiaj też bielutko od śniegu. Ciekawe jaki będzie nasz pierwszy spacerek przez zaspy:-)
femme z Zaspy, obecnie z Chełmu. Jak się wypad na imprezę udał?
Umi tak zabalowali że jeden niedawno wyszedł ze szpitala.... nie mam sil na niego już... a to wszystko przez szwagra cholera
:szok::szok::szok:
eve przytulam:tak:

Mnie P. wczoraj zaskoczył:szok: Byłam na zajęciach, potem na zakupach, a on w tym czasie całe mieszkanie wysprzątał:szok::szok::szok: Kurze, podłogi (odkurzanie, mycie, pastowanie), pokoje, łazienkę, wc, nawet balkon :szok::szok::szok:
Zimno się w mieszkaniu zrobiło, muszę sobie jakąś herbatkę na rozgrzanie zrobić:tak:
Mam w planach na obiad spaghetti ze szpinakiem. Ciekawe, czy P. je zje:-D jak nie powiem co to, to może spróbuje:-p Ostatnio ode mnie spróbował i mu smakowało, więc mam nadzieję, że dziś zje swoją porcję, bo nie chce mi się mięsa robić ;-)

hej kobietki nie bylo mnie przez ten czas bo mnie brzuch boli powiedzcie mi jestem jaies pare dn po owulcei mnie tak brzuch naparza jak na malpe ale do malyp jeszcze mam czas co to moze byc czasem sie boje ze moze cos nie tak bo jakos ze w ciazy jestem nie wierze smiesznie by bylo bo w2 tym miesiacdu moze z dwa razy sie ta porzadnie przytulalam i bym zaszla?? a w tamtym pelna para i nic hehehen no nic ale powiedzciem i ktoras z was tak ma albo miala taki tepy bol i brzuch wypchany ;//

Dafiii nie no ja znamto z kads wczesniej z moim eks mieszkalam na stancji to moj wlascciel potrafilprzyjscmi nawet jak bylam w odmu jak spalam siedzial w drugim pokoju cos robil czujesz ja bylam zbyt zmeczona zeby mucop owedziec bo bylam swierzo po porodzie aep omiesiacu powiedzalam mu zegnam i zlodziej do tego zabral moje rzeczy czujecie?????? wanienka mae moja wierza itp zodziej zasranyy

Patiii wspolczuje ci jakbym ojego wywiaolo do 7 rano nie mialby po co wracac mowie powaznie ja jestem orkopnie zaborcza

ewe kochana ty to masz sny masakra wspolczuje ciiii

dafiiii jeszcze raz normalnei twoja Jula mnie rozwalaaaaaaaaa jest boskaaaaaaa
vegas jak tam kochano po imprezceeee???

femme chyba umiera dzis heheehe
eveeee ciesze sie ze twoja mala ma pamki i co jesc chociaz tyle kochana ja tez nie mam slodko wiec nie przemuj sie kochanie dasz radee

koniczynko co tam u ciebieee

umi2 i reszta kobietek

a ja za to mam tak zboczone sny ze nie moge masakra jakas

aaa zafarbowalam wloski narazie nie widac ze zmeinilam kolor bo schodze
ale farbnelam sie na mahon taka ni wisnia ni czerwen schodze czarnego :p na odrostach wdac ae nize nie zabardzo ale jestem happy ze zmieniam kolorek hehehe moze jeszcz3e z pol roku i nie bedzie czarnegooo

a co do tego bolaaa nie moge juz:(

hej niedzielnie.
widze ze tutaj pustki.
a ja mam pytanko,kupilam te czopki Virbucol i moge je dawac rano i wieczorem czy raz tylko? maly marudny i wogóle:/
no i za oknem bialo, sanki z dzieciakami zaliczylam:-) a zadowolone byly.... ze hoho:-D

Hej...... U nas w miare ok...
Mój po ochrzanie zrobił sie tak "słodki" że aż mi niedobrze hehehe
dzis bigosik robiłam mniam ale był pyszny już dawno nie jadłam...
Byliśmy na 1 spacerku w sniegu.. Seba był w 7 niebie :):)
daff Julka jest słodziuka nawet w ubraniu zimowym hehehe

Eliza ja nie raz dawałam 2 razy dziennie także spokojnie możesz dac i rano i wieczorem :):)

hej niedzielnie.
widze ze tutaj pustki.
a ja mam pytanko,kupilam te czopki Virbucol i moge je dawac rano i wieczorem czy raz tylko? maly marudny i wogóle:/
no i za oknem bialo, sanki z dzieciakami zaliczylam:-) a zadowolone byly.... ze hoho:-D

u mnie sniegu nima ;/;/;/;//

zazdroszcze wam tego snieguuu ehh odliczam dni d wyjazd a tak sie boje ze szok jade 23 do polski jeszcze autem i wiem ze bedzie duzo ludzi zjezdzalo na swieta wiec strac jakc niccccc ale bedzie dobrze 3majie zam nie kciuki 23 naprawde bo bedzie niebezpiecznie czeka mnie 9 godzin autem jak nie wecej bo moga byc korki znajac moje szczescie moze na sama wigillje dojade heheheheheh eliiizzzaaa sliczne zdjatkaaaaaaaa w avatarze:p

Hej...... U nas w miare ok...
Mój po ochrzanie zrobił sie tak "słodki" że aż mi niedobrze hehehe
dzis bigosik robiłam mniam ale był pyszny już dawno nie jadłam...
Byliśmy na 1 spacerku w sniegu.. Seba był w 7 niebie :):)
daff Julka jest słodziuka nawet w ubraniu zimowym hehehe

Eliza ja nie raz dawałam 2 razy dziennie także spokojnie możesz dac i rano i wieczorem :):)

heehe i bardzo dobrze facetow to trzeba tresowac bo na leb nam wejdaaaa:p

My już po spaghetti ze szpinakiem :-) Komentarz P.: "To ze szpinakiem? Bardzo dobre, tylko mięsa trochę mało";-):-D

jak to faceci tylko miecho by jedli heheheheh

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Lasencje, ależ miałam mało nadrabiania.

Imprezka bardzo udana, wróciliśmy o północy do domciu=)

No i dziś znowu się troszkę zmartwiłam bo rano miałam wydzielinę jakby koloru toffi, więc założyłam tampona a jak go wyciągnęłam to miałam połowę w krwi.... eh. Mam nadzieję, że to ta owula bo się można zmartwic po takim widoku. Ale od czasu jak go wyciągnęłam to czysto.

Daffi śliczna Julcia a w tych zimowych ubrankach taka niepodobna do siebie=P

Do góry