reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe no to mam nadzieje że korków nie bedzie hehehe
U mnie błękitne niebo i póki co nic nie zapowiada na jakiekolwiek opady....

Sebus oglada program o węzach na jedynce... ale podekscytowany jest hehe
a Kuba mi śpi już 2 godzine wrrrr zamiast w nocy spac to on sobie z dzień odeśpi :/:/

Ostatnia edycja:
reklama
jestem jestem poki terrorystka spi:)
u mnie 2 stopnie rano bylo 0. ani grama sniegu.. bo bylz deszcem i topnial od razu.
dobrze ze to slonko swieci bo musimy isc do sklpeu. mlodej mleczko sie skonczlo.. wiec jak wstanie super spacer nas czeka.

Beacia sliczny brzusio:)
Jak dla mnie to porod to cos strasznego,bol najgorszy w zyciu jaki mialam ale da sie przezyc.:) jak poloza malucha na brzuszku to caly bol mija:)

Patrycja wspolczuje nocki.

Alan dzis nauczyl sie przesylac buziaczka:) uczylam go kilka dni temu ale dzis pierwszy raz mu sie 8dalo:) no i snaidanko jadl widelcem:) paroweczksobie nabijal i do buzi:)
brawo=) nasza córcia nauczyła się chowac smoczek i mówic NIE MA=) albo rzuca go daleko i też tak mówi=)

oh ale zła jestem...
Wczoraj R coś konbinował przy pralce... i ja zepsuł .... Pralka nie wiruje a ja mam pranie... szlag mnie zaraz trafiiiiiiii

No no gratki dla Alanka.. maly zdolniacha.. Julka lubi sie calowac bezposrednio.. nie rozdrabnia sie n aprzesylanie buziaczkow hehe... ale Alan moze jej posylac na pewno sie ucieszy:D

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku... U nas jest trochę pochmurno i mokro, ale przynajmniej ten zimny wiatr nie wieje. Heh ja tez dopóki nie poszliśmy na spacerek to chodziłam w koszuli nocnej. Nie chciało mi się ubrać. Wystarczy, że za Mikusiem musiałam latać, żeby mu pieluchę chociaż zmienić i coś na niego założyć...
Mikuś też lubi się całować... tylko wtedy gdy on ma ochotę. Ale jak wpadnie w rytm to każdemu się buziak oberwie, nawet po kilka razy. :-D

Ja zaraz obiadek bede robić.... dzis ryż z warzywami :)

Seba tez lubił sie całować.. teraz to już tak nie bardzo bo jak twierdzi "duży jestem"

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spacerku... U nas jest trochę pochmurno i mokro, ale przynajmniej ten zimny wiatr nie wieje. Heh ja tez dopóki nie poszliśmy na spacerek to chodziłam w koszuli nocnej. Nie chciało mi się ubrać. Wystarczy, że za Mikusiem musiałam latać, żeby mu pieluchę chociaż zmienić i coś na niego założyć...
Mikuś też lubi się całować... tylko wtedy gdy on ma ochotę. Ale jak wpadnie w rytm to każdemu się buziak oberwie, nawet po kilka razy. :-D
calusny chlopak:)

ja tez w pizamie latalam do spaceru:D:D
poszlismy do arku i golebie sie zlecialy:D:D wiec zaczelam je karmic chruypkami kukurydzianymi i paluszkami:D tyle mialam:D A Alan jaki zadowolo ze go sie nie baly:) Doslownie jadly z reki:)

Do góry