reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PATRYCJA - hehe nie wiem ja tak przynajmniej robiłam póki pracy nie miałam i :-p a zgadłam ? :-)

SOSO - bo co tu innego robić :-) a ty nie pracujesz? :-)

reklama
No i jestem z powrotem:-p
Kiecke znalazłam:-) miły pan policjant zazartował " a wezmie pani ją sobie moze sie jeszcze przyda pani" ha ha ha:dry:
Stan kiecki oceniony na 10zl. a wyceniona byla na 600zl. takze nawet nie powiedzial nam gdzie znalezli te ubrania, wiemy ze wyladowaly z radomia az w płocku... miała baba łeb, ale ją znalezli bo nie w ta strone uciekla co potrzeba ale dla nas to dobrze. bedzie sprawa w sadzie, jeszcze dostane wezwanie na nia i bedziemy sie domagac zwrotu kasy! no i to mi sie podoba:-) jakas sprawiedliwosc na tym swiecie jest:-)

No obym dostała:-) troszke sie pewnie zejdzie ale fakt że bede miala kase daje jakies nadzieje;-)

Jejku u mnie coraz mocniej sniezek zaczyna pruszyc...:-) dzieciakom dałam obiad, a sama jem narazie pączka i pije goracą herbatke:-)

reklama
Do góry