reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nie no ja oddam za darmo..... tylko niewiem czy kolor granatowy by Ci odpowiadal??
Moge zdjęcia Ci zrobic jak chcesz

Lolkak mam dwa konbinezony tu masz ich zdjęcia z tym że granatowy jest wiekszy SDC16724.JPGSDC16725.JPGSDC16722.JPGSDC16720.JPGSDC16723.JPGSDC16721.JPG

teraz juz uciekam bo mój zaraz bedzie ale zajrze jeszcze dzis na pewno :):)

Ostatnia edycja:
Nie no ja oddam za darmo..... tylko niewiem czy kolor granatowy by Ci odpowiadal??
Moge zdjęcia Ci zrobic jak chcesz

Lolkak mam dwa konbinezony tu masz ich zdjęcia z tym że granatowy jest wiekszy Zobacz załącznik 303546Zobacz załącznik 303548Zobacz załącznik 303550Zobacz załącznik 303549Zobacz załącznik 303547Zobacz załącznik 303551

teraz juz uciekam bo mój zaraz bedzie ale zajrze jeszcze dzis na pewno :):)

a ja znowu neta nie mialam ale lipa nasZescie sie zabardzo nie rozisalysce moja mal to ma za sobap ierwsze calowanie z chlopakiem dorwala w macdonaldzie chlopca w jej wieklu to bylo na wakacje i calwala sie z niemcem przez szybe a potem sie tulili i 3mali za racze mysllam zep ade jak teraz juz sie oglada co bedzie pozniej":p

A ja pochwale moja lobuziare ze zjadla dizs przepieknie moaj zupke pomidorowa! dumna jestem
ziemniaczki z sosiekiem i miesko..
na koniec 3 razy bardzo brzydko bekla:D
a smakowalo jej az sie trzesla tak jadla. zrobilam jak poradzila mi fikusekze jak sie bawila to przetrzymalam ja az mocniej zglodnala i wcianal pieknie:D

A ja pochwale moja lobuziare ze zjadla dizs przepieknie moaj zupke pomidorowa! dumna jestem
ziemniaczki z sosiekiem i miesko..
na koniec 3 razy bardzo brzydko bekla:D
a smakowalo jej az sie trzesla tak jadla. zrobilam jak poradzila mi fikusekze jak sie bawila to przetrzymalam ja az mocniej zglodnala i wcianal pieknie:D
no widziesz:)
grtuluje:)

No no gratki dla Alanka.. maly zdolniacha.. Julka lubi sie calowac bezposrednio.. nie rozdrabnia sie n aprzesylanie buziaczkow hehe... ale Alan moze jej posylac na pewno sie ucieszy:D
Martynka całuje lalki a jak mnie to z języczkiem hehe=D i tak szeroko przy tym buźkę otwiera=)

Daffi moja Martynka też ostatnio wcinała moją pomidorową z ryżem i nawet kaszę gryczaną. Ależ jej smakowało! w szoku byłam=) w ogóle ostatnio ma wilczy apetyt, non stop by jadła.

Ostatnia edycja:
Martynka całuje lalki a jak mnie to z języczkiem hehe=D i tak szeroko przy tym buźkę otwiera=)

Daffi moja Martynka też ostatnio wcinała moją pomidorową z ryżem i nawet kaszę gryczaną. Ależ jej smakowało! w szoku byłam=) w ogóle ostatnio ma wilczy apetyt, non stop by jadła.

moj to samo:D wszytko by pochlonal:D ka kasze gryczana to je juz od dawna:) wydawalo by sie ze maluchon ona by nie smakowala bo jest taka sucha itp a tu prosze:)

reklama
moj to samo:D wszytko by pochlonal:D ka kasze gryczana to je juz od dawna:) wydawalo by sie ze maluchon ona by nie smakowala bo jest taka sucha itp a tu prosze:)
hehe no ja w szoku byłam, ale Mała jadła i jadła mi z talerza=D duże już te nasze dzieci=) moja już za 2tyg skończy roczek jeju=) 7ego bynajmniej bo nawet nie wiem ile listopad ma dni, ale ciiii=P

Do góry