misia92
mamusia Michasia
paulla20 witamy i zapraszamy do aktywnego udzialu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy i zapraszamy do udzielania sie:-) Napisz cos o sobieWitam :-) ja za jakis czas równiez zostane mama wiec chciałabym dołaczyc do rozmowy zeby dowiedziec sie ciekawych jak i zarazem potrzebnych rzeczy :-) w szczegolnosci ze to moja pierwsza ciaza wiec troche sie boje i duzo rzeczy po prostu nie wiem :-( mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc :-)
Lepsze to niz wcale... kurde u mnie by popadało ale niee... nie zanosi sie, mam dosc siedzenia w domu przez te upały...u mnie burza miała być, ale tylko po grzmiało i malutki deszczyk spadł. teraz jest taki fajny chłodek na podwórku więc zaraz z dziećmi na spacerek wyjdę.
No i dopiero się dowiedziałam ze będziemy mieli gości więc muszę jakoś ogarnąć zabawki porozwalane przez dzieci. tak więc ze spacerku nici na razie.