reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej, myślałam, ze coś popisze, ale moja kruszynka własnie się budzi :-) eh i do tego grzmi u nas i burza nareszcie będzie.
zagubiona nie martw się, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze :-)
paulla20 witaj, jesteście z chłopakiem dokładnie w takim wieku jak my z mężem :-) my w pewnym momencie stwierdziliśmy, że bardzo się kochamy i odkładamy zabezpieczenia, bo jak będzie dzidziuś to tylko owoc naszej miłości i chcemy go mieć :-) a ciążę- początek- znosiłam tak samo jak Ty- mdłości przeokropne ;/
ide karmić, trzymajcie się :-)

reklama
ja juz od zmyslow odchodze...cale oczy spuchniete, jak smierc wygladam ;( pojde w czwartek do tego samego zobaczymy co tam wymysli i do innego zeby sprawdzic ;) poki co czekam..czekam...a te minuty jak na zlosc mi sie dluza ;/

adddaaa przeciez akcja serca pojawia sie w 7 tc nie w 5. 5-6 tydzien to czasem nawet nic na usg nie widac. Chyba ze mówisz o 5 tygodniu od zapłonienia
Zagubiona:( a twoja mama wspiera cie?

ale mnie trzymali od 5 t.c ze wzgledu tez na plamienia tzn, bylam na potrzymaniu dostawalam zaszczyki - kaprogest domiesniowo i duphaston

I jak tam po porodzie? :-) fajnie ze juz masz swoja malenka dzidzie :-) ja tez juz sie nie moge doczekac tylko tyle ze boje sie porodu :-( a co do Zagubionej trzymam mocno kciuki zeby wszystko było ok :-)

Hmm no ja się zastanawiam od kilku dni nad jedną kwestią.
Zanim dowiedziałam się że zaszłam w ciążę, to w czerwcu dostałam @ spóźnioną o 2 dni, z tego co pamiętam była normalna, ale trwała 4 dni.
Po badaniach krwi z czwartku wyszło że jestem w 5-7 tygodniu ciąży. Jakbym odjęła od dzisiaj 5 tygodni, to wychodzi, że zaszłam w ciążę jak miałam @, co jest niemożliwe, jeżeli byłby to 7 tydzień to jest to bardziej wiarygodne :|

Wiem, że prawdopodobnie się jutro wszystkiego dowiem, ale się pogubiłam ... :(

adddaaa, confounded, lolkak dziekuje za wsparcie ;)

umi2 tak, wspiera...teraz martwi sie razem ze mna...ale wiesz chodzi glownie o to, ze nie wiem czy jest taka mozliwosc zeby w 1,46 cm plodu nie bilo serce :-( czy moze przestalo ono bic ;(

adddaaa wybacz źle cie zrozumiałam:-)
Zagubiona nie mysl o tym poczekaj do czwartku, wiem ze to łatwo powiedzieć ale spróbuj.

kiniorek mnie wyszło ze zaszłam w ciaze równiez w czasie okresu data z USG i ta data sie ierowalismy a potem sie okazało ze jednak ciaza starsza była

reklama
kiniorek a ja zaszłam w drugą ciąże 2 dni przed okresem i w dodatku przy zabespieczeniu zastrzykiem :-D tez podobno nie mozliwe :dry: ale to byl normalny okres jaki mialam zawsze:-)

zagubiona bedzie dobrze, jak pisałam serduszko powinno do 8tc zaczac bic... ten lekarz co bylas u niego od razu by usówał:dry: :no: brak słów... trzymamy kciuki!

Do góry