reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
UMI-nie krzycze tylko siedzilam na nie swoim komie i sie to wlaczylo:):) wiec prosze nie najzedzaj na mnie;)

Arstyska-Piekne fotki i Michalek duzyyy:)

pozdrawiam Milego dnia

motylicaja do głowy mi nie przyszło zeby najeżdzać na ciebie... zadałam Ci zwyczajne pytanie. Poza tym Caps Lock na każdej klawiaturze jest w tym samym miejscu to tak na przyszłość.

kasiuch kobieta w ciazy to nie male dziecko i jajko... wiadomo jest strasznie goraco ale chodzic po upałach moze jesli sie dobrze czuje... najlepiej z nakryciem głowy, tak to wiekszosc kobiet musiałaby sie zamknac na hm kilkanascie godzin a nie każdy ma teraz wakacje przeciez
Zgadzam sie z Tobą.:)
motylicaja do głowy mi nie przyszło zeby najeżdzać na ciebie... zadałam Ci zwyczajne pytanie. Poza tym Caps Lock na każdej klawiaturze jest w tym samym miejscu to tak na przyszłość.
Nie kłucic sie ;-) :-D

Co do pogody to porażka... a ja w dodatku dostałam dzis już okresu...:dry: ehhhhhhhhhhhh
Miki dzis tylko spi i je..., nie dziwie mu sie w taką pogode... mój mały łobuziak:) juz ma 5 tyg. pochwale sie nim a co tam;-)

Załączniki

• co ty mamusia gadasz.JPG
    co ty mamusia gadasz.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 37
  • bede taaki  duży.jpg
    bede taaki duży.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 32
  • usmiechniety spioch.jpg
    usmiechniety spioch.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 37
Elizka ja Ci sie wcale nie dziwie ze sie nim chwalisz:) cudaśny jest twój Miki :* ta czarnobiała fotka swietna :-)

u mnie tak jak u was czyli nie do wytrzymania. był moment ze chciało sie wyjść z domu ale to przez 3 minuty bo akurat mała mżawka spadła z nieba ale juz po niej nie ma śladu wszystko od razu wyparowało... ja chce deszcz!!!!!

Elizka:-) nie kłucę się:-p a Miki cudowny wrecz szkda ze jest taki młody bo bym sobie go zarezerwowała:-p
miasia u ciebie przynajmniej ćóśśąło u mnie jedyne co leci to zar z nieba:/

A nie chwaliłam sie wam ze poszłam wczoraj na solarium bo nie mam czasu na opalanie... teraz mnie wszystko piecze ale kij z tym. Ślicznie sie paliłam od głowy po tyłek od tyłka jestem biała... moje uda i łydki sa jak po młynie dosłownie

Witam.
co do upału i dzieci na słońcu to w niedzielę, jak byliśmy w kościele była młoda dziewczyna z dziewczynką. ta mała miała może jakiś rok. nie dość że ubrana była na ciemno i do tego jeszcze jakieś getry to na dodatek bez żadnej osłony na głowę i nie schowali eis w cieniu tylko na słońcu stały.
Elizka Słodki Miki jest ;-)
No a teraz zmykam bop nurza idzie. Może później nadrobię, a jak nie to od nowa będe pisała :)

a dziekujemy dziekujemy:*** ;-)

Jejku jak ja bym teraz wyszła na taki deszczyk.......:-D ale u mnie prawie bezchmurne niebo, +36 w cieniu..:dry: porażka w domu siedzimy, wieczorem przed kapielą wychodze z nimi tylko na pół godz bo maly nienawidzi gorąca, zreszta ja tez w taką pogode zle sie czuje...:dry:

Ewi :szok: ta kobieta chyba jakas nie normalna mój do godziny 18 w kapelusiku lata no chyba ze sciagnie ale tak to cały czas ma prawie nie wyobrazam sobie puscic go na słonce bez kapelusika, albo chustki... cień ok ale słonce...
Elizka A ja uwielbiam taką pogode podobno deszcze maja przyjsc we czwartek

reklama
Witam :-) ja za jakis czas równiez zostane mama wiec chciałabym dołaczyc do rozmowy zeby dowiedziec sie ciekawych jak i zarazem potrzebnych rzeczy :-) w szczegolnosci ze to moja pierwsza ciaza wiec troche sie boje i duzo rzeczy po prostu nie wiem :-( mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc :-)

Do góry