ja gdzies cztalam ze to normalne, dobrze ze cie nie boli, powiedz lekarzowi o tym, jak nic sie nie dzieje to chyba mozesz poczekac do tego 20-gohej Mamuśki :-)
Kasiuch Elizka mam mały problem zrobiłomi się coś ala zylak w pachwinie puchnie w ciągu dnia a po nocy wszystko oki to samo mam na wardze sromowej czy to może być od długiego stania? nie boli mnie to i to mnie dziwi a lekarza mam dopiero na 20 :-( chyba że gin mnie przyjmie wcześniej prywatnie
powiem wam że z moim ananaskiem całkiem nie źle znosimy tą pogodę w pracy mam chłodek więc oki a w domku popołudniu też miło :-) 7,5 msc ale to zleciało od stycznia dziewczyny we wrześniu rodzę aaaaaaaaa już nie mogę się doczekać jak go zobaczę
pokoik już ma rozplanowany w weekend jedziemy po gadżety typu wanienka przewijak itp.
Elizka ależ Miki jest śliczny na suwaczku nie umiem się napatrzeć
Kasiuch jak u Ciebie? mały lubi się pluskać? ty mu zapewne towarzyszysz no i co z tym wyjazdem?
ja będe dzisiaj wieczorkiem moze coś poradzicie buźki
a Olek? tak uwielbia sie pluskac, zobaczymy jak dzis na basen zareaguje... a my? jednak sie wynosimy do tej anglii
fakt, jednak w takie upaly lepiej jest sostac w domu, chodzenie chodzenieam, czasem wyjsc trzeba ale opalanie to juz przesada!Kiniorek91 co do tabletek to ja je brałam w póxniejszej ciazy w I trymestrze miałam zapisany sam folik ( kwas foliowy) a od II nie brałam foliku tylko własnie Feminatal. to niezła rozbieżność a idziesz prywatnie czy na nfz ?
lolkak biedna ty... ja to lubie taki skwar ale jak byłam w ciazy to 25 stopni było dla mnie upałem..
kasiuch kobieta w ciazy to nie male dziecko i jajko... wiadomo jest strasznie goraco ale chodzic po upałach moze jesli sie dobrze czuje... najlepiej z nakryciem głowy, tak to wiekszosc kobiet musiałaby sie zamknac na hm kilkanascie godzin a nie każdy ma teraz wakacje przeciez