reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja to po 20 muszę zmykać do domu, bo by mnie żywcem zjadły;-)
Ja stosuje BROS spray na komary to jest spray bezpośrednio na skóre i jest bardzo dobry tylko to strasznie śmierdzi przy rozpylaniu i wątpie czy kobiety w ciąży mogą tego używać.....

Hej u nas nocka w sumie ok bo Kuba spał całą noc ale za to o 2 Seba do nas przyszedł do łóżka..... No i w 3 to juz nie było spanie tylko "walka" o miejsce hahaha
O 5 Kuba sie obudził no i w sumie od tej 5 już nie śpie...... Ale dobrze sie czuje... :)):)):))
Teraz juz po śniadanku Kuba powoli zasypia a Seba patrzy na bajki..... Koło 10 znów idziemy na ogródek i dziś mam zamiar sie troche opalić... Wczoraj co prawda opaliłam rece i troche nogi ale chce sie porządnie opalić..... :)):p:p:p Zaraz jak znajde kabel USB do telefonu to Wkleje Wam zdjatka Kubusia:))
edit a oto i KUBUŚ!!!!

Ostatnia edycja:
Ja stosuje BROS spray na komary to jest spray bezpośrednio na skóre i jest bardzo dobry tylko to strasznie śmierdzi przy rozpylaniu i wątpie czy kobiety w ciąży mogą tego używać.....

Hej u nas nocka w sumie ok bo Kuba spał całą noc ale za to o 2 Seba do nas przyszedł do łóżka..... No i w 3 to juz nie było spanie tylko "walka" o miejsce hahaha
O 5 Kuba sie obudził no i w sumie od tej 5 już nie śpie...... Ale dobrze sie czuje... :)):)):))
Teraz juz po śniadanku Kuba powoli zasypia a Seba patrzy na bajki..... Koło 10 znów idziemy na ogródek i dziś mam zamiar sie troche opalić... Wczoraj co prawda opaliłam rece i troche nogi ale chce sie porządnie opalić..... :)):p:p:p Zaraz jak znajde kabel USB do telefonu to Wkleje Wam zdjatka Kubusia:))
edit a oto i KUBUŚ!!!!
sliczny jest, ale wyglada na straszego:p

ja sie witam dawno mnie nie bylo, malo czasu ladna pogoda szkoda na kompie siedziec wiec jestesmy calymi dniami na dworzu, i zegnam sie !

patrycja slodkie fotki:*:*

witam:*

pogoda dos upalna podziwiam ciezarowki z duzymi brzuszkami......

ja sie wczoraj WyNianikowalam malej ANi do 15-20 ale ona slodka jest i malo marudna byla wczoraj

milego dnia!!

sliczny jest, ale wyglada na straszego:p

ja sie witam dawno mnie nie bylo, malo czasu ladna pogoda szkoda na kompie siedziec wiec jestesmy calymi dniami na dworzu, i zegnam sie !
Kasiuch masz racje on nie wyglada n 4 i pół miesiąca..... Ale to chyba dobrze hahahaha :)):))
Hej! Ale dziś duchota...
Kto wpada na zapiekankę z ziemniakami, boczkiem, cebulką, mielonym i bazylią z oregano? :p
Ja wpadam.... Smacznie brzmi hahahaha

Ja siedziałam cały ranek z koleżanka i zarazem sąsiadka na ogródku... piłyśmy sobie kawe i gadałyśmy o naszych dzieciach....Ona ma syna 6-miesięcznego. Ale taki słodziak :)) Mój Kuba jest dużo większy od niego mimo to że on niej syn urodził sie 200g większy od Kuby.. :)):))

patrycja jeju jaki słodziak z twojego Kubusia :) rzeczywiście wygląda na starszego :)

a ja w takim razie zapraszam na sałatke : ryż, kukurydza, kurczak, ananas no i odrobinka majonezu ;-)

reklama
Do góry