reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Mamuśki :-)
ja 1 dzień po urlopie odbębniony :rofl2: a Alex w brzuszku robi co chce ... :sorry2:
co do mieszkania z rodzicami to ja była w stanie wolnym a nie umiałam z moimi wytrzymać za to teraz przez 4 lata osobnego życia relacje mamy super ale gdybym wróciła to ISKRY i siwy dym :no::sorry2: a tak spokój za to z Teściową mam nieoficjalnie na pieńku ale spokojnie do tego podchodzę już teraz :-p 2 lata starałam się obudzić w niej uczucia i relacje rodzinne nie udało się :baffled: a teraz mam swoją rodzinę i ona jest najważniejsza co najważniejsze mój B jest bardzo zadowolony z mojego podejścia do kwestii domu i tego jak go prowadzę więc czego chcieć więcej :tak: Wam dziewczyny życzę wytrwałości i nauki puszczania mimo uszu tych komentarzy ja sie uczę cały czas ale robię postępy :rofl2:

a teraz powiem wam ze mój Mały Królewicz ostatnio mało się ruszał wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam mu na złość :-p batonik bounty :-) i leżenie na prawym boczku sprowokowało cała serie kopniaczków bo nie fajnie jest główką w dół i to tak nagle SASASA :-) to mi się me dziecie odwdzięczyło dzisiaj w ciągu dnia :sorry2: ale przynajmniej jestem spokojna :-D

reklama
:tak:Witam Mamuśki tak z rana...

Byłam wczoraj u gina i dostałam zastrzyki domięśniowo :-(.. a jak to nie pomoże to zabiera mnie do szpitala:-(

Także zaraz idę na pierwsze kłócie...
Nie wiecie może, czy bardzo boli?

Hej!
Umi, jak najbardziej, jak są trzeźwi, to mam naprawdę cudownych rodziców. Zawsze mogłam z nimi o wszystkim pogadać, itp., Filipa kochają nad życie, zostają z nim jak muszę iść do pracy, itd., także te ostatnie 9 miechów jak nie piją jest super. Ale dzieciństwo miałam jakie miałam, wiem, że mój syn nigdy nie przejdzie przez to co ja. Ja nie piję, nie palę, tak samo jak mój R., więc nasz Filip będzie miał prawdziwe dzieciństwo, a nie jak ja, że w wieku 6 lat będzie musiał się uczyć kompleksowej samodzielności.
Natalia22, już niedługo :)
Ixidixi, chora jesteś?
Ja się szykuję do pracy, muszę na rozliczenie jechać.
Miłego dnia :*

Witam.
IXI Żelazo dostajesz? To znaczy że dość ostrą anemię masz. Ile masz zastrzyków i co jaki czas? Znam ten ból, po urodzeniu Justynki dostawałam te zastrzyki w dawce 100 mg na 2ml. To to bolało jak cholera, a potem jeszcze przez kilka miesięcy czułam ból w miejscach ukluc a siniaków miałam od ch*ja i ciut ciut.

Ixidixi jak boli tzn, ze pielegniarka Ci zle robi.. Ja po porodze dostawlam tez z zelaza, bo mialam tez niecale 9 hemoglobiny i powiem Ci szczerze, ze mnie to w ogole nie bolalo - babka samam mi powiedziala, ze moze bolec a ja nic nie czulam.. To moze zwroc uwage tej pelegniarce, ze Cie to boli.. Ja nawet sladu po tym nie mialam.. zalezy jak babka robi zastrzyki..

Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem :))
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu :)):)))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym :))
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre... :)) i coraz bardziej widoczne :)):))
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady... :)) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek :)):))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) nadal oczywiscie w dwupaku :/ niestety ale nic mnie nie chce wziąsc :p takze nadal czekam :p mam lekarza na 13-stą takze moze cos się dowiem :) mam nadzieje ze nie będzie kazał mi juz isc do szpitalaa :/ bo co ja zrobię z moją księzniczką ? :/ wprawdzie tydzien po terminie mogę jeszcze dreptac takze moze mi jeszcze da ręke wolną :) pozdrawiam :)

trzyma Kciuki by szybko poszlo...i zaczol sie porod...

[QUOTE=ixidixi;-wspoczuje zasczytkow i klotni Rodzinnych....oj ja tez nie lubie kucia igla ale jakos dalam rade przez 4 miechy wiec ty napewno dasz...masz dla kogo dla Syneczka;)

hejka Babeczki:*
ja wczraj caly dzionek zajety....i zero czasu na Neta.. pilnowalam 7 miesiecznej dziewczynki.dzis prawie tak samo...jeszcze ide na 15 pilnowac 4 miesiecznej ANiusi...:)
milego Popludnia;*

ale upal:(

Do góry