lolkak
Październikowa Mama Mai
Ja to po 20 muszę zmykać do domu, bo by mnie żywcem zjadły;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja stosuje BROS spray na komary to jest spray bezpośrednio na skóre i jest bardzo dobry tylko to strasznie śmierdzi przy rozpylaniu i wątpie czy kobiety w ciąży mogą tego używać.....Ja to po 20 muszę zmykać do domu, bo by mnie żywcem zjadły;-)
sliczny jest, ale wyglada na straszegoJa stosuje BROS spray na komary to jest spray bezpośrednio na skóre i jest bardzo dobry tylko to strasznie śmierdzi przy rozpylaniu i wątpie czy kobiety w ciąży mogą tego używać.....
Hej u nas nocka w sumie ok bo Kuba spał całą noc ale za to o 2 Seba do nas przyszedł do łóżka..... No i w 3 to juz nie było spanie tylko "walka" o miejsce hahaha
O 5 Kuba sie obudził no i w sumie od tej 5 już nie śpie...... Ale dobrze sie czuje... )))
Teraz juz po śniadanku Kuba powoli zasypia a Seba patrzy na bajki..... Koło 10 znów idziemy na ogródek i dziś mam zamiar sie troche opalić... Wczoraj co prawda opaliłam rece i troche nogi ale chce sie porządnie opalić..... ) Zaraz jak znajde kabel USB do telefonu to Wkleje Wam zdjatka Kubusia)
edit a oto i KUBUŚ!!!!
Kasiuch masz racje on nie wyglada n 4 i pół miesiąca..... Ale to chyba dobrze hahahaha ))sliczny jest, ale wyglada na straszego
ja sie witam dawno mnie nie bylo, malo czasu ladna pogoda szkoda na kompie siedziec wiec jestesmy calymi dniami na dworzu, i zegnam sie !
Ja wpadam.... Smacznie brzmi hahahahaHej! Ale dziś duchota...
Kto wpada na zapiekankę z ziemniakami, boczkiem, cebulką, mielonym i bazylią z oregano?