reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Kobietki....
U mnie nocka w normie 3 razy na mleczko :)))
Wczoraj Kuba dostał swoje 1 jabuszko.....Ale mucił hahaha Niezjadł dużo bo na 1 raz nie chciałam mu dużo dawać (2-2,5 małej łyżeczki ) Ale wszystko było dobrze kupka w normie zero problemów z brzuszkiem :))):::)))) Dziś znów dostanie :))
Ashera....Ale fajnie bedziesz miała drugiego bobaska :))):))):))) Serdecznie gratuluje :)))
Pisz Kochana Jak sie czujesz??

reklama
Witajcie
Nie nadrobię nie ma szans...
Wczoraj wyprawialiśmy urodziny Kacprowi miał na tygodniu no ale wieczorem nie byłoby kiedy a tak to w niedziele akurat:-) jestem bardzo zadowolona bo było fajnie:-) mały bawił sie oczywiscie najlepiej co mnie cieszy bo to w końcu jego święto:-)
Teraz juz bee na bierzaca i dołaczam kilka fotek:-)
Zobacz załącznik 243865
DSC01551.jpg
Zobacz załącznik 243867
Zobacz załącznik 243868

hej mamuśki :) ja to tak wpadam okazjonalnie więc nie nadrobię :( cóż brak internetu w domu robi swoje...

Asheara ogromne gratulacje :)

aaa... Mamuśki - Maturzystki !! Jak Wam poszło? :)

Umi- spóźnione ale szczere życzenia dla Twojego Synka!:) Sto lat w zdrowiu i dostatku:)
Asheara- gratuluje dzidziusia:)
Patrycjasłodko się śmieje Twój Kubuś:) Mój też już zaczyna tak głośno sporadycznie ale jednak:-D
Co jeszcze...
A Clio- u nas się sprawdza z kosmetyków pielegnacyjnych Nivea i Bambino do dupki Sudocrem i dupcia śliczna:) A pampersy... moje przekleństwo tylko Premium, bo od innych odparzeń dostaje od razu:/ chyba czytnik cen ma w skórze...:/

Witam Was:) Chwile mnie nie było bo mieliśmy przeprawy przepuklinkowe ale już wszystko ok:) Teraz szczepienie i usg bioderek i pare załatwień... Co za tydzień byle do piątku:)
miłego dnia:)

hey!

Tez jestem mloda mama. Pierwszer dziecko urodzilam 2mce po swojej 18-stce. Teraz Grzes ma 3,5 roku a od 4,5 m-ca ma tez siostrzyczke :) Uwazam, ze ciaza w tak mlodym wieku to nie jest koniec swiata. Mam 22 lata, niedlugo dzieci odchowam na tyle zeby wyslac je do babci na wakacje (mieszkam w UK) a sami z mezem polecimy na jakies wakacje :p
A tak powaznie... Uczylam sie ostatni rok liceum zaocznie.. Z pol rocznym dzieckiem na rekach przygotowywalam sie do matury i powiem Wam szczerze ze mialam wieksza motywacje do nauki niz zanim Grzes sie urodzil. Nie chcialam zeby wszyscy dookola mowili "oo malolata z dzieckiem rzuci pewnie szkole i bedzie studiowac pieluchologie". Oboje z mezem jestesmy w tym samym wieku. Tylko ze M uczyl sie dziennie do konca. Zdalismy mature lepiej spora czesc znajomych i jestesmy z siebie dumni. Uwazam ze nic tak nie motywuje do dzialania jak potrzeba pokazania ze DASZ RADE! ;)

Clio-Nie radzę też kupować zbyt duże zapasy kosmetyków. Kupić podstawę. Krem do pupki, płyn do kąpieli,krem do buźki i na pierwszy miesiąc oliwkę. Ok. drugiego miesiąca zaczeły się problemy skórne. Musiałam parę kremów zużyć sama. Wiele kosmetyków go wysuszało. Pare miesięcy naprzemiennie stosowałam oillatum i nivea. Teraz już używamy wszystkiego. Na początek lepiej kupić mniej i testować jedną firmę. A potem się okaże.

Asheara- Widzę,że zafasolkowałaś. Gratulacje. Jak się czujesz??
Własnie Asherara czemu sie wogole nie pochwalilas, nie ladnie nie ladnie :) Ale szczere GRATULUJE kochana :)

Kingah uwazam tak samo jak Ty ze młody wiek nie przeszkadza w wychowaniu dziecka, skonczenia szkoly i wogole.

Witajcie Mamuśki:-):-) po dłuższej nie obecności :-(mam nadzieje że się nie obraziłyście na mnie,ale wiecie mam przygotowania do slubu i teraz to taka gonitwa że :szok:
4 Maja byłam na połówkowym miałam wykonywane USG 4D :-):-)Dziewczynki polecam wam to jest dla was i w przyszłości będzie wielka pamiątka:) :tak: wszystko wyszło prawidłowo:) miałam wykonywane badania ...byłam podpięta pod KTG żeby sprawdzić czy wszystko dobrze:tak:
maluszek ma się dobrze Zobacz załącznik 243966pomachał mi na sam koniec takie słodkie maleństwo ze och... schrupała bym go:)
mierzy 30 cm i waży 500 g :) chłop z niego ze ho ho ho:);-);-)

Dzisiaj pierwszy raz jak kopał zobaczyłam jak mój brzusio się rusza :-prozpychał się i potrafię już określić jego położenie gdzie w danej chwili się znajduje i co gdzie ma jestem taka :happy2::happy2::happy2:

w Bielsku pogoda okropna:-:)-( leje i leje już mam dość:crazy:

reklama
Mysia To super ze z małym wszystko w porządku.... Juz niedługo ślub to nic dziwnego ze jesteś zalatana..... Tylko nie przemeczaj sie za bardzo :))

Do góry