reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Kobietki....
U mnie nocka w normie 3 razy na mleczko :)))
Wczoraj Kuba dostał swoje 1 jabuszko.....Ale mucił hahaha Niezjadł dużo bo na 1 raz nie chciałam mu dużo dawać (2-2,5 małej łyżeczki ) Ale wszystko było dobrze kupka w normie zero problemów z brzuszkiem :))):::)))) Dziś znów dostanie :))
Ashera....Ale fajnie bedziesz miała drugiego bobaska :))):))):))) Serdecznie gratuluje :)))
Pisz Kochana Jak sie czujesz??

reklama
Witajcie
Nie nadrobię nie ma szans...
Wczoraj wyprawialiśmy urodziny Kacprowi miał na tygodniu no ale wieczorem nie byłoby kiedy a tak to w niedziele akurat:-) jestem bardzo zadowolona bo było fajnie:-) mały bawił sie oczywiscie najlepiej co mnie cieszy bo to w końcu jego święto:-)
Teraz juz bee na bierzaca i dołaczam kilka fotek:-)
Zobacz załącznik 243865
DSC01551.jpg
Zobacz załącznik 243867
Zobacz załącznik 243868

hej mamuśki :) ja to tak wpadam okazjonalnie więc nie nadrobię :( cóż brak internetu w domu robi swoje...

Asheara ogromne gratulacje :)

aaa... Mamuśki - Maturzystki !! Jak Wam poszło? :)

Umi- spóźnione ale szczere życzenia dla Twojego Synka!:) Sto lat w zdrowiu i dostatku:)
Asheara- gratuluje dzidziusia:)
Patrycjasłodko się śmieje Twój Kubuś:) Mój też już zaczyna tak głośno sporadycznie ale jednak:-D
Co jeszcze...
A Clio- u nas się sprawdza z kosmetyków pielegnacyjnych Nivea i Bambino do dupki Sudocrem i dupcia śliczna:) A pampersy... moje przekleństwo tylko Premium, bo od innych odparzeń dostaje od razu:/ chyba czytnik cen ma w skórze...:/

Witam Was:) Chwile mnie nie było bo mieliśmy przeprawy przepuklinkowe ale już wszystko ok:) Teraz szczepienie i usg bioderek i pare załatwień... Co za tydzień byle do piątku:)
miłego dnia:)

hey!

Tez jestem mloda mama. Pierwszer dziecko urodzilam 2mce po swojej 18-stce. Teraz Grzes ma 3,5 roku a od 4,5 m-ca ma tez siostrzyczke :) Uwazam, ze ciaza w tak mlodym wieku to nie jest koniec swiata. Mam 22 lata, niedlugo dzieci odchowam na tyle zeby wyslac je do babci na wakacje (mieszkam w UK) a sami z mezem polecimy na jakies wakacje :p
A tak powaznie... Uczylam sie ostatni rok liceum zaocznie.. Z pol rocznym dzieckiem na rekach przygotowywalam sie do matury i powiem Wam szczerze ze mialam wieksza motywacje do nauki niz zanim Grzes sie urodzil. Nie chcialam zeby wszyscy dookola mowili "oo malolata z dzieckiem rzuci pewnie szkole i bedzie studiowac pieluchologie". Oboje z mezem jestesmy w tym samym wieku. Tylko ze M uczyl sie dziennie do konca. Zdalismy mature lepiej spora czesc znajomych i jestesmy z siebie dumni. Uwazam ze nic tak nie motywuje do dzialania jak potrzeba pokazania ze DASZ RADE! ;)

Clio-Nie radzę też kupować zbyt duże zapasy kosmetyków. Kupić podstawę. Krem do pupki, płyn do kąpieli,krem do buźki i na pierwszy miesiąc oliwkę. Ok. drugiego miesiąca zaczeły się problemy skórne. Musiałam parę kremów zużyć sama. Wiele kosmetyków go wysuszało. Pare miesięcy naprzemiennie stosowałam oillatum i nivea. Teraz już używamy wszystkiego. Na początek lepiej kupić mniej i testować jedną firmę. A potem się okaże.

Asheara- Widzę,że zafasolkowałaś. Gratulacje. Jak się czujesz??
Własnie Asherara czemu sie wogole nie pochwalilas, nie ladnie nie ladnie :) Ale szczere GRATULUJE kochana :)

Kingah uwazam tak samo jak Ty ze młody wiek nie przeszkadza w wychowaniu dziecka, skonczenia szkoly i wogole.

Witajcie Mamuśki:-):-) po dłuższej nie obecności :-(mam nadzieje że się nie obraziłyście na mnie,ale wiecie mam przygotowania do slubu i teraz to taka gonitwa że :szok:
4 Maja byłam na połówkowym miałam wykonywane USG 4D :-):-)Dziewczynki polecam wam to jest dla was i w przyszłości będzie wielka pamiątka:) :tak: wszystko wyszło prawidłowo:) miałam wykonywane badania ...byłam podpięta pod KTG żeby sprawdzić czy wszystko dobrze:tak:
maluszek ma się dobrze Zobacz załącznik 243966pomachał mi na sam koniec takie słodkie maleństwo ze och... schrupała bym go:)
mierzy 30 cm i waży 500 g :) chłop z niego ze ho ho ho:);-);-)

Dzisiaj pierwszy raz jak kopał zobaczyłam jak mój brzusio się rusza :-prozpychał się i potrafię już określić jego położenie gdzie w danej chwili się znajduje i co gdzie ma jestem taka :happy2::happy2::happy2:

w Bielsku pogoda okropna:-:)-( leje i leje już mam dość:crazy:

reklama
Mysia To super ze z małym wszystko w porządku.... Juz niedługo ślub to nic dziwnego ze jesteś zalatana..... Tylko nie przemeczaj sie za bardzo :))

Do góry