Serduszko1
Fanka BB :)
No tak to są duże plusy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam obecne i przyszle mamusie. Ciekawa rozmowe tu prowadzicie.. Ja choc sie jeszcze nierozpakowalam, to ostatnio juz mnie trapi co potem.. Nigdy nie bralam tabletek, mysle, ze chyba zaczne, ale wiem ze to chybil trafil.. Elizka21 obie musimy odczekac juz niewiele.. Choc Ty juz doswiadczona, a ja swiruje, bo nie wiem czego sie spodziewac.. Pozdrawiam mamy. Joanna, 23 lata, UK
Witaj witaj...Witam obecne i przyszle mamusie. Ciekawa rozmowe tu prowadzicie.. Ja choc sie jeszcze nierozpakowalam, to ostatnio juz mnie trapi co potem.. Nigdy nie bralam tabletek, mysle, ze chyba zaczne, ale wiem ze to chybil trafil.. Elizka21 obie musimy odczekac juz niewiele.. Choc Ty juz doswiadczona, a ja swiruje, bo nie wiem czego sie spodziewac.. Pozdrawiam mamy. Joanna, 23 lata, UK
Kolia Ja zaczełam nosić okulary po 1 porodzie i powiem Ci ze do dzisiaj sie nie umie przyzwyczaić...W sumie to często ich zapominam i niedługo bede miała soczewki.... Choć jeszcze sie nie zdecydowałam tak na 100 %Witam! Ja wczoraj pisałam angielski i kurcze nie za ciekawie poszło ale zdać zdałam, to najważniejsze:-) A no i od dzisiaj jestem w okularach normalnie nie mam pojęcia jak się mam do nich przyzwyczaić. A miki cały czas przeziębiony i cały czas nie wiem czy iść do lekarza czy nie bo w sumie oprócz kataru nic nie ma więcej nawet humor ma bardzo dobry.
Giov Witaj! Chyba każdy przy pierwszym dziecku tak ma, spokojnie powoli a po pewnym czasie nikt lepiej nie zrozumie twojego malucha niż ty;-)
Patrycja jak biorę tabletki no i niby pamiętam tzn komórka pamięta za mnie ale też mnie to wkurza już.