reklama
Liza
Fanka BB :)
Hej z rana ;-)
artystka trzymam kciuki za ciebie :****
W moje urodziny he he no i wtedy już "powinnam" być rozpakowana, bo termin mam na 8 czerwca z USG... ;-)dokladnie!
a co oni tam w szpitalu nie maja darmowego ktg??????????ja szlam do szpitala czekalam w kolejce i nic nie placilam! co za glupota
a my juz mamy termin chrztu- 13.06
wiecej pozniej bo maly sie wierci
gratuluje zabka...wlasnie bolu sie nie pamieta! dasz rade, pomysl ze synek bedzie szybciej w twoich ramionach i dasz rade! mi to pomogloArtystka- nie przejmuj się to tylko takie gadanie. Ona tego nie przewidzi czy będzie cię bardzo bolało. Różnie to bywa. Ja miałam pod koniec maja brzuch po kolana. Każdy mówił,ze nie donoszę do terminu. Nawet lekarz. Byłam 11 dni po terminie na wywołaniu. Miałam 1 palec rozwarcia a skurcze kosmiczne. Nic się nie posuwało do przodu przez kilkanaście godzin. Mimo,ze 3 dni dostawałam hormony na wywołanie w zastrzykach. Potem oksytocyna. Ok 15 h rodziłam. A dałam radę urodzić synka 4,2kg i 59 cm. Mam tylko 155cm wzrostu. Było ciezko,ale bólu się nie pamięta. Pewnie już tego nie przeczytasz,ale wiem ,ze dasz radę. A rozwarcie na 1 palec to już dobrze.
Aha...Adas ma pierwszego ząbka. Wkońcu-bo ostatnie 3 tygodnie to koszmar był. Dziś taki pogodny-pewnie dlatego,ze się ząbek przebił
i pamietaj! jak przesz to ZAMYKAJ OCZY!!!!!!!!!!!
witam, idziem dzis sie rozgladac za knajpa na chrzciny.
a co do sasiadow- moj nie dosc ze chodzi w butach (kowbojkach) o 6 rano po domu, to w weekendy musze przez cala noc sluchac jak pie*rzy bzdury jak sie schleje ( u mnie wszystko strasznie po rurach idzie a w dodatku on ma donosny glos) malo tego ma tak skrzeczace łóżko...że za kazdym razem jak uprwia sex to to slysze, i mam wrazenie ze zaraz to łóżko na mnie spadnie.zeby jeszcze byl przystojny...ale to stary zarosniety dziad.oblech normalnie. wyglada jak kloszrd....yh....czyli Grecjo-nie jestes sama
ale sie złożyło..bede pamietacHej z rana ;-)
W moje urodziny he he no i wtedy już "powinnam" być rozpakowana, bo termin mam na 8 czerwca z USG... ;-)
jak ja wam zazdroszcze ze takie terminy macie, chcialabym zeby babel sie w maju albo czerwcu urodzil...albo chociaz 1 .01..jestem na siebie zla ze moglam poczekac te glupie 2 godziny ....ale z drugiej strony wiem ze nie dalabym rady...yh...wiem ze to glupie i wam sie tu zale bez sensu ale mam zal do samej siebie ze urodzilam 2 godz. przed polnoca... zamiast poczekac....
artystka92
Kochane przeczytałam was. Nie chce już sie rozpisywać,odpisze wam jak wróce. Bo teraz mama mnie pogania i idziemy już do szpitala. Dzieki wam za wsparcie jak bede rodziła to bede mieć przed oczami zdjecia waszych pociech że ze mnie takie cóś wyskoczy I bede twarda a nie miętka ! hah ;]
Ale wiecie co? Mój tata strasznie sie cieszy ze to juz... Tzn powiedział ze mam w szpitalu wyprosic lekarza zeby dal mi zdjecia z usg albo film i ze on zapłaci każda cene ;D Widze że przyszego dziadka coś ruszyło Ogólnie bardzo miła sytuacja teraz w domku.
Jak cos by sie działo to Aniołkowi bede pisać na bierząco ;] 3majcie sie i wy!!
Aaaa moze za pare dni wejde na neta bo przyjaciel ma mi do szpitala dać laptopa z netem Wiec moze nie bedzie tak źle!
Widzicie? miałam już isć i sie z wami rozstać nie moge hehe ;]
Buziaki!! ;*
Ale wiecie co? Mój tata strasznie sie cieszy ze to juz... Tzn powiedział ze mam w szpitalu wyprosic lekarza zeby dal mi zdjecia z usg albo film i ze on zapłaci każda cene ;D Widze że przyszego dziadka coś ruszyło Ogólnie bardzo miła sytuacja teraz w domku.
Aaaa moze za pare dni wejde na neta bo przyjaciel ma mi do szpitala dać laptopa z netem Wiec moze nie bedzie tak źle!
Buziaki!! ;*
sorki ok bede edytowc to z rozpeduKasiuch edytuj posty kochana:-) ty masz taki zal do siebie jak ja ze urodziłam w srode a nie w piatek tyle ze akurat to od nas nie zalezy a swoja droga synek ma bardzo fajną date urodzin-)
nie niestety albo stety nie zalezy od nas... myslisz ze fajna data?? ksiadz sie smial jak spisywal dane do chrztu
a ja sie boje ze nikt nie bedzie pamietal, z reszta troche kicha bo nie mozna nawet mu urodzin wyprawic bo wszyscy beda sie szykowac na sylwka
to dobrze ze z tata ok ciesze sie , zobaczysz jak sie bedzie 'podniecal' wnusiemKochane przeczytałam was. Nie chce już sie rozpisywać,odpisze wam jak wróce. Bo teraz mama mnie pogania i idziemy już do szpitala. Dzieki wam za wsparcie jak bede rodziła to bede mieć przed oczami zdjecia waszych pociech że ze mnie takie cóś wyskoczy I bede twarda a nie miętka ! hah ;]
Buziaki!! ;*
trzymam kciuki za lekki i szybki porod!
umi2
Kasiuch urodziny mozna wyprawic kilka dni poxniej albo 2 stycznia zeby przełuzyć świateczny nastrój ja sie w sumie ciesze bo Kacper ma urodziny w moim ukochanym miesiacu a z drugiej strony ta sroda mi nie pasuje no ale niech bedzie przezyje A powiem ci ze mój tata urodził sie 29 grudnia czyli kilka dni wczesniej niz twoj szkrabik:-)
reklama
Sochi
Aktywna w BB
Kochane przeczytałam was. Nie chce już sie rozpisywać,odpisze wam jak wróce. Bo teraz mama mnie pogania i idziemy już do szpitala. Dzieki wam za wsparcie jak bede rodziła to bede mieć przed oczami zdjecia waszych pociech że ze mnie takie cóś wyskoczy I bede twarda a nie miętka ! hah ;]
Buziaki!! ;*
Trzyma kciuki za ciebie..bedzie dobrze!!
witajcie
ja dzis miala ciezka nocke....nie moglam sie ulozyc...eheh
i dzien piekny....slonce swieci to odrazu lepszy humorek mam
pzodrawiam
ps: macie slodkie dzieci...