matosia
Fanka BB :)
Zaskoczona więc tak, ja chodziłam na zajęcia dla ciężarnych i nie zgodzę się z poprzedniczkami! Owszem niby można się nauczyć wszystkiego w domu, z różnych filmów itp, ale jeżeli masz zamiar chodzić z Twoim Tż to nic tego nie zastąpi. Szkoła rodzenia w gruncie rzeczy przygotowuje faceta do porodu bardziej niż kobietę , dzięki tym zajęciom ma on szanse przyzwyczaić się do myśli o dzieciątku i porodzie, na które Ty masz czas przez całą ciążę, uwierz mi, że taka szkoła rodzenia to swego rodzaju "uświadamiacz" mężczyzny o przyjściu dziecka . My akurat trafiliśmy na świetną sz.r. i nauczyliśmy się nie tylko jak przygotować się do porodu, ale też jak opiekować się maluszkiem, jaką dietę powinna stosować kobieta w ciąży oraz kobieta po porodzie itp. Ponadto sz.r. strasznie nas ze sobą zbliżyła. To jest w sumie coś co nie zastąpi Ci internet a nawet najmądrzejsze książki. A jeżeli trafisz tak jak my, to będziesz miała możliwość wysłuchać opinii o najbliższych szpitalach "z pierwszej ręki" - czyli od niedawno rodzących
Ogólnie bardzo polecam . Co do badania może gin miał na myśli usg prenatalne, bo wydaje mi się że ono nie jest wskazane przy ciąży zagrożonej, no i to tyle z mojej strony
Ogólnie bardzo polecam . Co do badania może gin miał na myśli usg prenatalne, bo wydaje mi się że ono nie jest wskazane przy ciąży zagrożonej, no i to tyle z mojej strony