reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch znałam dziewczynę z 30 grudnia i nie narzekała a jak by się urodził 1 to by same trupy na urodzinach były:-)
Umi a czemu ten piątek taki ważny?;-)
Elizka piękna data na urodzenie dziecka wiem bo 8.06 sama się urodziłam:-)
Artystka mocno trzymam kciuki:-)

A ja jutro idę do fryzjera w końcu, nie pamiętam kiedy byłam ostatnio podetne te kudełki:-);-)

reklama
A myslałam ze bede miec wiecej do nadrobienia:):-p

kolia no bo ja sie w piatek urodziłam;-p, mój tata, dziadek, dziadka mama:-p tak pokoleniami idzie:-p Kacper sie wylamal. Jaką fryzurke masz zamiar zrobic?

kurde ja tak troche nie w temacie ..ale umi powiedz jak zrobilas to ,ze masz tyle suwaczków!!???ja chcialam dodac 3 i mi pisze,ze nie mam juz miejsca=/

A i sliczne zdjecie Kasperka:)))wstawilas

umi chodzi mi o to, że skoro ciąża jest zagrożona to chyba nie wskazane jest jeszcze dokładać dodatkowego ryzyka w postaci usg dopochwowego... sam temat tego rodzaju usg jest dość kontrowersujny wśród lekarzy ginekologów, jedni uważają, że nie ma wpływu inni że wskazane jest robienie tego badania dopiero po 30 roku życia w razie konieczności

hej dziewczyny :) tak sobie czytam i stwierdzam że ta gin Artystki jest strasznie...hmm...no po prostu jest jakaś nie normalna... zamiast ją podnieść jakoś na duchu żeby się dziewczyna nie stresowała za bardzo to ją jeszcze bardziej dobija ;/ eh... nie rozumiem tego... niektórzy ludzie nie powinni pracować w niektórych zawodach...

Kasiuch urodziny mozna wyprawic kilka dni poxniej albo 2 stycznia zeby przełuzyć świateczny nastrój:) ja sie w sumie ciesze bo Kacper ma urodziny w moim ukochanym miesiacu a z drugiej strony ta sroda mi nie pasuje no ale niech bedzie przezyje:-p A powiem ci ze mój tata urodził sie 29 grudnia czyli kilka dni wczesniej niz twoj szkrabik:-)
no tak bedziemy robic, ale wiesz urodziny to dla dziecka wyjatkowy dzien....nie?
Kasiuch znałam dziewczynę z 30 grudnia i nie narzekała a jak by się urodził 1 to by same trupy na urodzinach były:-)
Umi a czemu ten piątek taki ważny?;-)
Elizka piękna data na urodzenie dziecka wiem bo 8.06 sama się urodziłam:-)
Artystka mocno trzymam kciuki:-)

A ja jutro idę do fryzjera w końcu, nie pamiętam kiedy byłam ostatnio podetne te kudełki:-);-)
hehe dobre:p

hej dziewczyny :) tak sobie czytam i stwierdzam że ta gin Artystki jest strasznie...hmm...no po prostu jest jakaś nie normalna... zamiast ją podnieść jakoś na duchu żeby się dziewczyna nie stresowała za bardzo to ją jeszcze bardziej dobija ;/ eh... nie rozumiem tego... niektórzy ludzie nie powinni pracować w niektórych zawodach...
a moze z drugiej strony nie chce jej oszukiwac i woli przygotowac na to co bedzie??
ja mam ginke ktora sie nie pierdzieli i mowi prosto z mostu...ale uwazam ze jest spoko:)

dziewczyny, ale ja nie kwestionuję tego czy to badanie faktycznie jest szkodliwe czy nie, mówię tylko jak dzielą się ginekolodzy, o matko...

reklama
a co do tego, to powiem tak: ginekolodzy sa naprawde rozni i to az dziwne by ludzie uczeni na tych samych ksiazkach mowili przeciwne rzeczy na jeden temat.... tez sie z tym spotkalam!!!!!

np. co do skurczy braxtona czy czegos tam jedni mowia ze to normalne inni wysylaja z nimi do szpiatala i tam je "lecza"!!! I komu tu wierzyc!!!!!

Do góry