reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
artystka kozystaj puki mozesz ja w ciazy nazekałam ze sie do mnie schodziła cała klasa a teraz nikt nie przychodzi bo na studiach:-) a tate masz fanego nie pogada:-p
Sempelek co u ciebie?
kolia w tym roku matura?

Artystka mniej więcej 2h czasem nawet 3 ale ostatnio wszytko mu się poprzestawiało nie wiem czy ma znowu skok rozwojowy czy co ale ostatnio nawet 3 razy spał w dzień no i nocy znowu mi się na jedzenie budzi:sorry2:

Umi jak by nie patrzeć w tym.:baffled::-p

artystka - U mnie w sziptalu niby też było czysto, w miarę dobre warunki no ale jednak jakieś tam minusy były. A co do odwiedzin... Pewnie jeszcze wzali Ci się sporo gości jak Szrabik przyjdzie już na świat.

kolia - Ja osobiście nie lubię za bardzo kebabu. Z czego zdajesz maturę? Pewnie już pisałaś kiedyś ale nie pamiętam.

umi - U mnie w sumie to wszystko po straemu :p Trochę z córcią jestem przeziębiona.

W prognozy pogody chyba jednak trzeba czasem wierzyć. Miał padać od środy śnieg i oto proszę, zdjęcie zrobione 5 minut temu przez okno:
28t9fyu.jpg

Ostatnia edycja:
Panistepelek z historii ale jak nie zdam to się nie zdziwię bo jakoś motywacje straciłam. Resztę to wiadomo trzeba:-p A u mnie się trochę teraz słoneczko przebija:-)

Ijeee ja też w tym roku matura... ^^ Co to będzie... zero chęci do nauki... Byłam wczoraj u ortodonty.. zmieniła mi gumki w aparacie.. mam teraz takie śliczne błękitne :D

Zapisałam sie na egzamin prawa jazdy :x 17 marca 7:30.. Chyba tam zasne o tej porze...

Ma któraś ochote na bułke z dżemem?

Wie któraś, ze podczas tego czesienia na Haiti, doba się nam skróciła? :D "Przeciętny dzień uległ skróceniu zaledwie o 1,26 mikrosekundy (jedna sekunda składa się z miliona mikrosekund). Ponadto oś Ziemi uległa przesunięciu o mniej więcej 8 cm. Podobny wpływ na naszą planetę miało trzęsienie ziemi na Sumatrze w 2004 r., które skróciło dzień o 6,8 mikrosekundy."

Ostatnia edycja:
ixidixi kurcze nie zauwazyłam zmiany:p
panistempelek ja tak miałam rano a teraz słonko tyle ze wieje:) zdrowia życze:)
kolia ja to sie chcałam uczyc ale spac mi sie chciało:-p

Umi2 - w tym co napisałaś masz zupełna racje..jest mi smutno ze tak sie czuje i tak sie w tym pograzam..ale nie zawsze moge sobie dac rade z tym wszystkim..:( Napewno Twoje słowa sobie przemyśle:))

Jesteśaniołkiem - jeszcze nie czuje ruchów dziecka :)....

ojej Zaskoczona to najpiekniejsze uczucie jeszcze przed toba, poczujesz ruchy i zobaczysz jak cudownie jest byc w ciazy :).... zobaczysz ze wtedy zmienisz zdanie, moze nie z dnia na dzien, ale zmienisz :)....

reklama
ixidixi czyli te trzęsienia marnują mój cenny czas:-p
Umi mi to się wiecznie spać chodź bym nie wiem ile h spała to już mnie tak wkurza, że szok:wściekła/y:

Do góry