reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
nie ukrywam że zależy mi na jak najtańszym prezencie bo u nas z kasą cieniutko:-(
kochana na allegro sobie cos upatz
Tylko trzeba uwazac My zamowilismy dla Siostrzenicy wlasnie z allegro kuchnie ... Polamana w 4 czesciach i to nie wygladalo na to ze przy przewozie paczki cos sie stalo Paczka byla czysta nietknieta Opakowanie bylo w idelanym stanie Tylko w srodku polamane w 4 czesciach rzeczy ;/
femme fatal
Mama Ninki :)
to super,,,jak sie udala
mnie dzis w nocy budzil wujek lunatykujacy ale jakos dalam rade pozniej zasnac....
Wow no to nieźle a ja się kotkiem przejmuje
aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu pani stwierdziła że będzie dziewczynka
No to gratulacje ! :-)
ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego
Ja mojemu siostrzeńcowi w tym wieku kupiłam karabin jakiś czy coś takiego ;-) zadowolony chodził że hej siostra trochę mniej bo to na kulki było ale ważne że dzieciak miał frajdę ;-) chociaż polecam taki bez kulek bo kulki to jednak niebezpiecznie i tylko pod nadzorem rodziców ;-)
polna_N
Mama Ali ... 2007
Kasie wystarczy pojsc do sklepow zabawkowych i popytac ;-)
sylcia to mieliscie pecha a skladaliscie reklamacje ? ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na allegro , trzeba poprostu wczesniej wyczytac w komentarzach co inni mysla o sprzedajacym - bynajmniej ja tak robie
sylcia to mieliscie pecha a skladaliscie reklamacje ? ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na allegro , trzeba poprostu wczesniej wyczytac w komentarzach co inni mysla o sprzedajacym - bynajmniej ja tak robie
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
polna mial same pozytywy koles ! Dlatego wzielismy u niego ... A pisalismy i zwracalismy sie do niego sle zadnej odp :/
edyta_lodz
Aktywna w BB
hehe... nie tylko Ty tak robisz;-) ja też nie mam żadnych zastrzeżeń co do Allegro... po prostu trzeba kupować z głową :-)
Sylcia to faktycznie nie fajnie ;/ ja się na szczęście jeszcze tak nie nacięłam...
artystka92
Fanka BB :)
Ewi nie Po prostu tata wpadał na lepszy pomysł i rezygnował z aktualnego interesu hehe
Kasie gratuluje J
Kasiuch witam J
Madzia18 wiesz jak ja mialam z 9 lat i mialam włosy za tyłek długie, to tedy co 8 dni tak myłam włosy ( bo swoją suszarką i mama drugą suszarką suszyłyśmy ponad godzine moje włosy po myciu, wiec to była katorga. A poza tym włosy po 6 dniach dopiero traciły świeżość , więc wtedy w kitke wiązałam włosy ) Ale teraz maksymalnie 3 dni i myje bo na 5 dzien to by wyglądały obrzydliwie.
Sylciaa ja baaardzo chętna i jak możesz to wyślij na mju@onet.eu
My Darling Witamy J Bardzo się cieszę że do nas dołączyła kolejna młoda mamusia
Polna no Patryk normalnie z nimi na mój temat rozmawia.
Femme współczuje nocki. Mój pies już wie że może spać ze mną kiedy chce i wogóle, ale jak tylko zacznie kołdre ze mnie ściągać to wyląduje za drzwiami mojego pokoju Wiesz mój pies ma totalną schize i kołdre zwija w taki rożek i żuje ;/ Podobno to dlatego ze za wsześnie był zabrany od matki..
Edyta lodz a który Ty masz tydzień? Nie masz suwaczka, nie wiadomo nic.
Asheara przed ciąża nie miałam takiego menu ale teraz to o 8 rano dzień potrafie zacząć całą tabliczką czekolady ;P Zazdroszcze Ci kochana ze masz taką figure i jesz bez żadnych ograniczeń
Dziewczynki u mnie pogoda lipna wszystko się roztapia, ślizgo jak nie wiem co.. Młody mnie kopie jak szurnięty, jakichś akrobacji mu się zachciało!
Zaraz wybieram się z przyjacielem na pizze jakąś i musze iść do salonu z okularami żeby moje poprawili.. Spadają mi z nosa tak się poluzowały.
A tak poza tym to wszystko ok u mnie
Widze ze o allegro mówicie Moj tata kupił jakieś tam urządzenie za 600 zł i koleś nieodpisywał a po przesyłce ani widu ani słuchu. Napisał do allegro i po dłuższym czasie ale odzyskał kase A mial ten facet same pozytywy, jednego neutrala.
A innym razem znowu dostal popsuty sprzet ,zrobil zdjecie wyslal do allegro i tez zwrocil mu ten allegrowicz kase Moj tata strasznie walczy o swoje prawa i jest zacięty.
Ja lece już 3majcie się kochane
Kasie gratuluje J
Kasiuch witam J
Madzia18 wiesz jak ja mialam z 9 lat i mialam włosy za tyłek długie, to tedy co 8 dni tak myłam włosy ( bo swoją suszarką i mama drugą suszarką suszyłyśmy ponad godzine moje włosy po myciu, wiec to była katorga. A poza tym włosy po 6 dniach dopiero traciły świeżość , więc wtedy w kitke wiązałam włosy ) Ale teraz maksymalnie 3 dni i myje bo na 5 dzien to by wyglądały obrzydliwie.
Sylciaa ja baaardzo chętna i jak możesz to wyślij na mju@onet.eu
My Darling Witamy J Bardzo się cieszę że do nas dołączyła kolejna młoda mamusia
Polna no Patryk normalnie z nimi na mój temat rozmawia.
Femme współczuje nocki. Mój pies już wie że może spać ze mną kiedy chce i wogóle, ale jak tylko zacznie kołdre ze mnie ściągać to wyląduje za drzwiami mojego pokoju Wiesz mój pies ma totalną schize i kołdre zwija w taki rożek i żuje ;/ Podobno to dlatego ze za wsześnie był zabrany od matki..
Edyta lodz a który Ty masz tydzień? Nie masz suwaczka, nie wiadomo nic.
Asheara przed ciąża nie miałam takiego menu ale teraz to o 8 rano dzień potrafie zacząć całą tabliczką czekolady ;P Zazdroszcze Ci kochana ze masz taką figure i jesz bez żadnych ograniczeń
Dziewczynki u mnie pogoda lipna wszystko się roztapia, ślizgo jak nie wiem co.. Młody mnie kopie jak szurnięty, jakichś akrobacji mu się zachciało!
Zaraz wybieram się z przyjacielem na pizze jakąś i musze iść do salonu z okularami żeby moje poprawili.. Spadają mi z nosa tak się poluzowały.
A tak poza tym to wszystko ok u mnie
Widze ze o allegro mówicie Moj tata kupił jakieś tam urządzenie za 600 zł i koleś nieodpisywał a po przesyłce ani widu ani słuchu. Napisał do allegro i po dłuższym czasie ale odzyskał kase A mial ten facet same pozytywy, jednego neutrala.
A innym razem znowu dostal popsuty sprzet ,zrobil zdjecie wyslal do allegro i tez zwrocil mu ten allegrowicz kase Moj tata strasznie walczy o swoje prawa i jest zacięty.
Ja lece już 3majcie się kochane
a no byl..Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany !
ta staare...kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)
20,21 Same stare baby
tryskaly sporadycznie, bo maly wyszedl o 21.55
2.10Kasiuch - Ja też jestem z października... dokładniej z 11 a Ty??
.
ja nie. ale wiem ze modzie sa teraz te pepkowe itd.... wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?
hej;-)Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.
moja ciaza tez byla dla mnie szokiem i tez moge liczyc na moja mame, dobrze ze masz wsparcie w rodzince i ze chlopak nadal z Toba jestto najwazniejsze, teraz tylko wirzeyc ze wszystko bedzie ok:-)
a u nas dzis wieje......jak chole*aale i tak bylismy troszke na dworku..
a Olus jutro ma miesia!...jeju jak ten czas leci, jeszcze pamietam jak ze szpitala wrocilismy,
reklama
edyta_lodz
Aktywna w BB
artystka u mnie 31 tydzień