reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Można pokombinować już z kilku miesięcznym dzieckiem.Poobserwować kiedy np.siku chce(może się akurat pręży)i pozwolić wysiusiać się nad nocniczkiem...tak dziecko do nocnika jest szansa przyzwyczaić.Można też spróbować sposobu mojej znajomej;od początku mały jest w tetrze i mając 11 miesięcy chodzi robić kupkę do ubikacji(do nocnika nie chce).

Hej mamuśki :p aleee mnie dawno nie było...ale to przez to że najpierw byłam chora a później w szpitalu... eh nie lubię takich miejsc ;/ ale na szczęście wszystko dobrze :) tylko tyłek boli po zastrzykach :D

aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalu :p pani stwierdziła że będzie dziewczynka :D

pozdrawiam :)

to gratuluje jeszcze raz cory....:tak:

ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego

ja bym kupila jakos fajna ksiazke np. o samochodach one sa do 30 zl...

kasie -
motylicaja - jak Ty to robisz, ze wczoraj w gipsie bylas 5 dni, a dzis juz 14? :confused:
QUOTE]

no przedtem mialam podpis 5 tydzien w gipsie...i to nie prawda...wiec napsilam 2/6 bo mi leci 2 tydzien w gipsie...wiec tak napisalam...

a ja dostalam dolka jakiegos przez pare dni sie trzymalam...ale dzisaj jakos nie moglam i byl ryk...:(:(:(:(
ale juz mi lepiej.....

buzka dobrej nocka

Witam.Ja urodziłam mojego skarba mając 21 lat.Był planowany i bardzo wyczekiwany.Teraz mam 22 lata i jestem dumna z tego że jestem mamą!!!Niestety dużo ludzi myśli ze to była wpadka nawet gdy wiedzą ze zaszłam w ciąże pół roku po ślubie.Żal mi ludzi którzy chcąć zatuszować swoje kompleksy i oceniają innych.Ludzie zacznijcie od siebie!!!Gratuluje wszystkim młodym mamom i trzymam za was kciuki!!!

Witam.Ja urodziłam mojego skarba mając 21 lat.Był planowany i bardzo wyczekiwany.Teraz mam 22 lata i jestem dumna z tego że jestem mamą!!!Niestety dużo ludzi myśli ze to była wpadka nawet gdy wiedzą ze zaszłam w ciąże pół roku po ślubie.Żal mi ludzi którzy chcąć zatuszować swoje kompleksy i oceniają innych.Ludzie zacznijcie od siebie!!!Gratuluje wszystkim młodym mamom i trzymam za was kciuki!!!

Witam kochana :)) Gratulacje dla mamy :)) I zgadzam sie ludzie powinni najpierw zaczac od siebie a pozniej oceniac innych Ale niestety ludzie wiecznie musza o kims cos gadac ... ;/

Wiecie co dziewczyny, ja chyba nie bede sie tutaj narazie udzielać, bo to może zapeszyć. Test miałam zrobić jutro rano, ale jak poleciałam dziś do sklepu to zapomniałam portfela i już drugi raz nie chciało mi się iść. :dry: Więc kupie jutro i zrobie rano w poniedziałek(może nawet lepiej, bo wynik będzie pewniejszy). Teoretycznie powinnam zrobic w dniu spodziewanej miesiączki ale juz kilka razy robiłam 2-3dni wcześniej i najwyraźniej dobrze wychodziły więc zrobie wcześniej. NAPEWNO NAPISZĘ JAk TYLKO ZROBIE! Trzymajcie kciuki,żeby wyszło że nie....

Wiecie co dziewczyny, ja chyba nie bede sie tutaj narazie udzielać, bo to może zapeszyć. Test miałam zrobić jutro rano, ale jak poleciałam dziś do sklepu to zapomniałam portfela i już drugi raz nie chciało mi się iść. :dry: Więc kupie jutro i zrobie rano w poniedziałek(może nawet lepiej, bo wynik będzie pewniejszy). Teoretycznie powinnam zrobic w dniu spodziewanej miesiączki ale juz kilka razy robiłam 2-3dni wcześniej i najwyraźniej dobrze wychodziły więc zrobie wcześniej. NAPEWNO NAPISZĘ JAk TYLKO ZROBIE! Trzymajcie kciuki,żeby wyszło że nie....

No najlepiej robic rano Bo wtedy jest wieksze mniemane stezenie hcg w moczu ... I przede wszystkimnie stresuj sie Bo przykladowo jak bedziesz ciaglesiedziec w stressie to mozesz okresu nie dostac moze sie spozniac i bedziesz sie jeszcze bardziej stresowac ... :) Zycze powodzenia :)
I udzielaj sie :)) Pisaly/sza tu mamy ktore nie maja dzieciaczkow czy brzuszkow :))

reklama
Do góry