reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
SYLCia Wiesz czasami trafia się na złych sprzedawców. Z zakupami w internecie trzeba uważać jak nic. Czasami ktoś może nie wystawiać czegoś przez dłuższy czas i jak już się pokazuje to niekoniecznie właściciel konta a ktoś kto je sobie przywłaszczyl.
Witam może mamusie :-)
u nas pogoda wietrzna. Na dodatek dzieci złapało lekkie przeziebienie a jutro chciałam do mojej mamy jechać.
Moja dieta już daje efekty. Mam w sumie 3,5 kg mniej w ciągu 4 tyg. Jakżem się cieszę :-)

reklama
Witam mamusie ;) Nie udzielam się teraz zbyt często i pewnie już o mnie zapomniałyście ale to wina ostatnich przygotowań i braku czasu oraz złego samopoczucia...Wybaczcie mi że nie odpiszę Wam na Wasze posty ale ostatnio nie myślę o niczym innym tylko o tym jak te 9 miesięcy szybko przeleciało i nad porodem. Jutro mam zgłosić się do szpitala na badania i prawdopodobnie mnie już lekarz zostawi na oddziale...:tak: Trochę jestem zagubiona..co prawda nie boję się tak bardzo i nie myślę nad tym zbytnio..Ale wiadomo każdy ma jakieś tam obawy i wątpliwości..poza tym że nie mogę się już doczekać dzidziusia mimo wszystko coś mnie dręczy... Pewnie lepiej byłoby gdyby chwyciło mnie od razu bez zbędnego planowania i myślenia nad tym co będzie tylko po prostu z nienacka... Ale skoro mała nie chce wyjść nie pozostaje mi nic innego niż czekać..:p

Witam z rana.
W nocy zaczęło mnie gardło boleć a dzisiaj to ledwo co mogę coś połknąć.
AGUS Wg mnie nie ma co myśleć o tym co było. Trzeba się cieszyć że to już blisko, że wkrótce ujrzysz swoją dzidzię. Długo po terminie jest?
SYLCIA żadna dieta cud :-) poprostu jem mniej, co 2-3 godz do pięciu posiłków i ćwicze. :-)

Aguś jakos nie zauważyłam,ze już termin ci minął nie martw sie kochana.U mnie też się to dłużyło z Om byłam 11 dni po terminie. Z usg nawet dłuzej. W moim przypadku za długo zwlekali.Miałam zielone wody i infekcje wewnątrzmaciczną. Nie dali mi ani małemu zastrzyku. Ale w zdrowej ciąży pare dni nie robi różnicy.
Ile po terminie jesteś?? Ja zgłosiłam się po tyg jak kazali. Po 9 dniach dostałam hormony w zastrzykach.
Ale może ciebie wezmie sama.
Nie martw sie,bo jak teraz mysle to nie było tak zle. Tylko nie wiedziałam na poczatku co robić. Ale juz tego samego dnia stwierdziłam,ze chce miec nastepne.

Tobie życzę szybkiego i szczęsliwego rozwiązania. I czekam na fotki maluszka

Hejj

aga fajnie ze wpadlas :)) Niemartw sie wszystko bedzie ok Juz lada moment bedziesz miala swoj skarb przy sobie ! Szybko minelo te 9 miesiecy co ? :))
ewi yhmm :)A wiec skutki masz rewelacyjne :))

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny. sory, że się ostatnio nie odzywam, ale jutro mam już ostatni egzamin, a poza tym to mój R u mnie:-)
ja właśnie jestem po sytym śniadaniu i na razie to nic mi się nie chce bo się napchałam:-D
Mona i jak? @ przyszła czy nie? mam nadzieję, że się nie denerwujesz?
Aguś pewnie się doczekać nie możesz. nim się obejrzysz to już będzie po. i czekamy na zdjęcie dzidziusia;-)

w ogóle to mnie non stop piersi bolą. już mnie zaczyna to wkurzać:dry:a nie powinny przecież...

Witam.Ja urodziłam mojego skarba mając 21 lat.Był planowany i bardzo wyczekiwany.Teraz mam 22 lata i jestem dumna z tego że jestem mamą!!!Niestety dużo ludzi myśli ze to była wpadka nawet gdy wiedzą ze zaszłam w ciąże pół roku po ślubie.Żal mi ludzi którzy chcąć zatuszować swoje kompleksy i oceniają innych.Ludzie zacznijcie od siebie!!!Gratuluje wszystkim młodym mamom i trzymam za was kciuki!!!

witam i gratuluje skarba....

Wiecie co dziewczyny, ja chyba nie bede sie tutaj narazie udzielać, bo to może zapeszyć. Test miałam zrobić jutro rano, ale jak poleciałam dziś do sklepu to zapomniałam portfela i już drugi raz nie chciało mi się iść. :dry: Więc kupie jutro i zrobie rano w poniedziałek(może nawet lepiej, bo wynik będzie pewniejszy). Teoretycznie powinnam zrobic w dniu spodziewanej miesiączki ale juz kilka razy robiłam 2-3dni wcześniej i najwyraźniej dobrze wychodziły więc zrobie wcześniej. NAPEWNO NAPISZĘ JAk TYLKO ZROBIE! Trzymajcie kciuki,żeby wyszło że nie....

to ja trzymam kciuki zeby wyszedl test na NIE!!

Witam mamusie ;) Nie udzielam się teraz zbyt często i pewnie już o mnie zapomniałyście ale to wina ostatnich przygotowań i braku czasu oraz złego samopoczucia...Wybaczcie mi że nie odpiszę Wam na Wasze posty ale ostatnio nie myślę o niczym innym tylko o tym jak te 9 miesięcy szybko przeleciało i nad porodem. Jutro mam zgłosić się do szpitala na badania i prawdopodobnie mnie już lekarz zostawi na oddziale...:tak: Trochę jestem zagubiona..co prawda nie boję się tak bardzo i nie myślę nad tym zbytnio..Ale wiadomo każdy ma jakieś tam obawy i wątpliwości..poza tym że nie mogę się już doczekać dzidziusia mimo wszystko coś mnie dręczy... Pewnie lepiej byłoby gdyby chwyciło mnie od razu bez zbędnego planowania i myślenia nad tym co będzie tylko po prostu z nienacka... Ale skoro mała nie chce wyjść nie pozostaje mi nic innego niż czekać..:p

tryzmam kciuki za szybki porod....

grecja+te bolace piersi to moze cos zwiazane z hormonami....

dzien dobry milej niedzieli....

Witam.Ja urodziłam mojego skarba mając 21 lat.Był planowany i bardzo wyczekiwany.Teraz mam 22 lata i jestem dumna z tego że jestem mamą!!!Niestety dużo ludzi myśli ze to była wpadka nawet gdy wiedzą ze zaszłam w ciąże pół roku po ślubie.Żal mi ludzi którzy chcąć zatuszować swoje kompleksy i oceniają innych.Ludzie zacznijcie od siebie!!!Gratuluje wszystkim młodym mamom i trzymam za was kciuki!!!

Nic dodac nic ujac.

AguśZakochana - no wlasnie, a ile to juz dni po? Ja rodzilam z 7 na 8 dzien po terminie [w nocy] i mialam tak samo jak Lenka87, zielone wody itd itd....
Na szczescie wszystko sie skonczylo pomyslnie.
Nie mysl o tym co bylo, ani co bedzie. wszystko przyjdzie samo nim sie zdazysz obejrzec...

kasiuch - ja tez co dopiero wychodzilam z proodowki a tu... za 10dni, Damian bedzie mial 4 miesiace - nie moge w to uwierzyc.

artystka - Niby fajnie, ze moge jesc wszystko i sie tym nie przejmowac ale po malu mam coraz bardziej wklesly brzuch a wystajace biodra i zebra i nie bardzo mi sie to podoba..

u nas za oknem sloneczko... ale i kupa sniegu, tkze o spacerze mozemy zapomniec :cool:

reklama
agus no zleciało szybko ;) Nie martw się będzie dobrze ;) Oczywiście 3mam kciuki za lekki i szybki poród :))) Jak urodzisz to mam nadzieje że podzielisz się z nami tą informacją :)

Asheara, no tak fajnie, ale jak mowisz ze chudniesz to może coś nie tak? Albo zastosuj dietke dla sportowców ;P :)
A właśnie jak tam Damianek żyje? Zdrowy? Daje się wyspać czy nie bardzo ?:)

Moja koleżanka 11 stycznia urodziła i jej córa Nadia jest jak aniołek, grzeczna i strasznie cicha. Wszyscy chodzą do niej i sprawdzają czy żyje, bo nawet jak ma mokro to nie marudzi nic.

A co tu na forum tak cicho?

Do góry