jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Mnie babcia moja najbardziej wkurza.. ;/. Codziennie wyskakuje mi z nowymi imionami i milion razy pyta sie o jedno imie o np Maksa i sie pyta codziennie a ja codziennie jej odpowiadam ze nie. Wkurza mnie bo jest tak: Maksymilian? by miał przezwisko Maksyk ;/
Jejku moja babcia wogole od kazdego imienia takie beznadziejne skróty wymyśla, np Milosz mi proponowała, mi sie podoba, czemu nie, ale jak mnie wkurza jak babcia skraca Miłek i Miłek ;/
Jejku ona wogóle ma taki głos jak z kreskówek i strasznie mnie wkurza, codziennie rzuca imiona jakies ;/
Moja mama strzela fochy jak nie jest po jej, mojemu tacie to wszystko jedno ;p nie interesuje sie tym wcale ;p
Boze nie bierz milosza ---> znam kolesia o tym imieniu - ciec nad cieciami a falszywy w ch.....
wez im powiedz ze to twoje dziecko a one juz mialy szanse wybierac dla swoich pociech, teraz twoja kolej, ja moze jestem chamska ale nie wazne czy rodzina czy nie wale prosto z mostu, nie patyczkuje sie i juz....
ha to tak jak u mnie, ja jestem wg niej ta zla a ona ta dobra!!!! najchetniej bym stara zołze zap***doliła...Jestesaniolkiem,Edyta nie przjmuje sie Tesciową,bo ona to zawsze tak na przekó mi.Ja powiem ,ze cos jest czarne a ona ze to biale.Ogolnie nie jest zle.Ona jest chorym czlowiekiem.A Antka to pewnie i tak bedzie widziec ra na ruski rok.
Edyta ale Twoj wymyslil imię skad mu sie takie wzielo?? A Aleksy tez mi sie podoba.
ja powiedzialam P. ze jak ona chce byc babcia to tez niech sie postara, bo inaczej dzirecko zobaczy jedynie na chrzcie a pozniej na naszym slubie, a tak to niech mnie w d... pocaluje....
to moja mama ostatnie pieniadze nam daje, i zakupila wyprawke dla malego za swoje, a ona nawet 20zl nie chce pozyczyc, chociaz ma siana wuchte..... nienawidze starej K...(&^$#^%7$3 %67*&5##5%()$@#.....
uuuuuhh
Ostatnio edytowane przez moderatora: