sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
MlodaM bidulko ( Ja tez czesto sama pol dnia siedze tzn z Nadinka )
Dobrej nockii zycze )
Dobrej nockii zycze )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MlodaM bidulko ( Ja tez czesto sama pol dnia siedze tzn z Nadinka )
Dobrej nockii zycze )
Noo to jest wlasnie kosmetyczny zabieg ) Teraz to juz u wyspecjalizowanej kosmetyczkii zrobisz bez problemu Ja wlasnie sobie mam zamiar wypalic Tylko jeszcze schudne do 55kg i wypalam )
Hej dziewczyny. Bylam wczoraj u lekarza i na tą chwilę Kordek waży 3.850 kg do 2 tyg powinnam urodzic:-) Już brzuch mi tak odstaje jak do rodzenia ( na położniczym można zobaczyć)
A wiecie co jest dobre na rozstępy po ciąży ? słyszalam że są jakieś zabiegi kosmetyczne które je usuwają wiecie coś na ten temat? slyszalam też że maść na blizny CEPAN je zwalcza. Bo taki duży brzuch mam że praktycznie cały brzuch w rozstępach (na szczęście to tylko takie zyłki nietakie odstajace).
pozdrowienia