reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Polna_N Zostawić wątek :tak:
Zosiek Wpadka się zdarza nawet kobietom 10 lat starszym ode mnie, ale dla mnie wpadka w XXI wieku, to...hm...Nawet nie wiem, jak to określić. Czułam się czasem jak gimnazjalistka, która nie wie, co to sex i nagle zdziwiona, że w ciąży. Ale radzę sobie, z każdym dniem coraz lepiej :-)
Matosia Już niedługo będę z siebie dumna, bo będę mieć synka :-)
Kinga Mam pytanie techniczne. Jak zrobić, żeby w jednym poście zacytować kilka wypowiedzi różnych dziewczyn?

Założycielka tematu coś nam ucichła.

bezsenna obok "odp" masz taki plusik, klikasz go przy kazdej odpowiedzi ktora chcesz zacytowac a przy ostatniej klikasz "cytuj", pojawi ci sie okenko odpowiedzi zaawansowanej i tam pokolei wszystkie wypowiedzi ktore chcialas zacytowac. pomiedzy nimi mozesz cos napisac albo na samym dole pod wszystkim :)

Jaka ślicznaaaaaaaaaaa! :O Zakochałam się :) Już się nie mogę doczekać mojej a tu jeszcze tylee czekania..

reklama
Andzia, już gratulowałam, ale gratuluje raz jeszcze ;* Zuza jest prześliczna :)) Pokaż dziewczynom reszte zdjęć :) A, że nie odpisujesz na gg.. Dołączam się do pytania - odnalazłaś się? i jak się kochane obie czujecie? :)

Do góry