reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Co zje to zwróci spowrotem:/ Chodź dzisiaj tylko raz zwymiotywał. Może mu to przejdzie... Niewiem jak znów zacznie tak ciągle wymiotywac to pójde znowu do tego lekarza. Dziwczyny a jakie mleko jest najlepsze dla 2 miesiecznego dziecka? (wiem ze mleko matki ale chodzi mi o takie w proszku;) bo ja naprawde wszystkie mleka juz obróciłam i po kazdym wymiotował.

reklama
Truskawka ale wymiotuje czy mu sie ulewa ? bo mi Ala ulewala a niektorzy co nie wiedzieli mysleli ze Ona wymiotuje :sorry2: łaaaa az do 9 miesiaca sie meczylysmy z ulewaniem :dry:czasem jak wypila cala butle to w ciagu godziny wsio Jej sie ulalo :no:
Probowalas Humane ? ja na tym mleku bylam wychowana i tez dawalam Ali ale ze juz nie moglam patrzec jak ulewa to przeszlysmy na Enfamil AR !!

MeKlaudia ja akurat przez gg nie poznalam ale na czacie - pozniej pisalismy na gg !! czasem jak zaczynalismy pisac po szkole o 15 to siedzielsimy nawet i do 3 rano :-D

Zosiek no mi akurat nie chodzi o sama NieTwoja ale ogolnie o inne dziewczyny ktore ..kiedys , w przyszlosc wejda na MM i chca sie doradzic jak poinformowac przyszlych dziadkow czy tesciow .. :-p :-D

kinga no ja tez niigdy bez zabezpieczenia :) a jednak zaszlam wciaze :p tak tez bywa :)

bezsenna wiesz mi tez bylo wstyd, ale nie ma co sie stresowac i wstydzic :) ty powinnas byc z siebie dumna :) masz swietne podejscie do sprawy :)

truskawa ja naprawde zrobilabym to usg brzuszka, po tym bedzie wiedzia i miala pewnosc, a jezeli naprawde nie chcesz to moze faktycznie sproboj jakiegos mleka dla dzieci z refluksem? poprstu R jest napisane na tym mleku :)

truskawka mój po wszystkich tez ulewał i to fontanną az wkoncu sie wkurzyłam i stwierdziłam ze kupie takie mleko jakie mi sie podoba kupiłam bebilon na poczatku ulewał po kazdym jedzeniu i z dnia na dzien coraz mniej az w koncu po tygodniu ulewał sporadycznie i nie codziennie teraz zdazy mu sie ulac ale to jest nie wiele kilka kropli dosłownie. Konsultowałam to z pediatra i pani mi powiedziała ze nie mozna tak mieszac dziecku w sumie to mnie ochrzaniła...

kinga no ja tez niigdy bez zabezpieczenia :) a jednak zaszlam wciaze :p tak tez bywa :)

bezsenna wiesz mi tez bylo wstyd, ale nie ma co sie stresowac i wstydzic :) ty powinnas byc z siebie dumna :) masz swietne podejscie do sprawy :)

dla mnie prezerwatywy to nie zabezpieczenie ;-):tak: a tak w ogole to wlasnie powiedzialam kiedys mojemu ze bedziemy miec jeszcze dzieci jak sie samo trafi :tak::-p

Kinga a co Ty masz taki swietny humor ze tak zartujesz ?
co do spraw lozkowych ja tam zawsze zartowalam ze wole wiedziec przed slubem podkim bede lezec :zawstydzona/y::-):-D:-D

NieTwoja ja Ci radze poczekac ztym az Twoj chlopak wroci do kraju !! jesli wroci Moj maz tez byl za granica jak mu powiedzialam ze jestem w ciazy i postanowilismy ze powie otym swoim rodzicom jak wroci !!

Bezsenna ja tez znalam swojego meza ponad 3 miesiace i wpadlam :-):-D
tylko u mnie byl chyba taki plus ze wczesniej pisalismy przez gg - tak tak swojego meza poznalam przez internet :-):tak: i mozna by rzecz milosc od pierwszego klikniecia :-D

A tak z innej beczki - ten temat ma zostac ?

ahhhh polna, biore antydepresanty i jakos na mnie dziwnie dzialaja :-p tez zawsze uwazalam ze nie ma co kota w worku brac bo mozna sie rozczarowac;-):-D
zostaw temat :tak::-)

truskawka - My w sumie nie miałysmy problemów z ulewaniem czy zwracaniem, bo tylko czasami się zdażało więc nic nie doradzę.
Co jedynie życze by ta dolegliwośc szybko mineła.

karolina - U mnie póki co ładna pogoda ale jeszcze wszystko może się zdazyć. Wczoraj np. tez było ładnie a w nocy padało.

Byłam w poniedziałek z córcią u lekarza po to skierowanie na prześwietlenie ale doktóra obejrzała dziąsełka i stwierdziła, że nie będzie jednak dawać bo widac, że ząbki będą niedługo szły. Tylko uprzedziła, że może być dużo bóllu bo będzie wychodzic po kilka.

reklama
Do góry