reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie po przerwie. Zagladałam tu kilka razy i czytałam Was ale dopiero dziś postanowiłam się odezwać. Niby miałam napisac tu wczoraj ale byłam w kiepskim stanie psychicznym.

Widze sporo nowych mam :)

Co u Was dziewczynki?

paula - Ja też myślę, że podjełaś dobrą decyzję. U mnie z tym chodzeniem do szkoły było podobnie. Zaczeło się w ferie gdy pojawiły się problemy z ciążą, więc miałam się oszczędzać, potem jeden pobyt w szpitali, drugi a jak wracałm do domu to kazano mi leżeć więc do szkoły chodziłam tylko na wybrane godziny by zaliczać klasówki. Na szczęście większośc nauczycieli była po mojej stronie. I maturkę też zdałam wychodząc na kilkugodzinne przepustki ze szpitala no i potem jak już córcia była na świecie to egzamin na technika.
Wierze, że dasz i Ty radę.

A na koniec musze się czyms pochwalić. Moja córcia ma już za sobą pierwsze kroczki. teraz to już nawet przez cały pokój przejdzie sama i po podwórku "pobiega"

PS. Dziewczyny macie jakiś kontak z EWI44, bo jej pociecha ma dziś urodziny a jak napisze tu życzenia to i tak nie przeczyta no bo nie zagląda?

reklama
hej zaszlam w ciaze majac 21 lat balam sie poinformowac o tym rodzicow gdyz nie wiedzialam jaka bedzie ich reakcja teraz mam 9 m-cz synka mieszkam w uk a Erni jest najukochanszym wnusiem (bo jak do tej pory jedynym)

Witajcie czy są tu mamuski i przyszłe mamy z okolic Dębicy??Pozdrawiam.Ja jestem mama 10 letniego synka i czekam na drugie bobo,termin mam na 10 listopad :):-)

Witam! Mam dziś urodziny i dostałam najpiękniejszy prezent-wyszliśmy wkońcu ze szpitala z Adasiem:) Wszystko z nim w porządku. Od dwóch dni robi się spokojniejszy, więcej sypia i mniej płacze.Ale narazie ciężko mi nadrobić zaległości na forum. Dopiero wdrażam się w rolę matki:D Dziękuje Wam bardzo za pamięć o mnie i trzymanie kciuków. Mam nadzieje,ze na tym skończą się nasze problemy ze zdrowiem. Jak troszkę wypocznę to troszkę popiszę.

lenka - Nie wiem dokładnie co było twojemu Synkowi ale cieszę się bardzo, że jest już dobrze. Skup się na Nim a do nas zagladaj jak tylko będziesz miała ochotę i czas.
No i oczywiście wszystkiego dobrego z okazji urodzin.

Masakryczne pustki tutaj są. Czy wszystkie dziewczyny wyjechały na wakacje?

witam po sporej przerwie:*
już tak nie klepiecie jak kiedyś:p co się z Wami dzieje??
u mnie już lepiej. @ się skończyła i mogę normalnie funkcjonować. ostatnie 5 dni to był horror....dobrze, że W był przy mnie

witam serdecznie wszystkie nowe mamusie:)
lenka87 wszystkiego naaajjjjjlepszego z okazji urodzinek. jak to dobrze, że z Adasiem wszystko dobrze i już w domciu jesteście. teraz to dopiero będziesz mamą na pełen etat:p udało Ci iśe karmić małego piersią?? życzę powodzenia i wytrwałości:*
umi2 ale Kacperek już urusł!!! duży i ładny chłopak z Niego. a jak poszukiwania pracy?? znalazłaś coś??
AduśZakochana to już niedługo weselicho. ale Ci zazdroszczę!! ale nie dziwię Ci się, że czasu nie masz...teraz wszystko trzeba dopiąć na ostatni guziczek. a jak się czujesz?? sukienka już gotowa??
Justysia1a a co u Ciebie?? jak się czujesz??
panistepelek gratulacje dla Klaudi!! niech śmiga dzielnie kruszynka
polna N i co wypróbowałaś ten trzeci przepis na gofry?? jak Alunia??
madzia90, koli, dorom5, feeme fatal co u Was??
przepraszam, że wszytkim nie odpisałam...ale jakoś głowy nie mam. miłego dnia życzę:*

dominikcw No sukienki na razie poszukuję...Ale za to czuję się już lepiej..Mam nadzieje że do wesela całkowicie nudności miną... :-D Dziś idę właśnie do lekarza... Trochę się obawiam czy wszystko gra i co mi powie...Ale mam nadzieje że jest Ok

Witam wszystkie młode mamusie po dłuuuugiej przerwie. Wiem że długo tu nie zaglądałan. Niektóre pewnie już mnie nie pamiętają innych nie miałam jeszcze okazji poznać. Tak więc witam wszystkie nowe mamusie. :-)
Ja ostatnio urwanie głowy mam. Problemy z mężem albo z dziećmi. Pobyt w szpitalu, zmęczenie. I na pisanie tutaj nie mam już siły. Jeszcze dzisiaj wczasowicze do nas przyjechali na tydzień. Wszystko zwalilo mi się na raz na głowę. Daje znać że żyje i w razie możliwości postaram się zajrzeć ale niczego nie obiecuje.

reklama
AguśZakochana oj to jeszcze niedużo czasu Ci pozostało by znaleźć tą wymarzoną kieckę...! a masz już jakiś swój typ?? dużo będziesz mieć druhen?? napisz co i jak po wizycie u gina. napewno będzie wszystko ok. nie stresuj się:*
EWI44 witamy spowrotem:) nadrabiania byś nie miała zbytnio dużo bo tu coś ostatnio pustki.... trzymam kciuki żeby Ci się wszystko ułożyło:)

Do góry