reklama
umi2
Fanka BB :)
anetka551 Kacperek rosnie mi w oczach zreszta widze ze twoja Zuzia tez:-) Co do cwiczen to stosuje dietke 1500 kcl i skacze na skakance a od dzis zamierzam wprowadzic cwiczenia na nogi jutro na brzuch a po jutrze na rece. A ty juz cwiczysz?
paula3 Moim zdaniem podjełas słuszna decyzje. jesli bedziesz sie starac to i nauczyciele ci pomoga i klasa równiez:-) bądź dobrej myśli:-)
panistepelek Gratulacje dla Klaudusi ( jesli moge tak napisac oczywiscie ) eh jeszcze chwila a za chłopakami ganiac bedzie:-) A co sie u ciebie dzieje cos nie tak?
lenka 87 Bardzo sie ciesze:-) naciesz sie maluszkiem i pisz do nas:-)
domikcw ja zawsze cierpiałam przez pierwsze 3 dni a dokładniej rzecz ujmując pierwszy dzien to gryzłam oparcie od łózka bo nic mi nie pomagało. Bardzo Ci współczuje. A co do pracy to bede sie bawic w pania spedytor. Nie wiem czy pisałam ale moja mama szukała kogos do siebie do biura zeby jej pomógł i w ogóle nawet zorganizowała rozmowy kwalifikacyjne, bo ja jej odmówiłam ale potem mnie przekonała i od poniedziałku zaczynam prace
paula3 Moim zdaniem podjełas słuszna decyzje. jesli bedziesz sie starac to i nauczyciele ci pomoga i klasa równiez:-) bądź dobrej myśli:-)
panistepelek Gratulacje dla Klaudusi ( jesli moge tak napisac oczywiscie ) eh jeszcze chwila a za chłopakami ganiac bedzie:-) A co sie u ciebie dzieje cos nie tak?
lenka 87 Bardzo sie ciesze:-) naciesz sie maluszkiem i pisz do nas:-)
domikcw ja zawsze cierpiałam przez pierwsze 3 dni a dokładniej rzecz ujmując pierwszy dzien to gryzłam oparcie od łózka bo nic mi nie pomagało. Bardzo Ci współczuje. A co do pracy to bede sie bawic w pania spedytor. Nie wiem czy pisałam ale moja mama szukała kogos do siebie do biura zeby jej pomógł i w ogóle nawet zorganizowała rozmowy kwalifikacyjne, bo ja jej odmówiłam ale potem mnie przekonała i od poniedziałku zaczynam prace
domikcw
umi2 no to gratuluje pracy!!:* no widzisz tyle się uszukałaś, a tu praca pod ręką była i co Ty tam będziesz robić?? a co do @ to ja chyba założę jakąś grupę o nazwie NIENAWIDZĘ OKRESU!!!! czemu kobiety przez całe życie mają gorzej od facetów.....nie ma sprawiedliwości na tym świecie.......
umi2
domikcw To ja sie do tej grupy przyłącze wprawdzie pierwsza @ po ciazy była "lekko strawna" pomijajac fakt ze trwała 14 dni ale moze juz te bolesne odeszłu chociaz watpie niestety.A praca polega na szukaniu ładunków, importów eksportów i takich dupereli zwiazanych z tirami i przewozem lądowym. Nie bardzo mi sie to podoba ale cóz kasa sie przyda.
panistepelek
domikcw - Dziękujemy za gratulacje. Co do okresu to ja pierwszy po ciąży ledwo przezyłam, bo może nie tyle co mnie brtzuch bolał i w ogóle ale pękała mi głowa i w efekcje od ilości proszków przeciwbólowych zaczełam wymiotowac. Teraz są w miare lekkie.
Ewi44 - Fajnie, że się pojawiłaś i oczywiście rozumiemy i wybaczami Twoiją nieobecność. Zaglądaj tu czasem
umi - Oczywiście, że możesz tak napisać .
A czemu uważasz, że u mnie dzieje się cos złego.
No i gratuluje pracy, oby Ci się podobała
Ewi44 - Fajnie, że się pojawiłaś i oczywiście rozumiemy i wybaczami Twoiją nieobecność. Zaglądaj tu czasem
umi - Oczywiście, że możesz tak napisać .
A czemu uważasz, że u mnie dzieje się cos złego.
No i gratuluje pracy, oby Ci się podobała
Co do @ to moja pierwsza po ciąży z Justynka była okropna. Byłam prawie że na granicy w jedną godzinę temperatura mi wzrosła do 41 i tak samo za pół godziny ledwo te 34 było. Po ciąży z mareczkiem to lekkie @ mam.
reklama
Mały własnie zasnął po 1,5 h przerwie na jedzonko i przytulanie, mam chwile dla siebie. Ogólnie po powrocie do domu grzeczny z niego dzieciaczek. Mimo wszystko jakoś nie mam na nic czasu. Nie wiem co by było jakby jeszcze on dawał w kość. Nie wiem kiedy zaczniemy normalnie funkcjonować. Bałagan mam straszny, nie mam czasu gotować. Nie wiem jak Wy znajdujecie na wszystko czas.
Umi-Gratuluje pracy i podziwiam,ze tak szybko wracasz do aktywności. Mały rośnie ci jak na drożdżach. Strasznie fajny dzieciaczek.
Umi-Gratuluje pracy i podziwiam,ze tak szybko wracasz do aktywności. Mały rośnie ci jak na drożdżach. Strasznie fajny dzieciaczek.