reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka551 Kacperek rosnie mi w oczach zreszta widze ze twoja Zuzia tez:-) Co do cwiczen to stosuje dietke 1500 kcl i skacze na skakance a od dzis zamierzam wprowadzic cwiczenia na nogi jutro na brzuch a po jutrze na rece. A ty juz cwiczysz?
paula3 Moim zdaniem podjełas słuszna decyzje. jesli bedziesz sie starac to i nauczyciele ci pomoga i klasa równiez:-) bądź dobrej myśli:-)
panistepelek Gratulacje dla Klaudusi ( jesli moge tak napisac oczywiscie:-p ) eh jeszcze chwila a za chłopakami ganiac bedzie:-) A co sie u ciebie dzieje cos nie tak?
lenka 87 Bardzo sie ciesze:-) naciesz sie maluszkiem i pisz do nas:-)
domikcw ja zawsze cierpiałam przez pierwsze 3 dni a dokładniej rzecz ujmując pierwszy dzien to gryzłam oparcie od łózka bo nic mi nie pomagało. Bardzo Ci współczuje. A co do pracy to bede sie bawic w pania spedytor. Nie wiem czy pisałam ale moja mama szukała kogos do siebie do biura zeby jej pomógł i w ogóle nawet zorganizowała rozmowy kwalifikacyjne, bo ja jej odmówiłam ale potem mnie przekonała i od poniedziałku zaczynam prace

matosia u mnie za metr stare bloki z lat 80tych to jakies 6500-7500/m2 a nowe to 8000-9000/m2, my wynajmujemy mieszkanie i narazie nie zapowiada sie zebysmy kupili :(

umi2 no to gratuluje pracy!!:* no widzisz tyle się uszukałaś, a tu praca pod ręką była:) i co Ty tam będziesz robić?? a co do @ to ja chyba założę jakąś grupę o nazwie NIENAWIDZĘ OKRESU!!!! czemu kobiety przez całe życie mają gorzej od facetów.....nie ma sprawiedliwości na tym świecie.......

domikcw To ja sie do tej grupy przyłącze:-p wprawdzie pierwsza @ po ciazy była "lekko strawna" pomijajac fakt ze trwała 14 dni ale moze juz te bolesne odeszłu chociaz watpie niestety.A praca polega na szukaniu ładunków, importów eksportów i takich dupereli zwiazanych z tirami i przewozem lądowym. Nie bardzo mi sie to podoba ale cóz kasa sie przyda.

domikcw - Dziękujemy za gratulacje. Co do okresu to ja pierwszy po ciąży ledwo przezyłam, bo może nie tyle co mnie brtzuch bolał i w ogóle ale pękała mi głowa i w efekcje od ilości proszków przeciwbólowych zaczełam wymiotowac. Teraz są w miare lekkie.

Ewi44 - Fajnie, że się pojawiłaś i oczywiście rozumiemy i wybaczami Twoiją nieobecność. Zaglądaj tu czasem :)

umi - Oczywiście, że możesz tak napisać :).
A czemu uważasz, że u mnie dzieje się cos złego.
No i gratuluje pracy, oby Ci się podobała :)

Co do @ to moja pierwsza po ciąży z Justynka była okropna. Byłam prawie że na granicy w jedną godzinę temperatura mi wzrosła do 41 i tak samo za pół godziny ledwo te 34 było. Po ciąży z mareczkiem to lekkie @ mam.

reklama
Mały własnie zasnął po 1,5 h przerwie na jedzonko i przytulanie, mam chwile dla siebie. Ogólnie po powrocie do domu grzeczny z niego dzieciaczek. Mimo wszystko jakoś nie mam na nic czasu. Nie wiem co by było jakby jeszcze on dawał w kość. Nie wiem kiedy zaczniemy normalnie funkcjonować. Bałagan mam straszny, nie mam czasu gotować. Nie wiem jak Wy znajdujecie na wszystko czas.

Umi-Gratuluje pracy i podziwiam,ze tak szybko wracasz do aktywności. Mały rośnie ci jak na drożdżach. Strasznie fajny dzieciaczek.

Do góry