reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

justa19 ja juz o tym gdzies czytalam. tak sie zastanawialam czy to prawda czy nie, no ale kto wie. moze jak ta dziewczynka od narodzin byla molestowana no to faktycznie jej sie tam wszystko przyspieszylo? nie wiem co o tym myslec :baffled:

reklama
co do tej 4 letniej,matki to to nie jest możliwe,mówił nam o tym facet na ginekologii,Najprawdopodobniej dziewczynka miała raka wątroby,czy coś i brzuch jej tak urósł.Lekarz chciał zrobić sensacje i puscił taką bujde.Nie ma możliwosci by 4 letnie dziecko,miało owulację,albo by jego podwzgorze produkowało odpowiednie hormony bujda i tyle.

Matajkaa witaj!

Asiowo ojjj dokladnie wiem o czym mowisz..moje dzieci punkt 6 robia ostatnio pobutke...a wczoraj jeszcze milion razy wstawalam do Łucji. Gorne jedynki wyzynaja sie....

Olena jak dobrze ze sie nie obrazilas ;) kazdy ma gorsze dni...wiec sie nie stresuj.

Black no to fajnie z tym aparacikiem...to co, jak wpadniemy na wycieszke to sesja gratis do tego? :D

ja za pierwszym razem chcialami miec corke...wyszedl syn...za drugim chcialam miec drugiego chlopca wyszla corka he he he :) trzeciego nie bedzie wiec sie nie dowiem :) aaa i mialam 1 usg tylko przez brzuch, a tak bylo mala widac jakby to byl jakis 5-6 miesiac..super :)

i caly czas mysle o layli...chyba jednak wybrala sie na porodowke..:)

Witam:-)

Olena- to wina ząbków,że Zuzia taka marudna??? U nas powoli się to zaczyna:dry: Ma zaczerwienione dziąsełka. Na dole ma strasznie z jednej strony opuchnięte:dry:(Lekarz mówił,że możemy się spodzewać ząbka:-D) Każdy może mieć gorszy dzień więc się nie przejmuj:tak:

Asiowo- Trzymam kciuki za wizytę:tak: Ja np wiem,że gdybym miała być w ciąży to chciałabym 2 chłopca:-D ( Z jednej strony fajnie mieć dziewczynkę, a z drugiej zawsze marzyli mi się trzej mali muszkieterowie:-D) Coś czuję ,że będę miała samych chłopców:-p W takim razie życzę 2 córy;-) Ale chłopaka też fajnie mieć:tak:;-)

BLACK- No to będziesz nam pokazywać swoją twórczość;-)

Matajkaa- Witam:tak: Zapoznaj się z regulaminem i oczywiście,że możesz pisać:tak:;-)

Witajcie. Moja córcia już po pierwszej drzemce więc tylko tak szybko Wam odpiszę.

MoniaMama17 - Zazdroszczę przespanych całych nocek chociaż i u Nas jest wreście mniej pobudek.

Black - Taka umiejętnośc podnoszenia się czy przemieszczenia niesie za sobą np. otwoeranie wszystkich szafek itd :p

dorom - Co u mnie? Długo by pisać. A jak Ty czujesz się w roli mamy?

pola - Pojawił się pewien duży problem u mnie ale na szczęście jest już dobrze. Udanej zabawy na wieczorze panieńskim. Ja nie miałam takiej imprezki.

Olena- Ja to nie wiem o jakim wybuchu wczorajszym mówisz więcna ten temat nic nie napiszę. A w imieniu Klaudii dziękuję

Asiowo - Witaj... U mnie jakoś leci... A córcia coraz większa i coraz więcej nowych umiejętności.

Matajkaa Witaj w gronie Młodych Mam.

Ostatnia edycja:
Matajka witaj, ja też jestem z Trójmiasta:-)
Kinga pewnie :-D
Panistepelek, ja zdaje sobie z tego sprawe, teraz nie moge sie doczekac a pozniej bede wspominac czasy jak Julka sobie grzecznie leżała :-D

Ale jestem wściekła :baffled: Jakby wydatków było mało to jeszcze pralka nam się dziś rozwaliła :wściekła/y: I do tego 2 miesiące po upływie gwarancji :angry::angry::angry: Więc musimy jechać i kupić coś na raty, bo oszczędności poszły na aparat :wściekła/y:

soniussia
Witamy wśród młodych mamuś :-)

reklama
madzia89 to duzo tlumaczy :) heh dobrze ze wyjasnilas :) tez mi sie cos ie chcialo w to wierzyc, ale pisali ze ponoc w kazdej ksiazce d medycyny jest to zdjecie...

Do góry