witajcie:-)
hehe nie wiem od czego zacząć, bo tyle rzeczy do napisania mam
a więc...
u mnie pogoda zmienna jak nie wiem co...raz słonko świeci, że wypada wszystkie ubrania z siebie ściągać, a za chwilkę zimno jak....i pada
muiszę się wam pochwalić, że zdałam ustną maturke z polskiego(ale proszę nie pytajcie na ile punktów
) miałam strasznego egzaminatora...wogóle masakra, ale za dużo pisania
a i byłam wczoraj pierwszy raz u ginekologa (raczej pani ginekolog
wiem, wiem, że dawno już powinnam iść bo stara jestem, ale jakoś tak się bałam. wiem, że to śmiesz ne no ale....)
MoniaMama17 witam serdecznie:-) przykro mi, że Twój chłopak nie wykazał się odpowiedzialnością. zgadzam się z dziewczynam, że jeszcze bedzie tego kiedyś załował...dobrze zrobiłaś nie usuwając ciąży. teraz już do końca życia będziesz mieć swojego skarbka;-) a powiedz czy ojciec Twojej córki ma z nią kontakt??
Olena262 to dobrze, że się nie gniewasz na mnie
tak mnie kusiło zobaczyć tą Twoją kruszynkę...kocham takie dzieciaczki
a co do klnięcia to niektóre dzieciaki jakoś bardzo szybko łapią takie słowa...mój kuzynek tak miał....nie martw się. może to było takie jednorazowe
madzia90 no i jak ten wyjazd do Krakowa?? opowiedz coś
lenka87 odpocznij kobieto!!! nie możesz się przemęczać! ciesz się swoim brzusiem, bo potem tylko obowiązki będą czekać;-)a jak się dziś czujesz??
mamaola oj to mieszkano będzie Was sporo kosztowało...
ale napewno dacie sobie rade
dobrze, że już macie coś upatr4zonego. bedzie łatwiej wybrać
a co do tego, że chciałabyś żeby daruś już mówił to zobaczysz jak kiedyś bedzie Cię zamęczał pytaniami typu: mamo,
a cio to?? mamo dla ciego?? to jest takie słodkie
dorom5 widzę, że macierzyństwo Ci się spodobało skoro już myślisz o pracy nad siostrzyczką
:-) dobrze, że nie masz traumy po porodzie. a jak Alanek? jak się czyjesz?? dochodzisz do siebie?? karmisz piersią??
BlackWizard i jak z Twoimi wymiotami??oj zawsze tak jest, że jak gwarancja się kończy to sprzęt odmawia posłuszeństwa
tak zrobił mój telefonik
Pola997 to dobrze, że Ludwiczek rośnie zdrowo
jaki on ma kochany uśmiech i te czarne włoski
przystojniak:-) a co do metod planowania płci dziecka to też słyszałam. można dużo informacji na ten temat znaleść w necie. ale wiadomo w necie można wszystko wyszukać...
Asiowo i jak po badaniu?? co z fasolką?? jak się czujesz??
Kolia procenty zawsze działają
panistępelek witaj:-) Klaudusia urocza
Asheara pogratuluj ukochanemu
co tam u Ciebie??
Matajkaa, soniussia, annes witam serdecznie;-)
a tak już na marginesie mojego monologu to wie ktoś co dzieje się z
umi2 i laylą?? dawno się nie odzywały....:-(