reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 założyłaś już nasza klasę ;) wstaw więcej zdjęć Alana ;) Karmisz piersią ?
umi2 a u Ciebie jak ? jak tam z pokarmem? ;)
asiowo ja nie miałam usg dopochwowego . czemu pierwsze USG jest takie , a nie normalne ? ( myślę że wiesz o co mi chodzi :) )
black co u Ciebie kiedy zapiszesz się do tego lekarza? ;>

u nas dobrze mała śpi sobie na podwórku . :) przed wczoraj popsuła mi się klawiatura i nie mogłam pisać. Ale już jestem ;) Ogólnie mała jest super, budzi się tylko raz w nocy :) i dopiero później miedzy 6-8 :) zależy, jedyny minus to czasami tak zacznie płakać, rzadko ale zdarza się ze plącze jakbym ja ze skory obdzierała, ale poza tym to cudowne dzieciątko :)

reklama
Dzięki za zrozumienie:tak: Zuzka właśnie dżemke ma, odsypia nocke. A ja postanowiłam napisać.
Maagda_ co do płaczu to moja mała też tak robiła:tak: kiedy zapytałam moją panią doktor o te napady płaczu to powiedziała że dziecko pokazuje swój charakterek:tak:
BlackWizard u nas też zawsze się coś zepsuje krótko po skończeniu gwarancji:tak: normalka
soniussia witam
pola997 myśle że to na ząbki:tak: już jednego ząbalka mamy
KingaMZ ja też o Layli myślałam:tak: ciekawe co u niej, może już urodziła:tak: no i jak się psychicznie trzyma

Hej dziewczyny :)
Witam po malej przerwie, nieco ponad tydzien. Jestem tak zalatana, ze ciezko mi nawet znalezc chwilke zeby tu zajrzec do Was.

Nie dam rady nadrobic Waszych postow, ale moze moglaby mi któraś z Was strescic po krotce co sie wydarzylo waznniejszego od momentu Narodzin Alanka Dorom?

A ja sie pochwale, moj kochany dostal prace :)

Pozdrawiam!

Black - Wiesz, ja w sumie to chyba bardziej wolę teraz ten okres, jak córcia raczkuje i wogóle.
Co do pralki to rzeczywiście wydateg spory.

soniussia - Witaj na forum. Zapoznaj się z regulaminem i pisz z Nami jak najczęściej. No i oczywiście szczęśliwego rozwiązania życzę.

Moja córcia ucina sobie drugą drzemkę a ja zmykam umyć podłogę.

Maagda, aby potwierdzic ciaze w 5-6 tyg wykonuje sie tylko dopochwowe, bo te przez brzuch nic jeszcze nie pokazuje niestety:zawstydzona/y:

Ja po wizycie...

Pecherzyk ma 12mm i jest wszystko ok:-):-):-):-):-)
Narazie tyle widac:
fp715j.jpg

wg. USG wychodzi termin porodu 13 styczen i teraz mamy 6 tydzien;-)

witajcie:-)
hehe nie wiem od czego zacząć, bo tyle rzeczy do napisania mam:p a więc...
u mnie pogoda zmienna jak nie wiem co...raz słonko świeci, że wypada wszystkie ubrania z siebie ściągać, a za chwilkę zimno jak....i pada:baffled: muiszę się wam pochwalić, że zdałam ustną maturke z polskiego(ale proszę nie pytajcie na ile punktów:-D) miałam strasznego egzaminatora...wogóle masakra, ale za dużo pisania:-p a i byłam wczoraj pierwszy raz u ginekologa (raczej pani ginekolog:-p wiem, wiem, że dawno już powinnam iść bo stara jestem, ale jakoś tak się bałam. wiem, że to śmiesz ne no ale....)
MoniaMama17 witam serdecznie:-) przykro mi, że Twój chłopak nie wykazał się odpowiedzialnością. zgadzam się z dziewczynam, że jeszcze bedzie tego kiedyś załował...dobrze zrobiłaś nie usuwając ciąży. teraz już do końca życia będziesz mieć swojego skarbka;-) a powiedz czy ojciec Twojej córki ma z nią kontakt??
Olena262 to dobrze, że się nie gniewasz na mnie:) tak mnie kusiło zobaczyć tą Twoją kruszynkę...kocham takie dzieciaczki:tak: a co do klnięcia to niektóre dzieciaki jakoś bardzo szybko łapią takie słowa...mój kuzynek tak miał....nie martw się. może to było takie jednorazowe:)
madzia90 no i jak ten wyjazd do Krakowa?? opowiedz coś
lenka87 odpocznij kobieto!!! nie możesz się przemęczać! ciesz się swoim brzusiem, bo potem tylko obowiązki będą czekać;-)a jak się dziś czujesz??
mamaola oj to mieszkano będzie Was sporo kosztowało...:baffled: ale napewno dacie sobie rade:) dobrze, że już macie coś upatr4zonego. bedzie łatwiej wybrać:)
a co do tego, że chciałabyś żeby daruś już mówił to zobaczysz jak kiedyś bedzie Cię zamęczał pytaniami typu: mamo, a cio to?? mamo dla ciego??:p :-pto jest takie słodkie
dorom5 widzę, że macierzyństwo Ci się spodobało skoro już myślisz o pracy nad siostrzyczką:-p:-) dobrze, że nie masz traumy po porodzie. a jak Alanek? jak się czyjesz?? dochodzisz do siebie?? karmisz piersią??
BlackWizard i jak z Twoimi wymiotami??oj zawsze tak jest, że jak gwarancja się kończy to sprzęt odmawia posłuszeństwa:baffled: tak zrobił mój telefonik:angry:
Pola997 to dobrze, że Ludwiczek rośnie zdrowo:tak: jaki on ma kochany uśmiech i te czarne włoski:cool2: przystojniak:-) a co do metod planowania płci dziecka to też słyszałam. można dużo informacji na ten temat znaleść w necie. ale wiadomo w necie można wszystko wyszukać...:dry:
Asiowo i jak po badaniu?? co z fasolką?? jak się czujesz??
Kolia procenty zawsze działają:-p
panistępelek witaj:-) Klaudusia urocza:)
Asheara pogratuluj ukochanemu:) co tam u Ciebie??
Matajkaa, soniussia, annes witam serdecznie;-)
a tak już na marginesie mojego monologu to wie ktoś co dzieje się z umi2 i laylą?? dawno się nie odzywały....:-(

Asiowo - No proszę, nie wiedziałam że jesteś w ciąży GRATULUJĘ

Dziewczyny, możecie mi polecić jakieś fajne filmy, bo wszystkie jakie miałam już obejrzałam.?

Panistepelek, ano, jestem w ciazy... Black rowniez:-)

A co do filmów..., czasem cos z małżem ogladam, ale nie pamietam tytułów...
Ostatnio ogladalismy "Siedem Dusz|", poryczalam sie jak bóbr:-D naprawde polecam... i o tym milionerze ze slamsów co oskara dostał... te pamietam, bo były naprawde swietne;-)

reklama
Do góry