reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Panistepelek witaj spowrotem! Nie raz pytałam dziewczyn co się z Tobą dzieje, super że jesteś z nami. Ale bym chciała, żeby Julka już chociaż trzymała się tak przedmiotów :tak:;-)

Mamaola ja też myślę, że nie ma reguły. A przyjemne nie jest :dry:

Dorom racja odpocząć musisz, bo dopiero co poród masz za sobą :-) A jak Alanek się sprawuje? Pytałaś o pierwsze uśmiechy, moja Julka zaczęła się uśmiechać jakoś po skończeniu 5 tygodni :tak:

reklama
panistepelek - Witaj ponownie, normalnie brakowalomi Ciebie. ;-) Hehe. Dziekuje za gratulacje! :tak: A co u Ciebie? No i sliczne zdjecia!

mamaola - Bycie Mamą jest niesamowite! :tak: Ja mowie do Alanka np. Juz Mamusia do Ciebie idzie. :-p Albo Mamusia to, Mamusia tamto. :-p Hehe.
No i 3mam kciuki za mieszkanko! :tak:

Black - Alanek jest Kochanym Synkiem, dzis mialam gosci i bylam z niego taka dumna! Nie plakal, tylko patrzyl na znajomych. :tak: Slodki jest calutki ze moglabym Go caly czas calowac. :-p
5 tygodni, to brakują Alankowi jeszcze 3 tygodnie, bo tak ten czas leci ze jutro konczy 2 tygodnie! :tak:

polna_N no o posty mi nie chodzi, nie wiem dlaczego tak myslisz ale ok rozumiem bede edytowac choc nie wydaje mi sie zeby mi sie to czesto zdazalo, ale to nie wazne.:wink:
dorom5 tez tak do Mikiego mowie, za nim nie zacznie mowic to chyba milion razy powiem za niego mama:-p
A tak w ogole kiedy maluchy zaczynaja mowic dziewczyny?:confused::happy2:
mamaola zycze powodzenia z tymi mieszkaniami:-p my przez pewien czas chcieslismy poszukac i sie zorientowalismy ajkie ceny to w Bydgoszczy sa drastyczni mniejsze.

A ja ostatnio jakas zmeczona chodze caly czas chce mi sie spac, dzisaj wypilam troche piwa to zasnelam jak dziecko cala trojka spalismy, oczywiscie Miki nie potrzebowal %:-p no a P ma wolne a i tak caly czas cos robi a jaknie robi to nie wiem co robi:-p

Ostatnia edycja:
panistepelek- Witaj:tak: Dobrze,że jesteś. Juz martwiłam się ,że coś nie tak;-)

dorom- Super,że dobrze się czujesz w roli mamy:tak: Mnie też napawa dumą bycie mamą:-p a jak tam karmisz piersią? Mieszkasz teraz razem z Bartkiem? Z tego co pamiętam to masz młodszą siostrę:tak: I jak podoba jej się Alanek?;-) Przy dzicku czas leci niesmowicie:tak: Mój Ludwik strasznie garnie się juz do siadania,ładnie się podnosi i sam je z butelki:-D

kolia-ja np chce poczekac z mieszkaniem... Puki co dobrze m sie mieszka z rodzicami hehe:-p masz wogóle nk?

mamaola- no my też chcemy narazie poczekać.... Zobaczymy ,jak weżmiemy ślub podejmiemy jakąs decyzję:tak:

BLACK- no oczywiście życzę Ci teraz chłopca:tak: ponoc są metody żeby zaplanowac płeć dziecka ciekawe czy skuteczne:confused:

za tydzień koleżanki robią mi wieczór panieński:-D to się wyszaleje:-D

Od poniedziałku nie czuje się dobrze, wiec za wiele nie piszę. Ale systematycznie Was czytam. Mam bóle brzucha- coś jak przy okresie-ale nie wiem sama- nie tak wyobrażałam sobie skurcze-wiec moze to nie są one. Czasem kuje mnie też na dole-jakby mały już tam siedział i się pchał. Postanowiłam przystopować-bo chcę wytrzymać do początków czerwca.
Niby wszystko mam prawie gotowe i chciałabym już mieć synka przy sobie a jednak od kiedy zaczełam mieć te bóle ogarnął mnie strach i chciałabym odwlec trochę tę chwilę.

Wie ktoś może co u Layli??chyba dziś nie pisała. A pisze raczej systematycznie. Moze u niej coś ruszyło??

cześć dziewczyny. Po pierwsze przepraszam wszystkie za mój wczorajszy wybuch:wściekła/y: trochę problemów w domu, kilka nieprzespanych nocy, i tak potem jest. Mała ostatnio prawie mi nie śpi w nocy, dzisiaj jak ją odkładałam do łóżeczka to za 5 minut wstawałam spowrotem:-( dwie godziny siedziałam z nią na fotelu i tuliłam żeby tylko chociaż chwile się przespała, ja nie spałam bo nie chciałam żeby spadła:-( Więc już 4 dzień to normalnie oczy "na zapałki". :-( Teraz siedzi na tapczanie i bajki ogląda, i byłam w szoku, bo przez przypadej udało jej się powiedzieć słowo h*j!:szok: byłam w szoku, mam nadzieje że nie wyda się za mną bo jak byłam mała to mama mówi że klnęłam jak szewc:dry:
lenka87 trzymaj się kobietko:tak: dasz rade, ale może twoje maleństwo chce być już u mamusi na rękach a nie w brzuszku:tak:
pola997 wieczór panieński;-) to poszalejecie:-D oby nie za bardzo, bo ci się ślubu odechce:szok::-D
dorom5 twój Alanek naprawdę śliczny:tak: bardzo się cieszę że grzeczny jest bo u mojej zuzi z tą grzecznością to jakoś kiepsko;-)
mamaola fajnie że już macie jakieś mieszkanko na oku:tak: Oczywiście będę trzymała kciuki za ciebie:tak: jak dojdzie zakup do skutku to liczymy na jakieś fotki:tak:
Panistepelek witaj z powrotem:tak: Klaudia śliczna:-)
BlackWizard czy to dzisiaj odbierasz aparacik:confused::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny, u mnie od rana mdłości. Julka dziś 3 razy w nocy się budziła z wielkim płaczem, wydaje mi się, że ząbki dają o sobie znać coraz bardziej :dry:
W końcu udało się nam znaleźć mój wymarzony obiektyw, zamówiliśmy w jakimś sklepie internetowym, dziś mają wysłać kurierem, jutro dobrze :-):-):-)

Jutro kończymy 4 miesiące :-D:-D:-D

Dorom oj czas strasznie leci, moja już jutro 4 miechy a pamiętam jak z brzuchem chodziłam :-) . Super, że Alanek grzeczniutki. Ciągle karmisz piersią? ;-)

Olena dziś odbieram aparat, a jutro będzie obiektyw :tak:

Pola
też się zastanawiałam nad skutecznością tych metod. Ale co będzie, to będzie. I z synka i z córy będziemy się cieszyć :-)

reklama
Dzien dobry:tak:

Ale niewyspana ostatio chodze... córa robi mi pobudki o 6:30, a ja tak conajmniej do 8 bym pospała:-D

własnie sie ogarnełam porzadnie, bo wszystko wskazuje na to, ze dzis w koncu moja fasoline zobacze:-) mój małż obiecał, ze wróci wczesniej i mam nadzieje, ze dotrzyma słowa... i w koncu odwiedze ginke:tak:
Jakos sie stresuje okropnie:zawstydzona/y:W ogole nie cierpie tego 1 USG dopochwowego... fle:baffled: ale jakos przezyje... :tak:

W ogóle doszłam do wniosku, ze chce 2 córe:-)

Panistepelek... witaj z powrotem! Co tam słychac?

Miłęgo dnia!

Do góry