reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Layla ja do sosnowca kiedyś do ortodonty jeździłam ;) teraz mieszkam przez jeszcze jakieś 2 msc w Imielinie(koło Mysłowic) a potem znów mój rodowity Chorzów ;)

reklama
Cieszą się wszyscy, ale nawrzeszczeli na nas, że mój organizm ledwo po jednej ciąży odetchnął a tu już druga ;-) Chodzi im o moje problemy z kręgosłupem, po ciąży zrobiło mi się odwapnienie i bóle mam czasami straszne, ale przeżyję jakoś :-)

Spoko loko do 25 roku życia kości jeszcze się mogą "dowapnić" potem to już ciężko. Ja za to przed ciążą już miałam słabe zęby, a teraz to mi się po prostu łamią i odłupują same z siebie :baffled:

Magda ogolnie to Luśka, Lusia, Lucy (ze niby tak zagramanicznie hehehehe) a w domu czasami do niej mowie Lucyśka ;p hehe Igor (moj syn) mowi Łucia hehe...pomijajac takie jak...grubasińska, ciólecka i roznie dziwnie w zaleznosci od sytuacji hehe ja wiem ze nie powinno sie piescic do dziecka ale nie moge no.... ;)

Anormalna to kiepsciutko....zapraszam kolo siebie na porod ;) a tak powaznie to juz niedlugo bedzie po wszystkim...ale rozumiem co czujesz..obydwie ciaze przenosilam i modlilam sie o koniec bo ledwo sie toczylam...o spaniu to w ogole nie bylo mowy..najgorsza chwila dnia to wlasnie dla mnie byla noc...

Magda w sumie inaczej to sie chyba nie da? Łuceńka? kiepsko brzmi :) chociaz nie powiem jak mnie rodzila zrugala za to ze dalam jej tak na imie...hehe

Asiowo..na mdlosci najlepszy miod! znaczy sie..kanapki z miodem..sprzawdzone przeze mnie osobiscie i mowie ci ze jak reka odjal...szwagierce polecilam ten sposob i tez zadowolona :D

KingaMz - z chęcią bym skożystała ;)
U mnie ze snem, w ciągu nocy ... nie jest tak źle,wręcz przeciwnie. Gorzej w dzień ... męczy mnie już wchodzenie na trzecie piętro. ;p

Ania wiem o co Ci chodzilo bo sama majac 16 lat wiedzialam o co kaman. Jakie sa zabezpieczenia czym to grozi i w zadne bzdury nie wierzylam....mimo iz rodzice ze mna nie rozmawiali na "te" tematy...dlatego rowniez mnie dziwi w jakie bzdury wierza nastolatki....poprostu zgroza....ja zaczelam wspolzycie majac 16,5 i z perspektywy wiem ze to bylo bez sensu...ze moglam poczekac...ale jedyne czego pilnowalam zawsze i wszedzie i nic mnie nie obchodzilo innego jak to zeby sie zabezpieczyc (moze dlatego ze wiedzialam, ze z tym chlopakiem nie chce ukaldac sobie zycia hehe)...i nie bylo najmniejszej szansy zebym dala sie namowic na seks bez.... :) a czemu tak wczesniej zaczelam? tego to ja sama nie wiem...jakos tak wyszlo ;p

DZIEWCZYNY! :-)
Z przyjemnością pisze tego posta! :-)
Otrzymałam dziś wiadomośc od UMI2:

Że urodziłą dziś o 6.30. Kacperek dostał 9 pkt.
Ważył 3640 kg., i miał 57cm.
No i musiała miec cesarke. Ale jest bardzo szczesliwa :)

UMI2 - GRATULUJE RAZ JESZCZE!!! :-)

Witam wszystkie panie serdecznie:)mam wilka prośbę, otóż chciałabym żebyście mi doradziły. Sprawa wygląda tak...miałam wpadkę z chłopakiem, prezerwatywa pękła:(, o pewnego czasu źle sie czuj, mdłości, zawroty głowy, podwyższona temperatura, bolące piersi. Robiłam test ciążowy ale wykazał brak ciąży, jednak nie daje mi spokoju stan mojego samopoczucia. I nie jest spowodowane to tym ze denerwuje sie tym ze moge byc w ciąży bo cieszyła bym sie gdyby tak było, choc nie planuje potomstwa jak na razie. Proszę was o radę!mam zamiar ponowic test za jakis czas:)z góry dzięki za odp:):)

reklama
Do góry